Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nemrég találtam a CW-s Horax nevű állatról egy nagyon jó képet. Egy percig sem tétováztam, hogy kitegyem avatárként... Nektek mi a véleményetek?

Hozzászólás ideje:

Nekem még mindig a nagyfejű kisgyerek van a Family Guyból.

Szerk: jól van frissült :) jól néz ki. A magyar kissrácnek őt kellett legyőznie, ugye? :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
A hozzászólásom KisKósának szólt, te... együgyü kis gépezet :)

Eh, majd jól odapörkölök a skulóval, oszt megnézheted magad. Itt is, ott is...amott is. :)

Hozzászólás ideje:
Eh, majd jól odapörkölök a skulóval, oszt megnézheted magad. Itt is, ott is...amott is. :)

Erre csak kedves barátom írását tudnám írni: "hiszen Windu is JEDI és az Erővel képes lehet olyan fizikai csapásokat mérni amik droidokat törnek mert ugye vele van az Erő!"

És hát Yoda nagyobb JEDI, mint Windu :)

Hozzászólás ideje:
Erre csak kedves barátom írását tudnám írni: "hiszen Windu is JEDI és az Erővel képes lehet olyan fizikai csapásokat mérni amik droidokat törnek mert ugye vele van az Erő!"

És hát Yoda nagyobb JEDI, mint Windu :)

Neee, már itt is? :)

Hozzászólás ideje:
jól van frissült :) jól néz ki. A magyar kissrácnek őt kellett legyőznie, ugye? :)

Oppá, erre elfelejtettem válaszolni... Amúgy igen. :)

Nem rossz, az eddigi rajzfilmes kölköknél nekem ez jobban bejön :)

Látom te sem nézel Family Guy-t... :P

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Frenkie, remek ez az új avatar :D Először csak lestem, hogy lecserélted, mert Te sem szoktad, de ez jó :D

Köszi szépen.A melóhelyen egész nap Kyle Reese-t emlegetjük, gondoltam kicserélem.

Hozzászólás ideje:
Közben megjönnek a ragadozók is, akik értékes prédának tekintik a Halálosztókat.

Megnéznék egy predecset, hogyan csontoz ki egy T-1000 - hullát. A megnyúzás még csak sikerülhet, de tovább...? :D

Hozzászólás ideje:
Köszi szépen.A melóhelyen egész nap Kyle Reese-t emlegetjük, gondoltam kicserélem.

Off

Na csak én élnék meg egyszer ilyet a melóhelyen, de az 50 feletti hölgy korosztályt sajna nem igazán érdeklik a rendes filmek, de úgy látom, hogy a pár fiatalabbat sem nagyon, legalább is nem ilyen szinten :D

Hozzászólás ideje:
Off

Na csak én élnék meg egyszer ilyet a melóhelyen, de az 50 feletti hölgy korosztályt sajna nem igazán érdeklik a rendes filmek, de úgy látom, hogy a pár fiatalabbat sem nagyon, legalább is nem ilyen szinten :D

Pedig azok az ötvenesek éppen a T1 idején voltak ifjabb hölgyek, talán még tudják is, ki az a Kyle Reese :D

Hozzászólás ideje:
Pedig azok az ötvenesek éppen a T1 idején voltak ifjabb hölgyek, talán még tudják is, ki az a Kyle Reese :D

Francokat. Elfújta a szél, Casablanca..... Na ez az ami felcsigázza őket. :D

Hozzászólás ideje:

Off

Ezek nem tudják még ezt sem, hidd el :D De azért volt egy, aki megnézte a LOTR-t és tetszett neki :P

Hozzászólás ideje:
Off

Én általában fiatalokkal dolgozom, de inkább azt mondanám, hogy fiatalos gondolkodásuak között.Viszont filmileg nagyon úgymond analfabéták között.A T4-ről is én meséltem, aztán megkérdezték ki az a Kyle Reese?Pedig látta az illető a T1-et.Sőt van akit abszólut nem érdekelnek a filmek.Egy másikat a zs-filmek hozzák izgalomba.

Tavaly John Rambo ment ezerrel, most meg Kyle Reese.

Oldie:Teljesen egyetértek veled.A magyar nyelvet ápolni kéne nem elpusztítani az angollal(bár a cél ugye a nemzettudat szétverése).

Hozzászólás ideje:

no comment :)

A filmbeli Jake avatarja a fórumon is Jake avatarja ;)

Szerkesztve: - Mina

Hozzászólás ideje:
A TCW lecsengett már, így úgy gondoltam változtatok én is az Avataromon. ;)

És amúgy kit ábrázol? :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.