kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Egyetértek Frenkie-vel. Hihetetlen hogy nem tudja behelyezni valahova. Az pedig hogy stressz...hát etegyen ellene. Amennyi zsét kapnak a felkészülésre, menjen el belőle japánba meditálni hogy a stresszt még csak hírbe se ismerje. Nyílván ez túlzás, mert mint pl a brazil meccsen utolsó 1 percben kellett szabadrúgni a kapu előtt, hát az sem lehetett kis stressz...de az mégsem 11es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Én is Frenkievel értek egyet. Ha minden lelkiismeret furdalás nélkül tud fetrengeni valaki a földön egy apró érintés következtében, akkor 16 méterről simán be is tud találni egy hét méter széles kapuba. Gyakorlásra szinte végtelen ideje van. Amúgy a drámai percek ellenére tényleg nagyon gyenge meccs volt. A spanyoloknak ezzel a játékkal semmi esélyük a németek ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Szerintem meg a feszültség miatt igenis el lehet véteni, és a kapusok sem dísznek állnak ott, egy jó vagy inkább szerencsés mozdulattal simán megfoghatják a labdát, mint ahogy láthattuk. 8 éve a spanyolok 11-esekkel estek ki a nyolcad- vagy negyeddöntőben (pedig milyen jól mentek addig, esélyük volt bármire, csak ugye ott volt Dél-Korea, akiket tovább kellett taszigálni, meg a meg nem adott gólok), már nem emlékszem pontosan, hogy melyik fordulóban volt, de nem is, a negyeddöntőben volt. Már akkor is Casillas volt a kapus, azért lehet, hogy ez az emlék is kísérti őket, még ha a játékosok nagyrészt mások is voltak, fene tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Nincs az a kapus aki egy falsó sarokba küldött lövés kifogna. Ha a 11-est rúgó pontosan céloz, nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Azért látszik, hogy sokan csak szurkolók. Egy ekkora eseményen ember legyen a talpán, akinek nem remeg meg a lába.... Egyébként csak annyit tennék hozzá, hogy ÜBER ALLESSSS. :):D A spanyolok ellen óriási meccset várok, még tippelni sem merek a végeredményre (pedig muszáj lesz). Veszek egy rekesz sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Holland-Német döntő lesz ebből. Ha a spanyolok nem javítanak a játékukon, főleg a támadójátékon, elvéreznek. Számomra bosszantó, hogy el tudják cseszni ezek az állítólagos profi válogatottak a támadásaikat amikor vagy félrepasszolnak, vagy pedig lövés helyett leállnak cselezgetni a 16-os vonalán. Ha ezt a magyarok csinálnák, nem csodálkoznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Holland-Német döntő lesz ebből. Ha a spanyolok nem javítanak a játékukon, főleg a támadójátékon, elvéreznek. Számomra bosszantó, hogy el tudják cseszni ezek az állítólagos profi válogatottak a támadásaikat amikor vagy félrepasszolnak, vagy pedig lövés helyett leállnak cselezgetni a 16-os vonalán. Ha ezt a magyarok csinálnák, nem csodálkoznék.Én meg attól félek, hogy itt lesz a németeimnek a megálló. Bár nagyon jó formában vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Én meg attól félek, hogy itt lesz a németeimnek a megálló. Bár nagyon jó formában vannak.A kontrás támadásaikat nagyon jól össze tudják hozni. Ha erre alapoznak most is, szerintem bőven lesz esélyük. Spanyoloktól még túlzott jó játékot nem láttam. Nem rosszak, de nincs bennük valahogy az a hév és elhivatottság mint a németekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. A kontrás támadásaikat nagyon jól össze tudják hozni. Ha erre alapoznak most is, szerintem bőven lesz esélyük. Spanyoloktól még túlzott jó játékot nem láttam. Nem rosszak, de nincs bennük valahogy az a hév és elhivatottság mint a németekben.Én a VB-n a németektől és a spanyoloktól láttam a legszebb futballt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. A spanyolok ellen óriási meccset várok, még tippelni sem merek a végeredményre (pedig muszáj lesz). Veszek egy rekesz sört. Én is nagy meccset várok, lehet, hogy még egy üveg sört én is beszerzek Persze, ahogy ismerem magunkat, mi ellenkező félnek fogunk szurkolni Egyikünk jól jár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Én is nagy meccset várok, lehet, hogy még egy üveg sört én is beszerzek Persze, ahogy ismerem magunkat, mi ellenkező félnek fogunk szurkolni Egyikünk jól jár Akkor se leszek szomorú ha a spanyolok jutnak tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Akkor se leszek szomorú ha a spanyolok jutnak tovább. Remek Egyébként a németek is megérdemelnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Remek Egyébként a németek is megérdemelnék.Feltétlenül. No majd meglátjuk szerdán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. 11-es ügyben csak annyit jegyeznék meg, hogy sok itt a laikus nagyon. Bomarr teljesen jól írta, aki valaha focizott, az tudja, hogy is megy ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Csak van egy probléma. Persze laikus az ember, de a 11-esek 90 %-át berúgják simán. Ők nem stresszelnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. A VB-n 15 tizenegyesből 9 ment be, ami 66,66%-os arány. Átlagosan az általam látott meccseken 70-80%-ban rúgják be a büntetőket. Ez egy olyan lélektani helyzet, ahol a kapus van fölényben, hiszen tőle nem várják el, hogy megfogja, ha sikerül, az óriási hőstett, míg a csatár számára ez elvárás. Egy ilyen helyzetben, eredménykényszerben, naná, hogy stresszelnek, hiszen emberből vannak ők is! Arról nem is beszélve, hogy akkor lehet okosan lőni a tizit, ha az utolsó utáni pillanatban lövöd el, amikor már látod, hogy a kapus melyik irányba vetődik. Ha ez sikerül, akkor nyilván nyert ügyed van, ha azonban nincsenek kötélből az idegeid, a kapusnak meg igen, akkor könnyen eltalálhatja, melyik irányba rúgod, és ha nem elég pontos a labda, akkor kivédi. Mondani könnyű, hogy be kéne lőni. Egyszer állnátok oda, olyan szituban, meg tudnátok, miről is van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Főleg az milyen idegtépő, ha a kapus sejt is valamit abból, amire készül a lövő-játékos. A 2006-os vb-n Lehmann elhíresült kártyás-akciója azóta legendássá vált. Bár azt megismételni már nem nagyon lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. *: Barneznek +1 pontot adtam az Uruguay - Ghána meccs tizenegyes párbajának pontos megtippeléséért. Köszi, Donát. Kicsit mák volt. Más: Mit szóltok Kassai-hoz, hogy ő vezeti a Német-Spanyol elődöntőt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Köszi, Donát. Kicsit mák volt. Más: Mit szóltok Kassai-hoz, hogy ő vezeti a Német-Spanyol elődöntőt? Döntőt kellett volna neki adni... Alig hibázott, aki fogja vezetni a döntőt rosszabb volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Valamelyik meccs alatt mondták, hogy ilyenkor kizárják a kontinens érdekeltséget is, így esetleg az is közrejátszhatott, hogy európai csapatok kerülnek a döntőbe (már ha holnap nyer Hollandia). Aki vezeti, az melyik országból való? Mondjuk szerintem annak kéne vezetnie a döntőt, aki a legkevesebbet hibázott, a legjobb játékvezető volt a többi mérkőzés alatt. Mindenesetre jó, hogy kapott még egy meccset Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Én az ilyenekre, hogy pl. magyar bíró vezeti az elődöntőt, olyan büszke tudok lenni. Ha már a magyar válogatott nem jutott ki, legalább ennyi részünk van a dicsőségben. Sajnos a VB-t csak internet szinten tudtam követni legtöbbször, plusz néha itthon belenéztem az esti meccsekbe, de a német-spanyol meccset meg fogom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Remek! Kassai kapta a jóval nehezebb meccset. Ha ezt jól lehozza, sztárbíró lesz belőle (ha már most nem az). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Az a vicc, hogy a nagy világ számára rohadtul mindegy, hogy magyar, vagy guatelamai vezeti a döntőt... Sajnos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Az a vicc, hogy a nagy világ számára rohadtul mindegy, hogy magyar, vagy guatelamai vezeti a döntőt... Sajnos...Annyira azért nem mindegy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Miss: A német-spanyol is európai derbi, mégis vezetheti Kassai. Ha Uruguay jutna be a döntőbe, na akkor tuti nem vezethetné ő, mert dél-amerikai vs európai... necces lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Igaz, nem is figyeltem rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Miss: A német-spanyol is európai derbi, mégis vezetheti Kassai. Ha Uruguay jutna be a döntőbe, na akkor tuti nem vezethetné ő, mert dél-amerikai vs európai... necces lenne.1994 USA VB döntő. ITA - BRA vezette: Puhl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Jogos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Mick Jaggertől rettegnek a vb-elődöntős csapatok Nem túl jó jel Mick Jagger támogatását élvezni a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon részt vevő csapatok számára. Amelyik válogatottnak ugyanis a Rolling Stones énekese szurkolni kezd, az hamarosan búcsúzik a vb-től. A rockzenész eleinte az Egyesült Államoknak szorított - a volt elnök Bill Clinton mellett ült a dísztribünön -, ám az amerikaiak a nyolcaddöntőben kikaptak Ghánától. Hasonlóan jártak szeretett honfitársai, az angolok is. Ezután Jagger átállt a brazilokhoz, mondván: "a fiam félig brazil, és megőrül a fociért", ám az ötszörös világbajnok számára a negyeddöntő jelentette a végállomást. A 66 éves frontember ezután az argentinokat választotta, ám a Maradona-csapat simán kikapott a németektől a nyolc között. Egyelőre nem tudni, hogy Sir Mick kinek szurkol majd az elődöntőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Uruguay - Hollandia: 1-2 Németország - Spanyolország: 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.