lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Az szuper lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Döbbenetes! Meghalt Kolonics György! Edzés közben rádőlt a kísérő motorcsónakra, eszméletét vesztette, és a parton nem tudták már újra éleszteni. El sem hiszem. Egy gimnáziumba jártunk, az aulában sport sikereiről összeállított óriási tabló alatt mászkáltam nap, mint nap. Fel sem tudom fogni! Még érem esélyes is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Döbbenet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Szörnyű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Ma du. hallottam, és teljesen kiakadtam rajta Egy nagy sportoló ment el ilyen hirtelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. IMádom a természeti sportokat! MIért egy kajakosnak kell meghalni? Sajnálom......... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Hát... igazából nem tudom, mit mondjak. Sajnálom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Én is nagyon sajnálom, de mintha mondott volna olyat korábban, hogy elfáradt már. Abba kellett volna hagynia már! Persze ilyenkor okos az ember... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. (szerkesztve) És pont most, az utolsó olimpiája előtt. És én kajakozom... Szerkesztve: 2008. Július 15. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Hát nem tudom, de ilyen korban ez nem túlzás már? 5 olimpia! Azért ezt bármelyik sportoló szervezete megérzi, nem? Ráadásul ez a hülye időjárás sem túl kedvező a szíveseknek. Bár állítólag nem voltak előjelei. Sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Bár állítólag nem voltak előjelei. A rádióban hallottam, hogy Koló korábban hazajött afrikai edzőtáborból. Pedig sokkal jobb volt ott edzeni, mert meleg volt, itthon csak 20 fok volt akkoriban, és arra még be kell nekik öltözni, és az már más mozgás. Ott meleg volt ez kedvező volt. Kolonics mégis korábban hazajött. Aki mondta(asszem az edzője), az úgy csinált, mintha tudott volna valamit, csak nem merte elmondani. Szóval lehet, hogy volt előjele, de csak a vele napi kapcsolatban állók tudták. Nekünk nem mondják meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. (szerkesztve) Spanyolország - Magyarország 0-1!! Ott vagyunk az U-20 -as VB-n, és valószínűleg az EB elődöntőben! Szerkesztve: 2008. Július 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Biztos, hogy ott vagyunk most már az elődöntőben. A németek és mi is 2x győztünk, így a spanyolok és a bolgárok tuti kiestek. A másik csoportban még nem tudni ki jut tovább. Szép volt fiúk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. (szerkesztve) A német - bolgár meccs még tart, de 2-0 a németeknek, így ha ez marad, akkor mi és ők megyünk tovább. Szerkesztve: 2008. Július 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 17. Nekem nagyon tetszett az ifjak játéka! Végre egy magyar csapat, ami nem produkál ember felettit, csak amit lehet azt szervezetten és tökéletesen végrehajtja. Nagyon jó volt látni, hogy minden játékos tudja a feladatát, megy csinálja, meg meri csinálni, sikerül is. Sőt egyáltalán van feladatuk! Hogy még győztünk is, az már csak hab a tortán. Kapusunk miket védett a végén! Ennek minden ellenkezőjét tudom csak elmondani a felnőttek mai teljesítményéről. ETO katasztrófa, hogy ilyen csapat ellen, csak 1-1-re futotta. Debrecen azt szégyellheti, hogy végre vezet és egy percig nem képes kihúzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Nagyon jó volt a Forma-1! Úgy ültem le elé, hogy nézek belőle pár kört de aztán végignéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Az első két harmad unalmas volt. Nade aztán Kimi kijött Alfonso elé... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Nekem tetszettek az égő kocsik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Nem kicsit voltak felforrósodva a kasznik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 3. Nem kicsit voltak felforrósodva a kasznik. Gyulámék szerint a töltőberendezéssel volt a baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 4. Hnm, és még Movie Optimus Prime-ra mondják, hogy nem kellettek volna rá lángnyelvek! Szerintem is jó volt. Massát sajnáltam, de hát a technikai sportban a technika is játszik ugyebár. Kovaleinennek viszont jól jött, Timo Glocknak pláne, és még egy finn fölfért a dobogóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Én meg iszonyúan sajnáltam Massát, nagyon jól jött volna neki ez a győzelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Én meg iszonyúan sajnáltam Massát, nagyon jól jött volna neki ez a győzelem Ő lett volna az összetett első! Én is sajnálom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Ezért is sajnálom duplán szegényt. Most nagyon szurkolok neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Ezért is sajnálom duplán szegényt. Most nagyon szurkolok neki. Lehet, hogy ebben az esetben ő lett volna az első számú pilóta! Kimi az utóbbi időben sehol se volt sajna míg Massa szárnyalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Eddig is jó volt a Ferrariban, nem egy Barrichello-típus volt MS mellett sem már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Lehet, hogy ebben az esetben ő lett volna az első számú pilóta! Kimi az utóbbi időben sehol se volt sajna míg Massa szárnyalt. Picit nem értem a Ferrari vezetőit. Éppen általános téma haveri körben a Ferrari szereplése, -gyenge szereplése-, de főleg Kimi kedvtelen versenyzése. Szerintünk is Massát tették meg első számú pilótának, pedig azért Kimi klasszisokkal jobb pilóta nála. Totál nem értjük az egészet. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. A háttérben a csapat vezetői jóval többet tudnak nálunk, valószínűleg nem hiába segítik Massát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 5. Nem azt mondom, hogy Massa ne érdemelne meg vb címet, de azt ne Kimi ellenébe tegyék a csapatnál. Engedjék, hogy maguk közt döntsék el. Hiába izgalmas a VB állása, de a futamok borzasztó unalmasak. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 6. Valószínűleg okkal teszik Kimi ellenében, amit mi nem tudunk. Nem csak a tehetség számít, ez nem olyan világ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.