Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Na ez jó meccs lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Gyorsan lerendezték a Csehek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Na ez jó meccs lesz Pont az ilyen meccsek szoktak leülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megvan az első telitalálatom. Remélem a lengyel-orosz is hasonlóan sikerül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megvan az első telitalálatom. Remélem a lengyel-orosz is hasonlóan sikerül Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megvan az első telitalálatom. Gratula. Nekem pedig az első totális mellélövésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Arshavinon ment el ez a meccs az oroszoknak. Alig volt jó megmozdulása, nem is értem miért nem kapták le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Pedig sokszor csak egy jó passz hiányzott már. Jó meccs volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Dán - Portugál 1-3 Holland - Német 1-3 Egyik meccs sem lesz igazán érdekes, szerintem egyértelmű, hogy ki nyer majd, a maiakkal ellentétben. Habár az első baromi nagy csalódás volt és a 2. félidő pedig minősíthetetlen, színvonalat nézve, akárcsak egy magyar magyar elleni mérkőzésen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. A mai nap 2 telitalálatot hozott. Egyébként jó meccs volt. Kiélezett harc lesz az A csoportban az első két helyért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Ügyes vagy, de azért még sokat kell dolgoznod, hogy utolérj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Ügyes vagy, de azért még sokat kell dolgoznod, hogy utolérj. Tudom, majd a csoportkör végére sikerül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Én döntetlenre sosem teszek, azt hittem ennél több van a csapatokban, de ezek a görögök is...nem értem, hogy nyerhettek EB-t. Mondjuk én azon is meglepődtem, mikor a németeknél bejött a néger játékos...Meglátszik elszoktam a focitól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Te az őskorban élsz? Görögök EB-t nyertek? Mikor volt már az? Momentán semmit se számít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Azt is véletlenül nyerték meg. Rendkívül alacsony színvonalú volt a 2004-es EB. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. 2004-ben volt, utána a Spanyolok, tehát nem volt az olyan rég, ha az EB-k történetét nézzük.Nem élek amúgy ott, de az még oké, hogy a francia csapat tele van négerrel, de egy ír, vagy német válogatottban baromira szúrhatja az ember szemét. Jó, tudom az elsőben nem játszik még színes bőrű... Ennél már csak az lenne rosszabb, ha kiderül, hogy meleg és hétvégente zsinagógába jár. Ő testesítené az igazi undojcsot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Én csak villanásokat látok a meccsekből, nincs esély végignézni őket, így maradnak a pillanatnyi benyomások, melyik csapat milyen. Dánia - Portugália: 1 - 0 Hollandia - Németország: 0 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Dánia - Portugália: 0 - 2 Hollandia - Németország: 1- 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 12. Az állás: 1. Ody - 14 pont 2. Pildi - 10 pont 3. Nute Gunray - 8 pont 4. Barnez - 7 pont Nabo - 7 pont 6.MissKarrde - 6 pont 7. Daniyu - 4 pont Donát - 4 pont 9.Frenkie - 2 pont Flóribá - 2 pont 11. Dei - 1 pont 2 dolog: A) Ody, hogy a f/szba csinálod? már elnézést, ez kikívánkozott. B) Nute, gratulálok, 6 pont egy kör alatt, wow! Holnap (azaz ma): Dánia - Portugália Hollandia - Németország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Dán - Portugál 1-0 Holland - Német 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Arshavinon ment el ez a meccs az oroszoknak. Alig volt jó megmozdulása, nem is értem miért nem kapták le Most butaságot írtál. Arshavin volt az első félidőben az oroszok hajtóereje. Direkt értékeltem meccs közben az összes játékost + al és - al és magasan Arsha kapta a legtöbb plusszt. A gólpasszt is ő adta, és minden orosz támadásban benne volt. Viszont valóban le kellett volna cserélni, azt látni kell, hogy benne max. egy 60 perc van, több nincs, utána elfárad. De az, hogy alig volt jó megmozdulása... nem figyelted eléggé a meccset. Dánia - Portugália: 0-1 Hollandia - Németország: 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Dánia - Portugália 0-1 Hollandia - Németország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Most butaságot írtál. Arshavin volt az első félidőben az oroszok hajtóereje. Direkt értékeltem meccs közben az összes játékost + al és - al és magasan Arsha kapta a legtöbb plusszt. A gólpasszt is ő adta, és minden orosz támadásban benne volt. Viszont valóban le kellett volna cserélni, azt látni kell, hogy benne max. egy 60 perc van, több nincs, utána elfárad. De az, hogy alig volt jó megmozdulása... nem figyelted eléggé a meccset. Valóban az első félidőt nem igazán néztem, inkább gépeztem és amikor a kommentátor felemelte a hangját és is felkaptam a fejem. Viszont a 2. félidő rajta ment el. Ha ott (ha jól emlékszem) öt vs háromnál rendesen passzol akkor 2-0 és vége a meccsnek, ehelyett elpasszolta, a kontrával b*szott visszamenni (mondjuk sokat nem tehetett volna, de akkoris demoralizáló lehetett látni hogy a csatárok ott elől megállnak) és be is kapták a gólt. Később is mindig belevezette a túlerőbe, egy kipihent játékos sokkal jobban teljesített volna helyette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Donát! Ez a profizmus. Á csak szerencsém volt. Számszerű eredményt eltalálni tudással nem igazán lehet. Dánia - Portugália 0-1 Hollandia - Németország 3-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Dánia - Portugália 1-0 Hollandia - Németország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Dánia - Portugália 0-1 Hollandia - Németország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Ody, hogy a f/szba csinálod? Ez már nekem is eszembe jutott. Dánia - Portugália 0-1 Hollandia - Németország 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Kínlódnak a Hollandok. Teljesen formán kívül vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Donát! Ez a profizmus. Á csak szerencsém volt. Számszerű eredményt eltalálni tudással nem igazán lehet. Dánia - Portugália 0-1 Hollandia - Németország 3-2 Neked totózni kellene. Egyértelmű hogy értesz hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.