Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Totóztam régen. Ott sok a bunda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 13. Az állás: 1. Ody - 15pont 2. Pildi - 11 pont 3. Nute Gunray - 9 pont 4. Barnez - 8 pont Nabo - 7 pont 6.MissKarrde - 6 pont 7. Daniyu - 5 pont Donát - 5pont 9.Flóribá - 4 pont 10.Frenkie - 3 pont 11. Dei - 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olasz - Horvát 2-1 Spanyol - ír 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olasz - Horvát 1-2 Spanyol - Ír 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olasz - Horvát 2-2 Spanyol - Ír 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olaszország - Horvátország: 1 - 2 Spanyolország - Írország: 2 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olaszország - Horvátország: 1 - 2 Spanyolország - Írország: 3 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. (szerkesztve) Olaszország - Horvátország: 1 - 2 Olaszország - Horvátország: 1 - 2 Pedig azt hittem egyedül leszek ezzel a tippel Szerkesztve: 2012. Június 14. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. (szerkesztve) Olasz- Horvát 2-1 Spanyol - Ir 1-0 Szerkesztve: 2012. Június 14. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olaszország - Horvátország 1-0 Spanyolország - Írország 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olaszország - Horvátország 1-0 Spanyolország - Írország 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olasz - Horvát: 1-1 Spanyol - Ír: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Olaszország - Horvátország 1-1 Spanyolország - Írország 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. (szerkesztve) Jaj de tré ez a spanyol-ír! ui: néha az az érzésem, mintha bunda lenne, elnézve a spanyolok játékát. Szerkesztve: 2012. Június 14. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. A francba! 4-0 -t akartam tippelni a Spanyol meccsre, de az utolsó pillanatban inkább 3-0 -ra változtattam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. A francba! 4-0 -t akartam tippelni a Spanyol meccsre, de az utolsó pillanatban inkább 3-0 -ra változtattam. Szintén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Az állás: 1. Ody - 16pont 2. Pildi - 12 pont 3. Nute Gunray - 11 pont 4. Barnez - 9 pont Daniyu - 9 pont Donát - 9 pont 7. Nabo - 8 pont 8. MissKarrde - 7 pont 9.Flóribá - 5 pont 10.Frenkie - 4 pont 11. Dei - 1 pont Épp mondtam barátnőmnek, hogy 2 telitalálat kinéz, erre megijedtek a spanyolok, és gyorsan rúgtak még (egyet, később meg még egyet. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Gratula! Legalább zárkóztok. Mikortól lesz privis tippelés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Gratula! Legalább zárkóztok. Már túl unalmas volt, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Privis? A vége legyen privis? Erre nem emlékeztem. Ha gondoljátok, lehet privis az egyenes kieséses szakasz, hogy valaki ne spekulálhasson ugyanolyan tippekkel az előnye megőrzésére. De felőlem akár így is maradhat, én bízom ennek a nagy nyereményű játéknak a tisztaságában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 14. (szerkesztve) Svéd - Angol 1-2 Ukrán - Francia 1-2 Szerkesztve: 2012. Június 15. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Mivel nem leszek vasárnap estig, ezért előre tippelnék több meccset ha lehet MA Ukrajna - Franciaország 2-2 Svédország - Anglia 0-1 SZOMBAT Csehország - Lengyelország 3-2 Görögország - Oroszország 1-2 VASÁRNAP Portugália - Hollandia 2-2 Dánia - Németország 1-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. (szerkesztve) Ukrán - Francia 2-1 Svéd - Angol 1-2 Ramos is képben van a tegnapi meccsel kapcsolatban Szerkesztve: 2012. Június 15. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Ukrajna - Franciaország 1-2 Svédország - Anglia 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Ukrajna - Franciaország: 2 - 1 Svédország - Anglia: 1 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. De felőlem akár így is maradhat, én bízom ennek a nagy nyereményű játéknak a tisztaságában. Tisztán tudok nem eltalálni semmit napok óta Nekem teljesen mindegy, maradhat így is, lehet privis is. Ukrajna - Franciaország 1-2 Svédország - Anglia 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Donát tippje(megkért rá hogy írjam be): Ukrajna - Franciaország 0-2 Svédország - Anglia 1-1 Az enyém: Ukrajna - Franciaország 2-0 Svédország - Anglia 2-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. A francba! 4-0 -t akartam tippelni a Spanyol meccsre, de az utolsó pillanatban inkább 3-0 -ra változtattam. Szintén Talán el se hiszitek, de én is ebben a cipőben járok. Svédország - Anglia 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Ebből a körből kimaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 15. Iszonyat pimasz gólt lőtt Wellbeck!! Eddig EB gólja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.