Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. (szerkesztve) Nem is kicsi... Szerk.: ...bár nem tartott sokáig Szerkesztve: 2012. Június 22. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. (szerkesztve) Ez szép volt, SS VS. 300 Online nézem most 1perce lett 3-1! Szerkesztve: 2012. Június 22. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Azért dicsérendő a görögökben hogy nem adták föl 1-0-nál, hanem küzdöttek tovább, csakhát a németeket is felébresztette a gól. Aki ki tud még egyenlíteni a németek ellen, az szerintem emelt fővel mehet haza, mert nem tudom ki lesz képes megállítani a Die Nationalelfet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Azért dicsérendő a görögökben hogy nem adták föl 1-0-nál, hanem küzdöttek tovább, csakhát a németeket is felébresztette a gól. Aki ki tud még egyenlíteni a németek ellen, az szerintem emelt fővel mehet haza, mert nem tudom ki lesz képes megállítani a Die Nationalelfet Remélem a spanyolok. Itt egy cikk Cristiano Ronaldoról ha már szóba került. Egyet is értek vele. http://meddo.postr.hu/szeressetek-cristiano-ronaldot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Az állás: 1 Nute Gunray - 22 pont Ody - 22 pont barnez - 22 pont 4. Donát - 21 pont 5. MissKarrde - 20 pont 6. Danityu - 18 pont 7.Pildi - 16 pont 8. Frenkie - 15 pont 9. Nabo - 14 pont Flóribá - 14 pont 11. Dei - 1 pont Nem történt semmi változás. Csak Dei szakadt le jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Jól van. A németjeim masíroznak a döntő felé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 22. Hm, pedig először 4-2-re tippeltem volna, de nem voltam túl merész. Na sebaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolország-Franciaország 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolország-Franciaország 3-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolország-Franciaország 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolország-Franciaország 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolország-Franciaország 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyol - Francia 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolo - Franciao: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolország - Franciaország: 2 - 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolország - Franciaország 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Spanyolország - Franciaország: 2 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Egy láda csavarhúzóban több kreativitást látok, mint ebben a francia válogatottban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Egy láda csavarhúzóban több kreativitást látok, mint ebben a francia válogatottban. Borzalmas meccs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Borzalmas meccs. Igen, az volt. Kár volt azt az egy gólt odaképzelni a franciák javára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Az állás: 1 barnez - 25 pont 2.Nute Gunray - 23 pont Ody - 23 pont MissKarrde - 23 pont 5. Donát - 22 pont 6. Danityu - 19 pont 7.Pildi - 17 pont 8. Frenkie - 16 pont 9. Nabo - 15 pont Flóribá - 15 pont 11. Dei - 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Igen, az volt. Kár volt azt az egy gólt odaképzelni a franciák javára. Kár volt a második spanyol gólért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 23. Én négy éve a döntőben a spanyoloknak szorítottam. Most minden hitem a németekben van. Szép, dinamikus foci, erős mentalitás jellemzi őket. El nem tudom képzelni, hogy a spanyolok ilyen nyugodtan passzolgathatnak majd ellenük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Detto. Ha valakik meg tudják verni a spanyolokat, akkor azok a németek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Remélem, hogy azért az eredmény ugyanaz lesz, mint négy éve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Én a németeknek drukkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Anglia-Olaszország 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Angol - Olasz 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Angol - Olasz 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Az angolok inkább építettek volna barikádokat és hívták volna ki a franciákat, a régi ellentétek rendezésére. Jobban járt volna mindenki, komolyan az ő meccseik annyira unalmasak és bénák voltak. Lehet, hogy sz*r a magyar foci, de amikor EB-n, a tegnapi gall hozzáállást néztem...Eddig hogy juthatott el egy ilyen semmirekellő, motiválatlan csapat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.