Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Mostantól akkor él a privis módi. Aki érvényesen szeretne tippelni, az privátba küldje majd el szerda estig a Spanyol-Portugál meccs végeredményét, majd pedig másnap a Német-Olaszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. (szerkesztve) Eredményhirdetéskor ugye, mindenkinek publikálva lesz a tippje? Szerkesztve: 2012. Június 25. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Nem, nem hiszem. Csak beírom ide a sajátomat a meccs előtt, a többieké úgy is nálam fut össze. Senkinek sem fogok több pontot adni, mint amennyi járna, ha meg véletlen kevesebbet adnék, akkor majd szól az illető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Olimpián még senki nem nyert zsinórban 4 érmet vízilabdában. Az angolokkal vagyunk most egy szinten, nekik is 3 nyertes olimpiájuk van. Nekünk, ha idén meglesz a 4., akkor ezzel új csúcsot állít fel ismét a magyar válogatott. Szóval minden szemszögből izgalmasabb lesz ez a sport esemény, én várom már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Valaki elmagyarázná miért kell privátban küldeni a tippeket? Persze elküldöm úgy csak nem világos mi a különbség aközött hogy itt a tipp és aközött hogy Donát postaládájában leledzik. Lehetne csalni a nyilvános tippekkel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Mert ha valakinek kevesebb pontja van nálad, de csak 1-2vel, akkor ő tippel ide és attól függetlenül, hogy te mit gondolsz, ugyanazt léped meg. Így, vagy mindketten azonos pontot kaptok, vagy egyáltalán semmit sem és ez inkorrekt dolog lenne. Az első hely Ody és barnez között dől majd el szerintem, akik lentebb vannak mondjuk beírhatnák, én ide fogom kitenni, ha nem baj... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Flóri: Nem, nem baj. Ha érvénytelen tippet szeretnél leadni, ide is nyugodtan beírhatod. Vagy mindenki privátban tippeljen, vagy akkor mindenki ide, de döntsük el, ne legyen kavarodás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. (szerkesztve) Akkor inkább várjuk meg, amíg a két játékban vezető személy véleményt mond, igazából őket érinti a dolog, nem? Egy másik oldalon úgy oldották meg, hogy az üzeneteket csak moderátori engedély után tehették láthatóvá, így a modi nem vett részt a játékban, de simán lehetett írni a topicba a tippeket. Itt ugye ez kizárt... Szerkesztve: 2012. Június 25. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Látod azt a kis gombocskát az avatarom alatt? Na, arra szépen rákattintasz, és mehet a tipp. Nem hiszem, hogy túl bonyolult lenne. Én nem ragaszkodom a privátos tippeléshez, de többen is kérték, ezért természetesen lehet róla szó. De mindenkire ugyanaz a szabály vonatkozik: tehát ha privátos tippelést szeretnénk, akkor ez mindenkire érvényes, rád is, rám is, mindenkire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Tehát, majd te elküldöd magadnak a tippeket priviben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. (szerkesztve) Nem FlóriBá, ő ki fogja írni a tippjét. Felőlem mehet a privis tippelés is, nem sok vizet zavar. Meccs közben viszont feltüntetem, hogy mit tippeltem, ha nem szegek szabályt vele, mert akkor már a tippek befutottak. Donát: Nem úgy értettem, mármint nem a te részedre, hanem csak megszokásból ilyen vagyok, szeretnék mindig patyolat-tiszta fehér maradni. Szerkesztve: 2012. Június 25. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Szerintem aki akar, az tippeljen priviben. A többiek meg úgy oldják meg ahogy akarják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Rendben, akkor elnézést, Flóri, legyen úgy, ahogy te szeretted volna: mindenki úgy tippel, ahogy szeretne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 26. Egyszerűbb lett volna, ha továbbra is ide jönnek a tippek, mivel a többség nem kérte a privit, valószínűleg eszükbe sem jut, hogy ne saját tippeket írjanak be. Ha meg igen, akkor lelkük rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 26. Nekem mindegy lett volna, hogy tisztán privi vagy tisztán nyílt, de ha vegyes, akkor inkább maradok a nyíltnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 26. (szerkesztve) Egyszerűbb lett volna, ha továbbra is ide jönnek a tippek, mivel a többség nem kérte a privit, valószínűleg eszükbe sem jut, hogy ne saját tippeket írjanak be. Ha meg igen, akkor lelkük rajta. Alább le lett írva, hogy mindenki úgy tippel ahogy akar. Én szeretném privátban küldeni tippet ha engedélyezed. És bocsánat amiért nem írtunk két hetes szavazást a témában. Szerkesztve: 2012. Június 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 26. Másodikok lettünk az Egyetemi Bajnokság Divízió II-ben. A döntőben az ellenfél 4-0-ra elhúzott... aztán a hathatós közreműködésemmel 4-4-re mentettük a meccset az utolsó pillanatban. Sajnos a hetesem kihagytam, mindenki más berúgta, így maradt az ezüstérem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Így is nagy eredmény, grat.! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Köszi. Mára tipp: Spanyolország - Portugália: 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Spanyolország - Portugália: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Spanyol - Portugál 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Bár napokkal ezelőtt már elküldtem priviben a tippjeimet, beírom ide is mindkettőt. Spanyolország-Portugália 2-1 Németország-Olaszország 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Egyébként, bár a spanyolokra tippeltem, remélem, Donátnak lesz igaza és a portugálok nyernek. Amit a spanyolok játszanak, az nem foci, szerény véleményem szerint. C. Ronaldót se szeretem, de legalább látványosan játszik, és a többiek is (habár Pepét szívesen fejbe rúgnám párszor ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Spanyolország - Portugália: 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Misstől, Odytól és Danityutól kaptam eddig privit tippügyileg. Remélhetőleg Barnez nem felejtett el tippelni / nem kavarodott el az üzenete az éterben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Ahogy írtam is, én maradok a nyilvános megoldásnál. Spanyolország - Portugália: 2 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Spanyol - Portugál 1-1 Hosszabbítás: 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Spanyolország - Portugália 2 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. 0-0, de eddig nagyon jó a meccs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 27. Iszonyat sz*r meccs. A spanyolok kínlódnak, a portugálok meg ennyit tudnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.