kudar Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Pats - Seahawks Mivan???? Nyert a SEAHAWKS?? hát ezt nem hiszem el. Komolyan ezeknél a solymoknál az a taktika, hogy az első félidőben hagyják magukat, aztán a másodikban úgy odab-sznak hogy csak na. Pedig majdnem 2 TDvel vezettek Bradyék. Komolyan nem hiszem el. Az új irányító, Wilson valami csodát csinált. Olyan passzokat adott hogy csak néztem, pedig Bradyéknek minden lehetőségük megvolt hogy sokkal el is húzzanak. Na mind1. Hohóó ma Ravens - Texans - iszonyú kemény meccs lesz, mind2 csapat 5-1es mutatóval áll.Nagyon remélem Flaccoék lemossák őket, bár két ilyen erős védelmű csapatnál tuti kevés pont fog születni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Ody: van egy olyan érzésem, hogy Dzséjt nem nézi ezt a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Nem túl nagy sportember, szóval nem meglepő. Mindegy. Azért egy próbát megért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Én is irigylem amúgy. Kár, hogy én meg a kosarat nem szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Rossz a konstelláció. Csak azt tudnám, hogy az a sok világsztár mit csinál Veszprémben, ha az olyan f*s város? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Jó pénzért én is elfocizgatnék Albániában pl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. A Vidi vezet a Basel ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Jól van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. (szerkesztve) Most már 2-0. A Vidi végén EL-t nyer, kis túlzással szólva Szerkesztve: 2012. Október 25. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Sousa for president! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Hajrá, hajrá!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Fehérvár délután 3kor már tele volt szurkolókkal, na meg rendőrökkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. A második félidő dögunalom volt és a vendégek szépítettek is, de a lényeg, hogy győztünk. A Vidi hat pontot begyűjtött, ki gondolta volna ezt előre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Érdekesen alakul a csoport. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Azért jobb lett volna, ha a Genk döntetlent játszik a Portóval, de így sem rossz. Kis szerencsével meglehet a továbbjutás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Sportinggal. De amúgy igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 26. Sportinggal. De amúgy igen. Késő volt már Meg azért durva lett volna, ha a Vidi a Portót veri meg 3-0-ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. A mai futam után mondja azt valaki, hogy nem izgalmas a Forma1 idén Jó előzések voltak fontos pozíciókért, remek teljesítmények, egyedül az rontja az összképet, hogy megint Vettel nyert. Véget érhetne már ez a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Én nem nézem az F1-et, mióta Vettel összekapta magát. Ki nem állhatom azt az embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Én is rühellem. Jobban mint Alonso -t anno. Amennyire szerettem Schumachert, annyira utálom Vettelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Én nem nézem az F1-et, mióta Vettel összekapta magát. Ki nem állhatom azt az embert. Ennek azért nem kellene ürügynek lennie, hogy ne nézd Ott van még másik huszonvalahány ember, akik küzdenek a helyekért, versenyeznek, és jó futamokat lehet látni. Annak idején nagyon nem bírtam MS-t (a ki nem állhatom kategória volt), és még a futamok is sokszor unalmasabbak voltak, de mégsem hagytam abba. Végül is személy szerint nekem semmit sem ártott, nem is ismer(t)em az életben. Éppen azért, mert valaki nem szimpatikus képernyőn át, még nem kell a sportnézésről lemondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Ennek azért nem kellene ürügynek lennie, hogy ne nézd Ott van még másik huszonvalahány ember, akik küzdenek a helyekért, versenyeznek, és jó futamokat lehet látni. Annak idején nagyon nem bírtam MS-t (a ki nem állhatom kategória volt), és még a futamok is sokszor unalmasabbak voltak, de mégsem hagytam abba. Végül is személy szerint nekem semmit sem ártott, nem is ismer(t)em az életben. Éppen azért, mert valaki nem szimpatikus képernyőn át, még nem kell a sportnézésről lemondani. Ez igaz. Cristiano Ronaldo is megossza az embereket, van aki utálja és van aki szereti. Pedig azt kéne nézni hogy nagyon tehetséges futtbalista. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 28. C. R.-t én bírom és szeretem is nézni, mikor győzedelmes, mert tudom, hogy ilyenkor a sok Barca-fan dühöng. Tudom, hogy emiatt nyugodtan nézhetném az F1-et, de nem bírnám elviselni még egyszer, ahogy Vettel beint az öklével a kamerának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. C. R.-t én bírom és szeretem is nézni, mikor győzedelmes, mert tudom, hogy ilyenkor a sok Barca-fan dühöng. Ott a pont, rögtön kettő is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Most hallottam a hírekben, hogy Vettelt hátrasorolták, mivel kifogyott az üzemanyag az autójából, ami szabálytalan, végül a boxutcából indul. Izgalmas futam lehet megint. Úgy látszik, Vettel és Alonso mindent határon művel most, abból sajnos ilyen problémák jöhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Sajnos? Éljen! Ha valakik ennyire amatőrök akkor bűnhődjenek. A szabályok rájuk is vonatkoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Hála égnek, én csak azt mondom! Még a végén izgalmas lesz a VB, nem pedig előre lefutott, hála Vettel űrkocsijának... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Hosszú idő óta először nézek végig F1-es futamot, erre ki a befutó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Az a b*zi köcsög Vettel a harmadik lett? Ó, hogy szakadna meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megint mákja volt, egy tömegbalesetnek köszönhetően előre került... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.