NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 3. Jót szórakoztam ezen a versenyen. Az elől lévő csaták tetszettek, aztán amikor elment Verstappen, úgy voltam vele, hogy na jó, most már vége van, de annak ellenére, hogy a győzelem ezek után már nem volt veszélyben, a dobogóért szép csata folyt a Ferrarik és Perez között. Mondjuk a végén majdnem szívbajt kaptam, amikor Leclerc támadta a csapattársát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 3. Eddig Szobo zseniális a Poolban! @Donát figyeled? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 4. 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Eddig Szobo zseniális a Poolban! @Donát figyeled? Láttam bizony! Gyönyörű gól volt de mindenben kiemelkedő eddig! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Litvánia nagy bravúrral 2-2-re mentette a meccset Montenegró ellen a hosszabbításban. Most kéne egy vállalható eredményt elérnünk Belgrádban... nem lesz könnyű, de lélektanilag nagyon sokat jelentene a továbbjutás szempontjából! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Egyelőre hozzuk ezt a vállalható eredményt, hihetetlen fordítás volt 2 perc alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 7. 30 perccel korábban, Nute Gunray írta: Egyelőre hozzuk ezt a vállalható eredményt, hihetetlen fordítás volt 2 perc alatt. És meg is nyertük! 5 pont előny a harmadik helyhez képest! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Az FIA elfogadta az Andretti nevezését a Formula 1-be! Minden további a FOM-on és a csapatok "pénzéhségén" (most 10 vagy 11 részre osszák a pénzt) múlik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Jó végre, hogy nem egy gyári csapat jön, a régi szép időket idézi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. Szép volt fiúk! Magyarország - Szerbia 2-1. A litvánok ellen nyerni kell és ott is vagyunk az EBn. Sallai milyen gólt lőtt! Bravo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. Nekem Nego volt a kedvencem, az első fêlidőben irgalmatlanul jól játszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. (szerkesztve) 27 perccel korábban, Donát írta: A litvánok ellen nyerni kell és ott is vagyunk az EBn. Meg az is kell, hogy a szerbek és a montenegróiak döntetlen játsszanak vagy a szerbek győznek. Szerkesztve: 2023. Október 14. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. (szerkesztve) 24 perccel korábban, tomcsi80 írta: Meg az is kell, hogy a szerbek és a montenegróiak döntetlen játsszanak vagy a szerbek győznek. Ha nyerünk, teljesen lényegtelen mit játszanak. Ha mi nyerünk és mondjuk Montenegró nyerne, akkor abban az esetben a harmadik helyen álló szerbek már semmiképpen sem tudnának megelőzni minket (pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény dönt), tehát mindenképp az 1-2. hely valamelyikén végzünk, amelyek biztos kijutó helyek. Ha Litvániát megverjük, akkor a Szerbia-Montenegró meccs csak arról dönt, hogy a csoportelsőségünk biztos-e már, vagy sem Szerkesztve: 2023. Október 14. - Yoda József 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 14. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ha mi nyerünk és mondjuk Montenegró nyerne, akkor abban az esetben a harmadik helyen álló szerbek már semmiképpen sem tudnának megelőzni minket (pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény dönt), tehát mindenképp az 1-2. hely valamelyikén végzünk, amelyek biztos kijutó helyek. Úgy legyen, de a szerbeknek sem mindegy hogy továbbjutnak vagy sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 15. Ezért mondom, hogy nyerni kell, és akkor nekünk már teljesen mindegy a tovább jutás szempontjából, hogy mások mit csinálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 15. 9 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: Meg az is kell, hogy a szerbek és a montenegróiak döntetlen játsszanak vagy a szerbek győznek. Dehogy kell. Ha nyerünk, az első két hely valamelyike garantált. Mindkét hely továbbjutást ér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Ismét 2003-ban érzem magam xD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. A bírót is meg lehetett volna szondáztatni a meccs előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. De kár, hogy adtunk egy félidőnyi előnyt a litvánoknak. Indiszponált játék a fű meg mintha műfű lenne vagy fagyott talaj. Nagyon rossz eddig nézni még úgy is hogy a második félidőben legalább nyomunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Ott van bazdmeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Kár azért az első félidőért, ha amúgy így tudunk focizni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Kár azért az első félidőért, ha amúgy így tudunk focizni Jól nyúlt bele a meccsbe Rossi, de az első félidő tényleg botrányosan gyenge volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Már előbb kellett volna cserélnie, Gazdag kritikán aluli volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 17. Három pont kell a biztos csoportelső helyhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 18. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Három pont kell a biztos csoportelső helyhez. Két döntetlen is elég. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 12. Szoboszlai meccseit szoktátok követni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 12. Én szoktam. Eddig majdnem minden meccsét megnéztem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 12. 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én szoktam. Eddig majdnem minden meccsét megnéztem. Én is. És mi a véleményed az eddigi meccseiről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 12. (szerkesztve) Szerintem eddig nagyon jó volt, jobb is, mint vártam. Talán ha volt egy gyenge meccse, sokat mondok. K*rva gyors és technikás, a labdával zseniális. A munkabírása lenyűgöző, igazi modern futballista. Még pár éve se hittem volna, hogy lesz egy ilyen magyar futballista. Szerintem még bőven van benne kraft, szóval irány az újabb csúcsok. Amúgy róla mindig Szalai jut eszembe, aki a Hollandok elleni 8-1 után épp azt mondta, hogy ha majd lesz egy magyar klasszis aki top csapatban játszik, akkor mehetünk felfelé. Pont ezt látjuk. Szerkesztve: 2023. November 12. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 12. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem eddig nagyon jó volt, jobb is, mint vártam. Talán ha volt egy gyenge meccse, sokat mondok. K*rva gyors és technikás, a labdával zseniális. A munkabírása lenyűgöző, igazi modern futballista. Még pár éve se hittem volna, hogy lesz egy ilyen magyar futballista. Szerintem még bőven van benne kraft, szóval irány az újabb csúcsok. Amúgy róla mindig Szalai jut eszembe, aki a Hollandok elleni 8-1 után épp azt mondta, hogy ha majd lesz egy magyar klasszis aki top csapatban játszik, akkor mehetünk felfelé. Pont ezt látjuk. Abszolút egyetértek. Ha érdekel, nemrég készítettek vele egy tartalmas interjút itt: Az első 14 évében csak technikára edzett! Látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.