Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 12. (szerkesztve) Köszi, ezt már a premier napján láttam. Néhol kicsit túl őszinte, de egyébként remek interjú. Ő pont megtestesíti azt, hogy a tehetség mellé a munka és alázat is nagyon kell. Főleg, hogy én láttam ennek az ellenkezőjét is. Szerkesztve: 2023. November 12. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Sporira rászóltak, amikor a második bolgárt akarta kiállítani, hogy meg lesz verve, vagy mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Csak a magyarok tudnak elb*szni egy ekkora nyert helyzetet, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Hihetetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Gratulálok a csapatnak a küzdésért! Valami van ezekben a srácokban, ami az eggyel előttiekben nem volt meg, vagy nem jött ki. Montenegrót ütni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 16. (szerkesztve) A pokolból a mennybe! Ekkora mákunk 97-ben a világbajnoki selejtezőn volt utoljára a finnek elleni mérkőzésen. Igaz, akkor csak a pótselejtezőt sikerült kivívnunk. 3-szor is sikerült kijutni az EB-re! Szerkesztve: 2023. November 17. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 16. Szégyenteljes játék volt a mai. Arcpirító. Ha a srácok nem tudnak idegenben jól játszani, akkor kár kijutni az EB-re. Ott az összes meccs idegenben lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Azért túlzásokba ne essünk. Sokkal jobbak voltunk, mint a rém gyenge bolgárok és a még gyengébb bíró+var kombó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Ha az elején bedaráljuk őket, akkor nem sok vizet zavart volna az összevissza fújó bíró. Ettől még tény, hogy kaptak a bolgárok egy kamutizit, amit vissza se nézett a VAR, miközben a full hasonló szitut, amikor ki akarta állítani a második bolgárt a bíró, azt legalább 4 percen keresztül tekergette odavissza. Remélem ez a csapat se vezet többet nemzetközi meccset. Egyébként be kéne vezetni, hogy minden meccsen a csapatkapitányok kérhessék 3-3 tetszőleges szituáció visszanézését. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Pontosan így történt! Nem érdemelt volna győzelmet a bolgár csapat. Ettől független Kerkez egy sárgával a zsebében annyira agyatlan módon csúszott oda a labdáért, amit nem is értek. Egy PL játékosnak lehetne több esze. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Kerkez nem volt éppen a legélesebb kés a fiókban tegnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Jöhet helyette Nagy Zsolt Montenegró ellen. Remélem nem kapunk ki. Most már tényleg igen csak tartalékos a csapat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Hát Montenegró az életéért fog küzdeni, mindent bele fognak tenni a meccsbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 17. 7 perccel korábban, Yoda József írta: Hát Montenegró az életéért fog küzdeni, mindent bele fognak tenni a meccsbe A szerbek úgyis nyernek. Tét nélküli meccs lesz az első szerb gólról érkező hír után. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 17. (szerkesztve) Las Vegasi hétvége eddig: - csütörtöki nap: két versenyzőn kívül mindenki a háta közepére kívánta az egész felhajtást - első szabadedzés: kemény 8 perc körözés, majd egy csatornafedél miatt befújják az egészet - a második szabadedzés két órával később kerül megrendezésre, amin még fél óra pluszt tolnak - mire elkezdődik a szabadedzés, a nézőket "haza"küldik, ergo mintha téli teszten vettek volna részt, nézők nélkül köröztek A nézők véleménye az egészről: Szerkesztve: 2023. November 17. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Imádom 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. 21 perccel korábban, Nute Gunray írta: Imádom Még egy db egészséges térddel is beférne előre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Szoboszlai te jó ég! 50 éve nem volt ekkora zseniális focistánk. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Na ugye hogy tudunk így is játszani! Remélem a hazai formát sikerül átmenteni az ebre, a védelmet meg sikerül ráncba szedni (Orban, Fiola visszatérése segíthet). Szalai Attilának sok sok játékpercet kívánok tavasszal. Nagy Zsolt, Balogh jók voltak, Nego kiváló, Németh Horváth duó egyelőre felejtős Kalmár Zsolt meg elképesztően felelőtlen a középpályán. Szobo meg egy világklasszis állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Na meg Nagy Ádám. Én mindig mondom, hogy őt csak azok támadják, akik nem látják a focit, csak nézik. Zseniális labdaszerzései voltak középen, és megérdemelte végre azt a gólt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Nem láttam a meccset mert dolgoztam, de hallom Szobó nagyot ment. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. 46 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem láttam a meccset mert dolgoztam, de hallom Szobó nagyot ment. 10-es értékelést érdemel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Sofascore-on megkapta. Öröm nézni a srácot, igazi klasszis. K*rva gyors és sprintben csinál olyan cseleket, amiket csak a legnagyobbak tudnak. Remélem ver a City-nek is vagy kettőt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 19. Dibusz is egészen szenzációs volt, 5 mp alatt 4 védés. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 20. 17 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Dibusz is egészen szenzációs volt, 5 mp alatt 4 védés. Az első félidő szerencsére kimaradt nekem, de ezt a mutatványt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 20. 3 perccel korábban, Szisz írta: Az első félidő szerencsére kimaradt nekem, de ezt a mutatványt Beparkolta a kapu elé a di-buszt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 20. Dominik szépen lecopyzta a bolgár akciót, csak őt nem tudták felrúgni sem és bevarrta a hosszúba. Gyorsan tanul a srác. Kötővel átfűzi magát: Csel befelé: Gól: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 26. A 2023-as F1 szezon egy képen, a nagydíjak győztesei. Reméljük jövőre izgalmasabb szezon lesz (bár az ideiben is volt néhány jó verseny, például én a Monzain jót szórakoztam ): 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. November 26. 39 perccel korábban, Bence1997 írta: A 2023-as F1 szezon egy képen, a nagydíjak győztesei. Reméljük jövőre izgalmasabb szezon lesz (bár az ideiben is volt néhány jó verseny, például én a Monzain jót szórakoztam ): Hát ha az első négy verseny után nekem valaki azt mondja, hogy a következő 18 futamból 17-et Max nyer, szerintem kiröhögöm. Elképesztő, mit csinált a holland, még akkor is, ha nyilván kellett hozzá egy baromi jó autó is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. December 2. Ne feledjétek, ma 18:00-tól EB sorsolás! Jöhetnek majd a hozzászólások, hogy ki mivel lenne elégedett. Szerintem izgi lesz. Tippem a sorsolásra: 1. kalap: Anglia vagy Belgium 2. Kalap: HUNGARY 3. Kalap: Skócia vagy Horvátország 4. Kalap: Svájc vagy egy playoffos Ennek nagyjából 7.5% esélye van, hogy bejön. Meglátjuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.