Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Ahogy mondta Bozsik, nekünk a harmadik-negyedik hely is kiváló lenne. Ja hát, ő arra játszik. Minél előbb el kell zavarni, de jó messzire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Ja hát, ő arra játszik. Minél előbb el kell zavarni, de jó messzire. Én bírom Bozsikot, mert reálisan látja a dolgokat...viszont nem túl bátor nem mer kockáztatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Úgy sajnáltam Schumit 5 év óta először! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Schumi világbajnoki reményeinek reszeltek.... ez van. Nagyon sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Motorhiba miatt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Motorhiba miatt? Spoiler!!! Jaja. Elfüstölt. De még van remény. Mondjuk jövő évre egy Ferrari tesztpilóta ajánlat a kamikaze Sato-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Úgy látszik, ez a Ferrarival is előfordulhat nagy ritkán. Úgyis tudjátok, hogy nem sírok emiatt, szóval nem ragozom túl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hát ha megnyeri a legközelebbi versenyt, és Alonso még idejében elfüstöl akkor van remény... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Halálra fogom izgulni magam a brazil nagydíjon. Szerintem akkor csak arra fognak koncentrálni, hogy pontszerző helyen jöjjön be, nem fognak sokat kockáztatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Már láttom ahogy a Brazil verseny előtt Sato megisza a szaké-ját és a futam alatt sűrűn lesi a visszapillantóját, hogy mikor ugorhat ki Alonso elé :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. De az mekkora lenne, ha Sato véletlen kiütné Alonsot... kíváncsi lennék, hogyha Schumacher az utolsó körben győzelemre állna, és kapná a hírt, hogy Sato kiütötte Alonsot, átmenne-e a célvonalon elsőként Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. De az mekkora lenne, ha Sato véletlen kiütné Alonsot... kíváncsi lennék, hogyha Schumacher az utolsó körben győzelemre állna, és kapná a hírt, hogy Sato kiütötte Alonsot, átmenne-e a célvonalon elsőként Donát Olyan nincs, hogy véletlenűl. Lásd alább mit írtam. Egy sima ajánlat Sato-nak a jövő évre a Ferraritól és ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Nagyon jó kis futam, érdemes néznie azon lusta egyedeknek akik nem nézték élőben, hétkor.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Nagyon jó kis futam, érdemes néznie azon lusta egyedeknek akik nem nézték élőben, hétkor.... Isten igazából túl sok minden nem történt. Schumi dolgát leszámítva unalmas volt. Kubica párszor megint akciózott Szépen megfogta a BMW alig fél méterre a palánktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. na igen, jó kis zsonglőr.... ki is volt az aki viszont nem tudta megfogni? Az egyik BMW nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. na igen, jó kis zsonglőr.... ki is volt az aki viszont nem tudta megfogni? Az egyik BMW nem? Webber Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Sato egy kamikaze. Remélem lekaszálja alonzót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Sato egy kamikaze. Remélem lekaszálja alonzót. Talán még annyit ehhez a témához, hogy azért ahhoz is gerinc kell, hogy a hétközben leugatott szerelők nyakába ugráljon a hétvégén. Mint az előbb is láttam... Micsoda egy jellemtelen egoista ember az ilyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Egyetértek veled. Hányingerem volt nekem is... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Állítólag csak a sajtó kapta fel a vízet. Szó sem volt ilyenről. Mondta is Alonso egy riportban a futam elején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Nagyon égett a ház, elakarta oltani... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Állítólag csak a sajtó kapta fel a vízet. Szó sem volt ilyenről. Mondta is Alonso egy riportban a futam elején. Na, a sajtóról ezt simán el tudom képzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Sato egy kamikaze. Remélem lekaszálja alonzót. Ugye, tudod mi a bajom? Neveket nagybetűvel szokás írni Ja,és annyit ehhez, hogy remélem, Sato messzire félreáll, amikor Alonso lekörözi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Állítólag csak a sajtó kapta fel a vízet. Szó sem volt ilyenről. Mondta is Alonso egy riportban a futam elején. Ahhoz képest, hogy csak a sajtó kapta fel, még a csapat vezetője is reagált rá... szerintem ez az utolagos mosakodás esete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. (szerkesztve) Egyetértek veled. Hányingerem volt nekem is... Donát Donát! Remek barátom vagy - mintha Korda György mondta volna. Szerkesztve: 2006. Október 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Szerintem a magyar válogatott mindenképp megveri Máltát. Talán annyira még vagyunk jók Tippem: Magyaro.-Málta: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Szerintem a magyar válogatott mindenképp megveri Máltát. Talán annyira még vagyunk jók Tippem: Magyaro.-Málta: 2-0 Valszeg nyrünk, csak sajna nem ér semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Valszeg nyrünk, csak sajna nem ér semmit. A presztízs is számít...ha Málta ellen veszítünk, végleg elástuk magunkat! Ha veszítünk, olyan, mintha San Marino rúgott volna egy gólt....nem következhet be... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Máltát le kell gyalázni. Ha a negyedik helyere hajtunk, akkor kell a győzelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.