Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Köszi az infókat! Annyit hozzátennék, hogy a Cápa c. filmben egy sűrített levegővel töltött palacktól robban fel a cápa, nem benzines hordótól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 20. Köszi az infókat! Annyit hozzátennék, hogy a Cápa c. filmben egy sűrített levegővel töltött palacktól robban fel a cápa, nem benzines hordótól. Köszi, ezt javítottam. Nem semmi, hogy még Jar Jar köpését is megtervezték. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Hozzászólás ideje: 2011. Október 21. Köszi az infókat! Annyit hozzátennék, hogy a Cápa c. filmben egy sűrített levegővel töltött palacktól robban fel a cápa, nem benzines hordótól. Szívesen Mivel én nem láttam a Cápát ezért angol wikiből néztem az infót, ott gasolinet írtak ami nálam benzint jelent De írtam is Odynak hogy ha rosszul írtam akkor javítsa. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Nagyszerű zárás lett. Jar Jar hozta a formáját. Lee Char a végére megemberesedett. Rif Tamson a végére jól megszívta, a halála elég brutális a TCW-hez képest. A végső ütközet is nagyon szépen lett kivitelezve. 10/9 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 30. Nagyszerű zárás lett. Jar Jar hozta a formáját. Lee Char a végére megemberesedett. Rif Tamson a végére jól megszívta, a halála elég brutális a TCW-hez képest. A végső ütközet is nagyon szépen lett kivitelezve. 10/9 Látom bejött ez a szál. Helyes. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ezúttal nem volt váltás a hangokban az előző részhez képest. Nagyszerű lett. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ezúttal nem volt váltás a hangokban az előző részhez képest. Nagyszerű lett. Már kíváncsian várom Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. (szerkesztve) A mai szinkron is korrekt volt, Lemcke atyán kívül senkinek sem változott meg a hangja. Riff Tamsoné pedig itt volt igazán jól és most megnézve sokkal jobban átjött ez az egész Mon Calamari szál. Szerkesztve: 2012. Április 11. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Felkerült a full guide ide is. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Ez az első 3 rész nagyon megadja az alaphangot....jó kis trilógia volt a Mon Calamarról! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Hozzászólás ideje: 2015. Február 18. Újranézve is remek volt ez a trilógia! Az elején kicsit fura volt a vízalatti világ és környezet, de gyorsan hozzászoktam. Amit még kiemelnék: Ahmed Best elképesztően sokat tesz hozzá Jar-Jar karakteréhez. Az első évadban volt 2 rész, ahol nem ő volt Jar-Jar hangja... hát ég és föld a különbség! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.