Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Mintha nem bocsátották volna szavazásra. Csak a jó öreg palpi elfogadta a felkérést.

Bail biztos ellene szavazott volna, de egyedül kevés.

Szerintem itt már a képviselők nagyobb része Palpi zsebében volt a többi meg meg volt félemlítve.Ha szavazásra került volna a sor akkor is őt választják.

Hozzászólás ideje:
Szerintem itt már a képviselők nagyobb része Palpi zsebében volt a többi meg meg volt félemlítve.Ha szavazásra került volna a sor akkor is őt választják.

Hát valszeg ha Padmé ott van, akkor nem lenne Birodalom és nem lenne Palpi külünleges engeményei, jogai, mert Padmé az ellen volt, hogy ez megtörténhessen.Ő a demokráciáért élt.

A képviselők nagyrésze meg volt félemlítve, lefizetve, de ha egy erős kezű szenátor pl Padmé, Palpi ellen índítványoz, szavaz, akkor korántsem biztos hogy Palpi megkapta volna a jogokat.

Palpi jól intézte a dolgokat, mert Padmé ellen Dooku segítségével megakarta öletni, majd kicsit arrébb sodorni, hogy a sorsdöntő szavazáskor Padmé ne jelenhessen meg, ez vol t lényeg

Palpi egy zseni:)Jól kavarja a dolgokat mind 3 részben.

Hozzászólás ideje:

De szerintem botorság azt feltételezni, hogy nem oldja meg Palpi ezt az apróságot akkor, ha Padmé ott van. Bár éppen az ő terve volt a félreállítása is. Ez a Palpatine újra és újra bebizonyítja, hogy rohat jó konspirátor.

Hozzászólás ideje:

No igen, Palpi még mondja is Anakinnak, hogy majd beszél Padméval a bolygó elhagyása miatt. Tulajdonképpen itt megszabadul (ismét, de ez "jó" szokása) egy nagyon kellemetlen és tegyük hozzá, veszélyes ellenféltől. EpI óta tudja, hogy Padmével kapcsolatban jobb, ha nem kockáztat.

Hozzászólás ideje:
De nekik a fizikai ténykedésével volt baja, nem? :cry:

De ha zavarja őket, akkor miért nem számüzik egy másik bolygóra és miért választják meg képviselőnek? Mondjuk ha azt vesszük alapul, hogy Boss Nass pillanatok alatt tábornoknak nevezte ki csak, mert a buvóhelyre vezette Amidaláékat már nem is tünik olyan furcsának a dolog :)

Hozzászólás ideje:

No meg a "békekötés" után kell egy gunga is a szenátori csapatba. Két faj él egymás mellett a Naboo-n, legyen mindkettőből egy-egy képviselő. Jar Jar akkor még híres is volt, Padmét is ismerte közelebbről, ami más gunganekről nem mondható el, így neki adták ezt a kitüntetést :cry:

Hozzászólás ideje:

Valahogy én is ugy tudom elképzelni ezt, mint mondjuk a Monarchiát anno. Tehát bizonyos ügyekben -például külügyben- közösen döntenek és nem a nabooiak döntenek a gungák feje felett. Érdekes, hogy az ep.2-ben a Theed-i palota körül két egykori gunga-tanácstagot is lehetett látni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.