Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

4x22 - Revenge

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Észrevettétek, hogy amikor megérkeznek az éjnővérek erődjének belsejébe, Talzin anya végig pár centivel a föld felett? Érdekes... Ahogy az is, hogy egy pillanatra a Mos Eisley kantinában a weequay kalózok jellegzetes, arab zenéjét hallani. :) Nem tudom, mondtam-e már korábban, de a Raydonia épületei tök ugyanúgy néznek ki, mint amit a Rattatakon láthattunk. :)

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, mondtam-e már korábban, de a Raydonia épületei tök ugyanúgy néznek ki, mint amit a Rattatakon láthattunk. :)

Engem a Mos Espa-i Aréna ugrott be róla. De arra is emlékeztet most, hogy így mondod.

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Pontosítok, egy olyan videónak örülnék jobban, ami azt mutatná meg, hogy mi történt Maul-lal a zuhanás után amíg elért arra a roncs bolygóra.

Szerintem arra várhatsz. Én már annak is örülnék, ha kielégítő szóbeli magyarázatot kapnánk rá, de állítólag még az sem túl valószínű.

Hozzászólás ideje:

Szerinted van olyan videó? :roll:

Úgy értem, hogy a készítőktől szeretnék valami magyarázatot akár szóban, akár egy epizód, vagy valami hasonló keretében.

De úgy tűnik majd az EU-ra marad a magyarázkodás.

Hozzászólás ideje:

A mozifilmben eléggé derékba vágta, míg a sorozatban úgy tűnt, hogy inkább medence-csipő vonalnál szelte ketté. :S Az utódnemzés kérdésével legalább már nem kell foglalkoznia. :evil:

• 3 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Alighanem az évad legkiemelkedőbb epizódja. Legalábbis nálam. Kicsit lemaradásban voltam az epizódok megjelenési dátumait illetően, amikor a Klónok háborúját elkezdtem nézni Tehát amikor a harmadik évad végénél jártam, akkor már kijött ez a rész. Emlékszem, alig a bírtam kivárni, ezért úgy gondoltam, mivel már csak egy-két rész van hátra a harmadik évadból, rögtön a negyedik évad utolsó két epizódját nézem meg, utána kezdem el az első résztől. Aztán meggondoltam magam, és inkább ledaráltam kis idő alatt 20 epizódot, hogy végre láthassam a várva várt Maul-részt. Nem csalódtam benne. És mondom ezt annak ellenére, hogy nehezen tudtam befogadni a sokáig halottnak hitt szereplő visszatérését. Butaságnak tartottam szerepeltetni egy olyan karaktert, aki több száz métert zuhant, miután egy jedi kettévágta. De amikor megpillantottam a hírt az interneten, hogy Darth Maul szerepelni fog a Klónok háborújában, valamiért mégis kíváncsi voltam, miként fog visszatérni. Természetesen rögtön tudtam, hogy robotlábai lesznek, de a flashback lehetőségét sem zártam ki. Végül előbbi teljesült. Egy nagyon izgalmas és érdekes háttértörténetet találtak ki Filoni-ék a sithnek, ami méltón zárja le a számomra nem túl eseménydús negyedik évadot. Egy bosszúvágytól hajtott Maul próbál felülkerekedni azon az emberen, aki évekkel ezelőtt megcsonkította őt. Hab volt a tortán, hogy Ventress is megjelent az epizódban, ráadásul Obi-wan oldalán harcolva. Ez azért is érdekes, mert ők sem a barátságukról híresek. Többször is láthattuk őket egymás ellen harcolni, talán az egyik legemlékezetesebb a 2008-as animációs filmben látható párbajuk, amikor először esnek egymásnak. Most viszont kénytelenek voltak egy oldalon küzdeni, ezt egy nagyon találó szólás igazolja a rész elején (Az ellenségem ellensége a barátom.)

Szóval, én nem csalódtam ebben a részben, annak ellenére, mint már említettem, nem igazán toleráltam Darth Maul újbóli feltűnését.

Kár, hogy a sorozat végén nem végzett vele ismét Obi-wan, hatalmas csattanó lett volna, ha a bosszúszomjas Maul megint elbukik, ráadásul ugyanannak a jedinek a fénykardjától.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.