Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Ki gondolta volna, hogy Állat Anyó bohóckodni is hajlandó beállni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Hozzászólás ideje: 2014. Március 4. Ezért érdemes IMDb-t nézegetni. Az IMDb szerint Jim Jackman játssza Major Asshole-t, és se az Űrgolyhók, se Adam Baldwin adatlapján nincs közös nevező. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Ma úgy döntöttem hogy a héten "Harmadik típusú találkozások" újranézést tartok és ennek apropóján ugrott be hogy a filmben szereplő UFO mániás kiskrapek játszotta Bud sheriff kis földönkívüli haverját Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Én ezt nem az IMDb-n olvastam, csak példálózni akartam vele, elnézést a megtévesztésért. A Wikipedia-n olvastam, és oda Baldwin szerepei közé be volt írva, hogy Major Asshole (uncredited). Lehet, hogy ezért nincs IMDb-n, illetve ezért van más, de én nem néztem ott. Minenesetre egyezni tűnik a fizimiskájuk, de hát ha nem ő játszotta, akkor is teljesen hihető lenne róla. Nem tudom, őszintén. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Pedig az IMDb 1000-szer megbízhatóbb, mint a wiki. A jövendőbeli filmeket illetően sokat tévednek, de a már elkészült filmek esetében igen ritkán. Adam Baldwin nem szerepelt az Űrgolyhókban - a google is csak egyetlen fórumbejegyzést talált, de ott is hamar kitárgyalták, hogy nem szerepel a filmben. A wikinek meg általában jobb nem hinni. Jim Jackman amúgy hasonlított fiatalabb korában kicsit Baldwinra. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Wayne Pygram (balra) mint Tarkin kormányzó a Sith-ek bosszújában Scorpius főgonosz a Farscape - Csillagközi Szökevények sorozatban Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Az 1971-ben készült Woody Allen rendezte Banánköztársaság film egyik jelenetében a metróban egy fiatal suhanc terrorizálja Woody Allen karakterét. Szövege nincs az ipsének, csak csúnyán néz, és lökdösi az utasokat. Köztük egy szegény mankós nénit leteper. Ki van a képen ? Hát persze hogy Sly papa az! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Azt a filmet nem láttam de beugrott róla hogy 1975-ben az a fazon az egyik Kojak-részben egy hekust játszott. Azon problémáztak hogy lelőtt egy játékpisztolyos srácot. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Ez a fazon a 70-es évek végére szépen megcsinálta a karrierjét. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. És szépen tovább is építette. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. 1985-s képen Mr. Bean és.. Christian Bale Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 6. A kiskrapek biztos nagy Bean-rajongó. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Moira doki néni (X-MEN: Az elsők) Dormé Borlik (Csillagközi szökevények) Zam Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Hozzászólás ideje: 2014. Március 7. Hogy miket nem találsz. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Valamikor a 70-es években Mostanában Ben Stiller Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 23. (szerkesztve) Első gondolatom mikor megláttam a képet: "Na ugyan ki lehet az a kiscsaj?" Szerkesztve: 2014. Március 26. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Március 24. Hozzászólás ideje: 2014. Március 24. Nem csodálom, hogy ez jutott eszedbe először Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Bal oldali színész ugye ismerős nektek a fiatal Elizabeth Taylor mellett? Nanáhogy Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Nekem nem volt ismerős. Még Lizi se lett volna az. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 27. A hajót hívó fazon hangjának gazdája: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 27. Hozzászólás ideje: 2014. Március 27. Imádom ezeket a fogásaidat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 27. (szerkesztve) Közben eszembe jutott ebből a hangos fajtából egy kisebb: A narrátor hangjának gazdája: Will Lyman, például 1987-89 Tell Vilmosa Szerkesztve: 2014. Március 28. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 29. mint például: mint például: Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Március 30. Hozzászólás ideje: 2014. Március 30. A Bud Spencer-Terence Hill filmekben kb mindig ugyanaz a néhány színész játszotta a rossz fiúkat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 30. Hozzászólás ideje: 2014. Március 30. Bunkó vagy Bugsy! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. A Bud Spencer-Terence Hill filmekben kb mindig ugyanaz a néhány színész játszotta a rossz fiúkat. Tudom már jó hosszú ideje. Velem is előfordult hogy némelyik színészt a pofozkodós duó több filmjében is felismertem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. 1976, bemutatják ünnepélyes keretek között az első űrsiklót. Leonard Nimoy, George Takei, DeForest Kelley és James Doohan a meghívottak között Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. (szerkesztve) Shatner meg sehol. Nem volt szép dolog kiagyni. De az is lehet hogy nem ért rá vagy el se akart menni. Vagy ott volt csak máshol. Lehet hogy ő volt a díszvendég és külön helyet kapott. Szerkesztve: 2014. Március 31. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Rog, ő az űrsikló pilótafülkéjében ült a székében Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.