Rog Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Kezdetnek itt van néhány szinte minden nap látott egyén a Monk-ból. Jeebs, a flűgos fegyverüzér A századosról szinte mindig eszembe jut hogy "Ő" játszotta Buffalo Bill-t az "A bárányok hallgatnak"-ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Őszintén szóval nem vagyok benne biztos, hogy ezért érdemes volt egy új topicot indítani. De amúgy poénos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Számítottam rá hogy lesz aki feleslegesnek érzi. Egy másik helyen egész jól elvannak ezzel a felismerősdis dologgal. Gondoltam hátha itt is úgy lesz hiszen bőven akadnak a témába vágó dolgok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Számítottam rá hogy lesz aki feleslegesnek érzi. Egy másik helyen egész jól elvannak ezzel a felismerősdis dologgal. Gondoltam hátha itt is úgy lesz hiszen bőven akadnak a témába vágó dolgok. Jó, figy nekem nincs bajom azzal, hogy most van még egy topic, csak szerintem ez simán beleillene a vicces kedvesbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 (edited ) Jó, figy nekem nincs bajom azzal, hogy most van még egy topic, csak szerintem ez simán beleillene a vicces kedvesbe. Ilyen alapon a filmkvízed meg mehetett volna a filmesbe. Van elég idevaló anyag ahhoz hogy külön topesza lehessen ennek a témának.Részemről vita lezárva. Edited January 25, 2012 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Életemben nem gondoltam volna hogy ez a Monkos ürge a Goodbye Horses-os alak a Bárányokból. Jó találat. Amúgy szerintem kedvenc jelenetek/idézetek topik se lenne utolsó (illetve van egy sima idézetekes, az is jó erre a célra). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Ilyen alapon a filmkvízed meg mehetett volna a filmesbe. Van elég idevaló anyag ahhoz hogy külön topesza lehessen ennek a témának. Részemről vita lezárva. Ebben semmi vita nem volt. A filmkvízről is egyet értek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Caviezel Jimmy [ sziklás pilóta Passiós Jézus Életemben nem gondoltam volna hogy ez a Monkos ürge a Goodbye Horses-os alak a Bárányokból.Engem is meglepett amikor megtudtam. Magamtól szerintem sose jöttem volna rá. Amúgy szerintem kedvenc jelenetek/idézetek topik se lenne utolsó (illetve van egy sima idézetekes, az is jó erre a célra). Az idézetes szerintem is megfelelő lenne a filmes idézeteknek. Ami azt illeti mintha már lenne is benne néhány kitalált idézet. Amúgy a kedvenc jelenetes nekem se lenne ellenemre. Ha úgy látod nyisd majd meg elvégre tiéd az ötlet. Ebben semmi vita nem volt. A filmkvízről is egyet értek. Akkor csak vitaszerű diskurzus volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Jó ez a topik, főleg ha van elegendő anyag. Jeebs -en kiakadtam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Embo Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 (edited ) Nagyon jó ez a topik, anno amikor először néztem a Men in Black 2-t (kb. 2009-ben) egész film alatt azon gondolkodtam, hogy Jeebs vajon Tony Shalhoub-e. Később rájöttem, hogy ki más lenne, és a Monk nézése közben akaratlanul is azt vártam, mikor választja valaki el Adrian fejét a testétől. Edited January 25, 2012 by Embo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 (edited ) Bruce bátyót a RotS-ben az arcszerkezete miatt rögtön felismertem. Mátrixos metrós Sauron szája aki a visszatérő királyéknak szónokol Tion Medon a Monk nézése közben akaratlanul is azt vártam, mikor választja valaki el Adrian fejét a testétől. Én meg a százados láttán gyakran gondolok arra hogy szívesen elküldeném az öreget Buffalo Bill után nyomozni. Edited January 25, 2012 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Embo Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Én meg a százados láttam gyakran gondolok arra hogy szívesen elküldeném az öreget Buffalo Bill után nyomozni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Percy Wetmore (Halálsoron) A gumiember (X-akták) Nem más mint: Horace Goodspeed (Lost) Alias Doug Hutchison. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Nekem van egy kis összeállításom az ilyenekből. Ki hitte volna, hogy Almássy gróf később egy hatalmas nagy gonosz varázsló lesz? (Ralph Fiennes) Itt ugye... nekünk... tudjátok? (Anthony Daniels) Ezen lepődtem meg a legjobban anno. Nem tudtam, hogy a még mindig létező bohócfélelmemet Tim Curry okozta Itt nem lehet meglepődni, aki ismeri a Rémálom szériát, az láthatta már maszk nélkül Krueger bácsit. (Robert Englund) Már kék színben is gyönyörű Rebecca Romijn, de azért, hát... valójában még szebb. Őszintén szólva erről a srácról nem igen hallottam. Kevin Peter Hall-nak hívják és ő játszotta a kedves és aranyos... ... Óriástalpat Hendersonéknál. Hát előnyére változott az előzőhöz képest Viszont Daveigh Chase az én TV-mből is kimászhatna Emelett ő volt Lilo hangja is a Lilo és Stictchben. Tim Roth, mint Thade tábornok. Meg nem mondtam volna. Smith ügynök egy alternatív világban is lázadó. És a végére egy szintén ismerős alak... David Prowse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 25, 2012 Author Share Posted January 25, 2012 Doug Hutchison Tegnap este pont egy gumiemberes X-akták rész ment a TeVe6-on. Eszembe is jutott közben a másik két figura. Őszintén szólva erről a srácról nem igen hallottam. Kevin Peter Hall-nak hívják A Predator végén bambuló helikopterpilóta is ő volt: Ha már szóba került a Halálsoron és a majmosbolygó: Michael Clarke Duncan John Coffey és Attar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Ezt a topikot nekem találtad ki, Rog! Az ilyesmiben nem vagyok túl jó, fel is fedeztem pár érdekességet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Ki az aki egyszerre... ... Drakula gyilkosa (Van Helsing - 1958-as Drakula) ... a legelső doki (dr. Who and the Daleks) ... Shelock Holmes (TV sorozat) ... és még a Halálcsillagon is ott volt. Született is egy kép róla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 ... a legelső doki (dr. Who and the Daleks) Hát nem éppen, mert az első Doki William Hartnell volt (egy későbbi, ötödik Dokis részben ('83-ban) pedig Richard Hurndall alakította, mivel Hartnell meghalt) az 1963-ban indult sorozatban, Peter Cushing pedig '65-ben játszotta el először (az amúgy egyáltalán nem hivatalos) Doktor szerepet a Dr. Who and the Daleks-ban. Én is egyet. Adam Baldwin papa és az ő rém kedves szerepei. John Casey ezredes az NSA-től (Chuck). Jayne Cobb zsoldos (Firefly). Dave Dixon ezredes a CsK-13 parancsnoka (Stargate SG-1). Kal'Reegar (Mass Effect 2). Garber CIA ügynök (Predator 2) Mitchell őrnagy (A függetlenség napja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Néhány a kedvenc LOST-os párosításaim közül: Daniel Dae Kim (Jin) Akashi (A sakál) François Chau (Dr. Chang alias stb. stb.) Zúzó (Tini ninja teknőcök 2) Li Lum Chung atya (Halálos fegyver 4) Ezt a topikot nekem találtad ki, Rog! Az ilyesmiben nem vagyok túl jó, fel is fedeztem pár érdekességet. Emiatt még inkább úgy gondolom hogy megérte megnyitni. dr. Who and the Daleks Ebben a dokis szerepében lehet hogy magamtól sose ismertem volna fel ha nem tudtam volna róla már korábban. Mitchell őrnagy (A függetlenség napja) Nálam mindig ő az aki Ádámról elsőnek eszembe jut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ha már Lost, figyeljétek a palit 3:30-nál http://www.youtube.com/watch?v=qfNmyxV2Ncw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ralph Brown Ric Olié a Naboo egyik legjobb pilótája. (Star Wars Episode I: The Phantome Menace) Francis "85" Aaron ellenben ritka ostoba, de végül ő is próbált valamit tenni másokért. (Alien3) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Én is egyet. Adam Baldwin papa és az ő rém kedves szerepei. Mint Animal Mother kimaradt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 Ha már Lost, figyeljétek a palit 3:30-nál Felismertem de utána azért megnéztem a videó HSz-eit hogy jól gondoltam-e bár másra nem igazán hasonlít. Amúgy nagyon laza. Ralph Brown Sejtettem hogy be fogod rakni ezt a párost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Mitchell őrnagy (A függetlenség napja) Huha, ezt a filmet láttam párszor régebben, és totál elfelejtettem, hogy játszik benne. Ha már Lost, figyeljétek a palit 3:30-nál Á, vajon ki tudta így kiszúrni egy ilyen régi klipben? Sok érdekességet szedtetek össze eddig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Ha már videoklipp, akkor ki a tetkós csávó? http://www.youtube.com/watch?v=E6sqA9QtV5I (nem megnézni a hozzászólásokat! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 (edited ) Ha már Lost, figyeljétek a palit 3:30-nál Csak nem Sawyer az alias Josh Holloway? Edited January 26, 2012 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Csak nem Sawyer az alias Josh Holloway? Dede, úgy látszik mindig is szélhámoskodott. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Dede, úgy látszik mindig is szélhámoskodott. Tök fiatal kölyök itt még. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 26, 2012 Author Share Posted January 26, 2012 (edited ) David Cronenberg mint nőgyógyász doktor bácsi (A légy: 1986), és az eredetileg James Woods játszotta Max Renn (Videodrome) (nem megnézni a hozzászólásokat! ) Én megnéztem mert egyáltalán nem ismertem fel a fazont. Tutira csak a Hasonmásban láttam de nem rémlik az az ügynök akit játszott. Edited January 26, 2012 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Dede, úgy látszik mindig is szélhámoskodott. Fiatalabb is volt, kisebb zsákmányban is utazott, de határozottan ezen a vonalon mozgott akkor is Szólok húgomnak is, hogy nézze meg a videót Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts