Hozzászólás ideje: 2014. Március 4.11 éve Ki gondolta volna, hogy Állat Anyó bohóckodni is hajlandó beállni.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 4.11 éve Ezért érdemes IMDb-t nézegetni. Az IMDb szerint Jim Jackman játssza Major Asshole-t, és se az Űrgolyhók, se Adam Baldwin adatlapján nincs közös nevező.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 5.11 éve Szerző Ma úgy döntöttem hogy a héten "Harmadik típusú találkozások" újranézést tartok és ennek apropóján ugrott be hogy a filmben szereplő UFO mániás kiskrapek játszotta Bud sheriff kis földönkívüli haverját
Hozzászólás ideje: 2014. Március 5.11 éve Én ezt nem az IMDb-n olvastam, csak példálózni akartam vele, elnézést a megtévesztésért. A Wikipedia-n olvastam, és oda Baldwin szerepei közé be volt írva, hogy Major Asshole (uncredited). Lehet, hogy ezért nincs IMDb-n, illetve ezért van más, de én nem néztem ott. Minenesetre egyezni tűnik a fizimiskájuk, de hát ha nem ő játszotta, akkor is teljesen hihető lenne róla. Nem tudom, őszintén.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 5.11 éve Pedig az IMDb 1000-szer megbízhatóbb, mint a wiki. A jövendőbeli filmeket illetően sokat tévednek, de a már elkészült filmek esetében igen ritkán. Adam Baldwin nem szerepelt az Űrgolyhókban - a google is csak egyetlen fórumbejegyzést talált, de ott is hamar kitárgyalták, hogy nem szerepel a filmben. A wikinek meg általában jobb nem hinni. Jim Jackman amúgy hasonlított fiatalabb korában kicsit Baldwinra.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 6.11 éve Wayne Pygram (balra) mint Tarkin kormányzó a Sith-ek bosszújában Scorpius főgonosz a Farscape - Csillagközi Szökevények sorozatban
Hozzászólás ideje: 2014. Március 6.11 éve Az 1971-ben készült Woody Allen rendezte Banánköztársaság film egyik jelenetében a metróban egy fiatal suhanc terrorizálja Woody Allen karakterét. Szövege nincs az ipsének, csak csúnyán néz, és lökdösi az utasokat. Köztük egy szegény mankós nénit leteper. Ki van a képen ? Hát persze hogy Sly papa az!
Hozzászólás ideje: 2014. Március 6.11 éve Szerző Azt a filmet nem láttam de beugrott róla hogy 1975-ben az a fazon az egyik Kojak-részben egy hekust játszott. Azon problémáztak hogy lelőtt egy játékpisztolyos srácot.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 6.11 éve Ez a fazon a 70-es évek végére szépen megcsinálta a karrierjét.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 7.11 éve Szerző Moira doki néni (X-MEN: Az elsők) Dormé Borlik (Csillagközi szökevények) Zam
Hozzászólás ideje: 2014. Március 23.11 éve Szerző Első gondolatom mikor megláttam a képet: "Na ugyan ki lehet az a kiscsaj?" Szerkesztve: 2014. Március 26.11 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2014. Március 26.11 éve Bal oldali színész ugye ismerős nektek a fiatal Elizabeth Taylor mellett? Nanáhogy
Hozzászólás ideje: 2014. Március 27.11 éve Szerző Közben eszembe jutott ebből a hangos fajtából egy kisebb: A narrátor hangjának gazdája: Will Lyman, például 1987-89 Tell Vilmosa Szerkesztve: 2014. Március 28.11 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2014. Március 30.11 éve A Bud Spencer-Terence Hill filmekben kb mindig ugyanaz a néhány színész játszotta a rossz fiúkat.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 31.11 éve Szerző A Bud Spencer-Terence Hill filmekben kb mindig ugyanaz a néhány színész játszotta a rossz fiúkat. Tudom már jó hosszú ideje. Velem is előfordult hogy némelyik színészt a pofozkodós duó több filmjében is felismertem.
Hozzászólás ideje: 2014. Március 31.11 éve 1976, bemutatják ünnepélyes keretek között az első űrsiklót. Leonard Nimoy, George Takei, DeForest Kelley és James Doohan a meghívottak között
Hozzászólás ideje: 2014. Március 31.11 éve Szerző Shatner meg sehol. Nem volt szép dolog kiagyni. De az is lehet hogy nem ért rá vagy el se akart menni. Vagy ott volt csak máshol. Lehet hogy ő volt a díszvendég és külön helyet kapott. Szerkesztve: 2014. Március 31.11 éve - Rog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.