Hozzászólás ideje: 2007. Május 15.18 éve Szerző Ha jól tudom az Olthatatlanul az. Most ezer dolgom van de holnapra tutira meglesz. Köszi szépen, előre is!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 29.18 éve Hát ez kész... most nézem negyedjére, de még mindig üt Micsoda szövegek: "Nagy az, aki nagy, aki kicsi, az kicsi... hiszi a piszi, aki elhiszi." És ha belegondolok, hogy ezt halál komolyan vettük anno... sőt emlékszem kifejezetten tettszett ez nekem akkoriban....
Hozzászólás ideje: 2007. Május 30.18 éve Szerző Imádtam ezt a klipet, persze talán mondanom se kell miért.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 30.18 éve Imádtam ezt a klipet, persze talán mondanom se kell miért. A szamurájcuccos miatt?
Hozzászólás ideje: 2007. Május 30.18 éve Tudtam, hogy nem kellett volna bejönnöm a zene topicba... ez a csaj Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve Egy régebbi kedvenc klippem. Ma is nagyon szeretem. Szerintem nagyon szép. Boldog és kellemes emlékeket idéz nekem.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve Boldog és kellemes emlékeket idéz nekem. Múzeumok éjszakája 2006
Hozzászólás ideje: 2007. Június 1.18 éve Múzeumok éjszakája 2006 Is. Oliver Shanti and Friends-t már az előtt is szerettem. nagyon érdekletek az iolyen együttesek de nem tudtam egyetsem így zenéjuket nemt udtam sem leszedni sem megvenni hsz a lemez amit árulnak iszonyat drága. Fura egy OS&F albumot sem láttam sem Madia Marktban sem Saturnban. :S Szerkesztve: 2007. Június 1.18 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2007. Június 2.18 éve " - You're alive. Why didn't you die?" " - Hey. It's a kind of magic."
Hozzászólás ideje: 2007. Június 10.18 éve Szerző Van valakinek itt a fórumon Corvus Corax albuma? Torrenten van egy pár album. Melyik kell?
Hozzászólás ideje: 2007. Június 10.18 éve Torrenten van egy pár album. Melyik kell? Mindegyik jöhetne, beléjük szerelmesedtem! Nagyon jó a zene.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 10.18 éve Szerző Queen - Forever Young (instrumental) orki: letölthetem, de hogy kapod meg?
Hozzászólás ideje: 2007. Június 10.18 éve Queen - Forever Young (instrumental) orki: letölthetem, de hogy kapod meg? Jó kérdés! Msn-en átküldés esetleg?
Hozzászólás ideje: 2007. Június 10.18 éve Szerző Jó kérdés! Msn-en átküldés esetleg? Ok. Majd szólok, ha lejött valamelyik.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 10.18 éve Ok. Majd szólok, ha lejött valamelyik. Köszi vagy emailben is küldheted. Elég nagy a tárhely!
Hozzászólás ideje: 2007. Június 10.18 éve Nekem a "Venus Vina Musica"hoz van egy rapides linkem. Köszi, de a videókat én is láttam..
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.