Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Ezek egyre sz*rabb zenét játszanak. Amúgy ezt a zoknis dolgot már az egyik metal banda eljátszotta anno Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Kifutott megint a Rockhajó Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Ezek egyre sz*rabb zenét játszanak.Amúgy ezt a zoknis dolgot már az egyik metal banda eljátszotta anno Mi baj a chillyvel?! Szerintem jó zenéjük van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Azért Little Richard tudott valamit. Hatalmas ez a Lüszi. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Kifutott megint a Rockhajó Kifuthat máskor is. Egyetemi éveim alatt legtöbbet ennek a korszaknak a zenéire buliztunk a barátaimmal, és most előjöttek ezek az emlékek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Mára a Pophajó kapott "engedélyt" Beszédülsz esküszöm. Na ettől meg még a légy is magát fújja le Chemotox-al Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Na a hajóskapitány menet közben meg ezt hallgatja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 12. Na ezek jó zenék, főleg így szombat éjjel. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Novemberben jön az első magyar zenei Blu-Ray kiadvány méghozzá Ákostól. Emelett még dupla CD-t és DVD-t is megjelenít a 40+ turnéjából. http://akos.hu/ Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Na ezek jó zenék, főleg így szombat éjjel. Szombat éjjelre az a jó, ha az ember talál egy helyet, ahol retro megy, vagyis nagyrészt 90-es évekbeli zenék, amikre tizenévesként bulizott meg jó néhány igen ismert rocky és más bulis zenék Ilyen hely a Jam Pub a Mammut alatt Szerencsére hajnali fél 5 után már járnak a villamosok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Retro= '90-es évek. Ez jó Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Nekem mondod? Én is jót röhögtem rajta, nekem a retro jóval régebbit jelent Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Miért? Végül is a 90-es évek eleje már csaknem 20 éve volt... Egyébként én a retró szót a 70-es és 80-as évek zenéjére szoktam hallani egészen konkrétan, pedig vannak ennél régebbi és még ma is slágerként játszott zenék. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Én is inkább a 70-es, 80-as évekre értem a retrot, de hát öregszünk, most már hozzá lehet csapni a 90-es éveket is Múlik az idő, ami a 90-es években retro volt nekünk, pl. a 70-es évek, az az ma is, csak éppen jön hozzá a többi évtized, ahogy átlépünk egyik évtizedből a másikba. Csak fura, mert ezek a tizenéves korom zenéi, akkor vadi újak voltak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Szombat éjjelre az a jó, ha az ember talál egy helyet, ahol retro megy, vagyis nagyrészt 90-es évekbeli zenék, amikre tizenévesként bulizott meg jó néhány igen ismert rocky és más bulis zenék Ilyen hely a Jam Pub a Mammut alatt Szerencsére hajnali fél 5 után már járnak a villamosok Nekem ezek a zenék full retrók voltak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Én még mindig visítok amikor edzés közben hallgatva a Rádió 1-et, két szám között így szól a bemondó: -És most egy igazi klasszikus......'97-ből..... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Az már 12 éves zene, ebben a világban az már "ezer" évesnek számít Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. (szerkesztve) Nekem a retro az a '80-as évek.A 90-es évek az nekem mai.Most volt.Meg az az évtized zenei téren szinte csak a techno-ra épített. Na de ha retro akkor íme egy gyönyörű dal.Ebbe mindig beleborzongok ha hallom.Pl beletehették volna a John Rambo-nak a végére mikor írtotta az ellent. Szerkesztve: 2009. Szeptember 13. - frenkie Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Rapeljünk egy picit Természetesen szigoróan a retró jegyében Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hogy a francba kell ezt a rohadt youtube-ot behozni?elfelejtettem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Ok már rájöttem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. (szerkesztve) Retro zene a 90-es évekből!!!! Ez azért már klasszikus! huhuu ezt mennyit hallgattam anno, jézusom... Szerkesztve: 2009. Szeptember 13. - JakeSully Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Retro zene a 90-es évekből!!!! Ez azért már klasszikus! huhuu ezt mennyit hallgattam anno, jézusom...B+, ez mekkora atom volt régen Emlékszem egyszer valami kívánság műsorban volt a Hupikék Törpikék zenéje után és úgy maradt a videó. A HT után ez is felvételre került, és amikor néztem a kazettát mindig ezt is megnéztem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 13. (szerkesztve) Mára a Pophajó kapott "engedélyt" Beszédülsz esküszöm. Te jó isten.Ezek a hajviseletek.Borzalom.Furcsa így viszontlátni a teenagerkoromat.Mondjuk békésebb is volt mint ma.A húgom állandóan a Brost hallgatta.Az is furcsa, hogy aki akkor huszonéves volt az ma már több mint negyven.Pl az akkori haverom bátyja.Ezeke a zenék nekem nagyon nosztalgikusak, bár akkor utáltam őket mert csak metált hallgattam Szerkesztve: 2009. Szeptember 14. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Retro zene a 90-es évekből!!!! Ez azért már klasszikus! huhuu ezt mennyit hallgattam anno, jézusom... Én meg mennyire ki tudtam ugrani az ablakon tőle, úgy utáltam Most szombaton is játszották, hát kimenekültem volna tőle De hát ízlések és... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 14. 63 millió látogatóval ez youtube egyik legnézettebb videója. Nagyon kész Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 16. Egy kis Philharmónia Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 17. Ezek jó kis zenék Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Horgonyt fel! Rockhajó menni klasszikus vízekre Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Ezek már annyira klasszikusok, hogy az apám szerette őket ifjú korában. Viszont érdekes látni az együtteseket, mivel én őket mindig csak hallottam. A Sommertime-ról pl. meg voltam győződve, hogy feketék éneklik, és erre dehogy... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.