Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ezek egyre sz*rabb zenét játszanak.

Amúgy ezt a zoknis dolgot már az egyik metal banda eljátszotta anno :lol:

Mi baj a chillyvel?! Szerintem jó zenéjük van.

Hozzászólás ideje:
Kifutott megint a Rockhajó :lol:

Kifuthat máskor is. :lol: Egyetemi éveim alatt legtöbbet ennek a korszaknak a zenéire buliztunk a barátaimmal, és most előjöttek ezek az emlékek. :lol:

Hozzászólás ideje:
Na ezek jó zenék, főleg így szombat éjjel. :D

Szombat éjjelre az a jó, ha az ember talál egy helyet, ahol retro megy, vagyis nagyrészt 90-es évekbeli zenék, amikre tizenévesként bulizott meg jó néhány igen ismert rocky és más bulis zenék :D Ilyen hely a Jam Pub a Mammut alatt :D Szerencsére hajnali fél 5 után már járnak a villamosok :D

Hozzászólás ideje:

Miért? Végül is a 90-es évek eleje már csaknem 20 éve volt... :D

Egyébként én a retró szót a 70-es és 80-as évek zenéjére szoktam hallani egészen konkrétan, pedig vannak ennél régebbi és még ma is slágerként játszott zenék. :D

Hozzászólás ideje:

Én is inkább a 70-es, 80-as évekre értem a retrot, de hát öregszünk, most már hozzá lehet csapni a 90-es éveket is :D Múlik az idő, ami a 90-es években retro volt nekünk, pl. a 70-es évek, az az ma is, csak éppen jön hozzá a többi évtized, ahogy átlépünk egyik évtizedből a másikba. Csak fura, mert ezek a tizenéves korom zenéi, akkor vadi újak voltak :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szombat éjjelre az a jó, ha az ember talál egy helyet, ahol retro megy, vagyis nagyrészt 90-es évekbeli zenék, amikre tizenévesként bulizott meg jó néhány igen ismert rocky és más bulis zenék :D Ilyen hely a Jam Pub a Mammut alatt :D Szerencsére hajnali fél 5 után már járnak a villamosok :D

Nekem ezek a zenék full retrók voltak. :D

Hozzászólás ideje:

Én még mindig visítok amikor edzés közben hallgatva a Rádió 1-et, két szám között így szól a bemondó: -És most egy igazi klasszikus......'97-ből..... :D

Hozzászólás ideje:

Nekem a retro az a '80-as évek.A 90-es évek az nekem mai.Most volt.Meg az az évtized zenei téren szinte csak a techno-ra épített.

Na de ha retro akkor íme egy gyönyörű dal.Ebbe mindig beleborzongok ha hallom.Pl beletehették volna a John Rambo-nak a végére mikor írtotta az ellent.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

Retro zene a 90-es évekből!!!! Ez azért már klasszikus! huhuu ezt mennyit hallgattam anno, jézusom...

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Retro zene a 90-es évekből!!!! Ez azért már klasszikus! huhuu ezt mennyit hallgattam anno, jézusom...
B+, ez mekkora atom volt régen :D

Emlékszem egyszer valami kívánság műsorban volt a Hupikék Törpikék zenéje után és úgy maradt a videó. A HT után ez is felvételre került, és amikor néztem a kazettát mindig ezt is megnéztem. :D

Hozzászólás ideje:
Mára a Pophajó kapott "engedélyt" :D Beszédülsz esküszöm. :D

Te jó isten.Ezek a hajviseletek.Borzalom.Furcsa így viszontlátni a teenagerkoromat.Mondjuk békésebb is volt mint ma.A húgom állandóan a Brost hallgatta.Az is furcsa, hogy aki akkor huszonéves volt az ma már több mint negyven.Pl az akkori haverom bátyja.Ezeke a zenék nekem nagyon nosztalgikusak, bár akkor utáltam őket mert csak metált hallgattam

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én meg mennyire ki tudtam ugrani az ablakon tőle, úgy utáltam :D Most szombaton is játszották, hát kimenekültem volna tőle :D De hát ízlések és...

Hozzászólás ideje:

Ezek már annyira klasszikusok, hogy az apám szerette őket ifjú korában. :( Viszont érdekes látni az együtteseket, mivel én őket mindig csak hallottam. A Sommertime-ról pl. meg voltam győződve, hogy feketék éneklik, és erre dehogy... :(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.