Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. De gondoltam Te tudsz erről valamit mint Depes fan. Persze, nagy baki volt. Dave már csak ilyen. Egyszer nálunk is azzal köszönt be, hogy "good evening Bucharest" Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Már ki van onnan is nézve pár gyöngyszem, de nem spoilerezek Biztos nem olyanok, amikre én gondoltam tinikoromból Ez a DM-es eset elég kínos egy olyan bandától, akik már körbe járták kis bolygónkat párszor. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Kikötöttünk a nyolcvanas dokknál. Egyelőre ennyi, csak a készleteket töltöttük fel Majd kaptok még pár ínyencséget legközelebb Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 17. Csak azért, hogy nem mondják a csajok, hogy érzéketlen vagyok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. ody, ezzel vallatni lehetne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. ody, ezzel vallatni lehetne Az egyik legjobb szám. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Kár, hogy nem elérhető, de Ody ízlését ismerve talán jobb is, ha nem tudom meghallgatni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Kár, hogy nem elérhető, de Ody ízlését ismerve talán jobb is, ha nem tudom meghallgatni Hát pedig.... Itt megnézheted: Womain in Chains. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Hozzászólás ideje: 2009. Október 18. Köszi. Nem igazán az én zeném. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Nagyszerű hír.Már régóta várok rá. http://rockstation.blog.hu/2009/10/18/ramm...a_sportarenaban Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Ha már Rammstein, akkor érdekelne valami. Kicsi koromban láttam 1 klippet (Rammstein volt emlékeim szerint) amiben a hét törpe bányázta az aranyat, majd Hófehérkének hazavíve az intarvénásan beadta magának... Nem tudja valaki melyik klipp volt az? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. Hozzászólás ideje: 2009. Október 19. SonneEz lesz az Köszi Rog! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Gyerünk frenkie! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Ne legyetek lusták mert ez történik veletek is! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. Hozzászólás ideje: 2009. Október 21. (szerkesztve) Gyerünk frenkie! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚúú b*szki ez nagyon gáz.Ez már nagyon legalja. Szerkesztve: 2009. Október 22. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚúú b*szki ez nagyon gáz.Ez már nagyon legalja. Az Akelás srácok full alkoholisták. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Ahogy ígértem, ezen a hétvégén darálni fogjuk a retrót, a lá best of classic-ot, de mondhatnám, hogy a vérgagyi slágerek következnek.....a kilencvenes évekből. :D Ezzel remélem kielégítem a fanyalgókat, hogy rájuk nem gondolok Szerintem ezekből ennyi is elég. Jöjjön azért pár érdemleges, amit még én is meghallgatok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Pfö.... hol egy rendes zene, amire anno a 90-esekben riszálta minden tisztes tizenéves? Hát itt Utóbbihoz annyit, hogy volt egy kazim, csupa ilyen zenékkel, és nem találom, pedig a számcímek miatt kéne Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Semmi különbség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. (szerkesztve) Haddaway -ről jut eszembe. Dupla klikk és megnyílik a saját ablakában. Szerkesztve: 2009. Október 25. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Huhh, jó kis összeállítások. Este végighallgatom majd mindet. Szeretem ezeket a nosztalgikus zenéket. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Hozzászólás ideje: 2009. Október 26. Semmi különbség. Neked Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 29. Néhány remekbe szabott elektronikus zene a kilencvenes évekből. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Jók ezek, a múltkor csak azért nem raktam be még egy-két klasszikust, mert lefagyott a netem a youtube-tól (fel kéne raknom valami flash-progit rá végre, ha már újra lett minden telepítve a gépen), de a Children köztük lett volna, anno nagyon szerettük családilag, sokat ment nálunk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. eh, múltkor ezt a számot kerestem égen-földön. Még be szerettem volna rakni a többi közé. Szerintem marha jó A többi lófütyi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Meglátszik, hogy mennyire különbözik a zenei ízlésünk bizonyos téren, én ezt a számot anno rettenetesen utáltam, most sem tetszik jobban Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. szerintem nagyon laazaaa. Kicsit emlékeztett Mr. Ozzo-ra. Ülsz a cabrió verdádban, gyökkettőben a sebességváltó, lassan csordogálsz a pálmafás úton, élvezed az életet és ha úgy adódik, hogy meglátsz egy lágyan ringatozó női fenéket, akkor a járda mellé gördülsz és........na innen erősen spoileres a dolog :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ahaaa..... akkor ez a bajom vele, nem bejövős a hozzá társítható életmód sem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Oldie. Ez a szám amit linkeltél egy nagy rakás sz*r. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.