Hozzászólás ideje: 2009. Október 17.15 éve Szerző De gondoltam Te tudsz erről valamit mint Depes fan. Persze, nagy baki volt. Dave már csak ilyen. Egyszer nálunk is azzal köszönt be, hogy "good evening Bucharest"
Hozzászólás ideje: 2009. Október 17.15 éve Már ki van onnan is nézve pár gyöngyszem, de nem spoilerezek Biztos nem olyanok, amikre én gondoltam tinikoromból Ez a DM-es eset elég kínos egy olyan bandától, akik már körbe járták kis bolygónkat párszor.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 17.15 éve Kikötöttünk a nyolcvanas dokknál. Egyelőre ennyi, csak a készleteket töltöttük fel Majd kaptok még pár ínyencséget legközelebb
Hozzászólás ideje: 2009. Október 17.15 éve Szerző Csak azért, hogy nem mondják a csajok, hogy érzéketlen vagyok.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 18.15 éve Kár, hogy nem elérhető, de Ody ízlését ismerve talán jobb is, ha nem tudom meghallgatni
Hozzászólás ideje: 2009. Október 18.15 éve Szerző Kár, hogy nem elérhető, de Ody ízlését ismerve talán jobb is, ha nem tudom meghallgatni Hát pedig.... Itt megnézheted: Womain in Chains.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 19.15 éve Nagyszerű hír.Már régóta várok rá. http://rockstation.blog.hu/2009/10/18/ramm...a_sportarenaban
Hozzászólás ideje: 2009. Október 19.15 éve Ha már Rammstein, akkor érdekelne valami. Kicsi koromban láttam 1 klippet (Rammstein volt emlékeim szerint) amiben a hét törpe bányázta az aranyat, majd Hófehérkének hazavíve az intarvénásan beadta magának... Nem tudja valaki melyik klipp volt az?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 21.15 éve Gyerünk frenkie! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚúú b*szki ez nagyon gáz.Ez már nagyon legalja. Szerkesztve: 2009. Október 22.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Október 22.15 éve Szerző ÚÚÚÚÚÚÚÚÚúú b*szki ez nagyon gáz.Ez már nagyon legalja. Az Akelás srácok full alkoholisták.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Ahogy ígértem, ezen a hétvégén darálni fogjuk a retrót, a lá best of classic-ot, de mondhatnám, hogy a vérgagyi slágerek következnek.....a kilencvenes évekből. :D Ezzel remélem kielégítem a fanyalgókat, hogy rájuk nem gondolok Szerintem ezekből ennyi is elég. Jöjjön azért pár érdemleges, amit még én is meghallgatok
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Pfö.... hol egy rendes zene, amire anno a 90-esekben riszálta minden tisztes tizenéves? Hát itt Utóbbihoz annyit, hogy volt egy kazim, csupa ilyen zenékkel, és nem találom, pedig a számcímek miatt kéne
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Szerző Haddaway -ről jut eszembe. Dupla klikk és megnyílik a saját ablakában. Szerkesztve: 2009. Október 25.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Október 25.15 éve Huhh, jó kis összeállítások. Este végighallgatom majd mindet. Szeretem ezeket a nosztalgikus zenéket.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 29.15 éve Szerző Néhány remekbe szabott elektronikus zene a kilencvenes évekből.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Jók ezek, a múltkor csak azért nem raktam be még egy-két klasszikust, mert lefagyott a netem a youtube-tól (fel kéne raknom valami flash-progit rá végre, ha már újra lett minden telepítve a gépen), de a Children köztük lett volna, anno nagyon szerettük családilag, sokat ment nálunk
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve eh, múltkor ezt a számot kerestem égen-földön. Még be szerettem volna rakni a többi közé. Szerintem marha jó A többi lófütyi
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Meglátszik, hogy mennyire különbözik a zenei ízlésünk bizonyos téren, én ezt a számot anno rettenetesen utáltam, most sem tetszik jobban
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve szerintem nagyon laazaaa. Kicsit emlékeztett Mr. Ozzo-ra. Ülsz a cabrió verdádban, gyökkettőben a sebességváltó, lassan csordogálsz a pálmafás úton, élvezed az életet és ha úgy adódik, hogy meglátsz egy lágyan ringatozó női fenéket, akkor a járda mellé gördülsz és........na innen erősen spoileres a dolog :D
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Ahaaa..... akkor ez a bajom vele, nem bejövős a hozzá társítható életmód sem
Hozzászólás ideje: 2009. Október 30.15 éve Szerző Oldie. Ez a szám amit linkeltél egy nagy rakás sz*r.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.