Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Oldie. Ez a szám amit linkeltél egy nagy rakás sz*r. Akkor remélem, hogy szagot is kaptál belőle Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Rockzenét szerető emberként nekem ez mind a borzalom kategória. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Rockzenét szerető emberként nekem ez mind a borzalom kategória. Egyetértek, bár nekem nem annyira borzalmas. Ha épp olyan társaságban vagyok, és csak "lazulok", akkor még el is megy. De tutti nem lenne benne a kedvenc 100-ban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Rockzenét szerető emberként nekem ez mind a borzalom kategória. Nem értek egyet! Nem feltétel, hogy valaki csak egy stílust szeressen. Én elég eklektikus ízlésű vagyok ezen a téren. Eddigi életem során szerettem mindenféle zenét a legkeményebb Death Metaltól a klasszikusokig. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nem értek egyet! Nem feltétel, hogy valaki csak egy stílust szeressen. Én elég eklektikus ízlésű vagyok ezen a téren. Eddigi életem során szerettem mindenféle zenét a legkeményebb Death Metaltól a klasszikusokig. Meghallgatok én mást is, de 95 %-ban rock/metál.Viszont az ilyen techno-fajtát nem szeretem. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) Nem értek egyet! Nem feltétel, hogy valaki csak egy stílust szeressen. Én elég eklektikus ízlésű vagyok ezen a téren. Eddigi életem során szerettem mindenféle zenét a legkeményebb Death Metaltól a klasszikusokig. Nem feltétel, de akinek affelé hajlik a szíve maximálisan, annak ez lehet tényleg borzalom Mondjuk én elég okféle stílust hallgatok, és így maximálisan nem értem pl tesóm volt osztálytársát. a srác hegedűművész lett, és semmi mást nem hallgat meg, csak a komolyzenét. De tényleg semmi mást. Szerinte az "szenny". Én ennyire nem tudnék sznob lenni. (egy esélyt minden dalnak megadok Szerkesztve: 2009. Október 30. - Tenel Ka Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nálam a szenny a techno, de nagyon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nálam a szenny a techno, de nagyon A techno már ezer éve kihalt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. A techno már ezer éve kihalt. Tényleg ma már nincsenek ilyen zenekarok, talán már csak a Scooter létezik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hát én még hallom a sok tuc-tucot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nem értek egyet! Nem feltétel, hogy valaki csak egy stílust szeressen. Egyetértek, lehet többféle zenét is szeretni. Én is többfélét is szeretek, meghallgatok, de kifejezett kedvencem nincs. Talán azért, mert úgy általában szeretek zenét hallgatni. Nálam olyan nincs, hogy ne menjen a rádió, ha nem nézek filmet vagy nem a gépen hallgatom valamilyen albumot a srác hegedűművész lett, és semmi mást nem hallgat meg, csak a komolyzenét. De tényleg semmi mást. Szerinte az "szenny". Rossz lehet neki, elvégre bármerre jár, úton-útfélen belebotlani más zenékbe, plázákban, stb. sok helyen. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Sziasztok! Kicsit új módszerrel mutatnám be az Én kedvenceimet. Remélem tetszeni fognak...... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Lipi, mi a helyzet veletek? Bent vagytok valamelyik elődöntőben? Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Lipi, mi a helyzet veletek? Bent vagytok valamelyik elődöntőben? Szia Oldy! Kiszálltam a csapatból. Sajnos nem olyan emberek akikkel hosszútávra lehetne tervezni Viszont belekezdtem egy új projektbe aminek az első lépcsője ez a két dal amit itt játszok. Majd meglátom mi sül ki belőlle Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Trafó 2 alatt is ez ment, és egész kellemes muzsika Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Szia Oldy!Kiszálltam a csapatból. Sajnos nem olyan emberek akikkel hosszútávra lehetne tervezni Viszont belekezdtem egy új projektbe aminek az első lépcsője ez a két dal amit itt játszok. Majd meglátom mi sül ki belőlle Figy, ha azt mondom, hogy Panasonic DVD játékosod van, akkor közel járok? Amúgy f*sza így játszani, főleg koncert DVD-re. Nálam ilyenkor a dobverők kerülnek elő Sajnálom amúgy ami a banda dolgot illeti. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Figy, ha azt mondom, hogy Panasonic DVD játékosod van, akkor közel járok? Amúgy f*sza így játszani, főleg koncert DVD-re. Nálam ilyenkor a dobverők kerülnek elő Sajnálom amúgy ami a banda dolgot illeti. Igen Pana, talált süllyed Próbáltam új megközelítésbe helyezni a kedvenceimet. Ne csak azt mutassam be hogy Ők hogy játszanak......... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Most 81 éves a MESTER. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Hozzászólás ideje: 2009. November 12. Most 81 éves a MESTER. Csak most vettem észre.Mekkora zene ez, és mekkora film. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Újabb kettő kedvencem. Mindenkinek ismernie kell, mert KÖTELEZŐ anyag lesz az iskolában Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Nagyon komolyan pengetsz lipi De hun van a beleélés? Becsúszás térden, fütölgő bagó a szájsarokban, némi hajrázás...( na jó, ez utóbbit még elnézzük ) ésatöbbi? Eccer dobj már fel képet a hangtechnikáról is. Oks, hogy panasonic cuccosról megy a képanyag, node amíg nem látom a Marshall hangtornyokat addig ez csak "félkész" áru. Na jó, nem húzlak tovább, nekem így is átjött, továbbjuthatsz a középdöntöbe Amúgy csak nem valami gitársuliban gondolkodsz? Sok sikert hozzá. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Végre előkerült a Janis Joplin best of cd-m. Most flowerpower, pííííííííííííísz, láv és frídom hangulat uralkodik a szobában. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Nagyon komolyan pengetsz lipi De hun van a beleélés? Becsúszás térden, fütölgő bagó a szájsarokban, némi hajrázás...( na jó, ez utóbbit még elnézzük ) ésatöbbi? Eccer dobj már fel képet a hangtechnikáról is. Oks, hogy panasonic cuccosról megy a képanyag, node amíg nem látom a Marshall hangtornyokat addig ez csak "félkész" áru. Na jó, nem húzlak tovább, nekem így is átjött, továbbjuthatsz a középdöntöbe Amúgy csak nem valami gitársuliban gondolkodsz? Sok sikert hozzá. Köszön szépen. Elgondolkodtam már a dolgon. Még nem tudom. Még kellene hozzá egy kis bátorság, nomeg némi kes. A hajrázásról csak annyit, hogy nincs hajam amit tudnék rázni Nincs Marshall hangtornyom "csak" egy Marshall 250-es kombóm. De ez is betyáros. A következőn rajta lesz ez is Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Végre előkerült a Janis Joplin best of cd-m. Most flowerpower, pííííííííííííísz, láv és frídom hangulat uralkodik a szobában. Imádom Janis Joplint. A hangulathoz dukál egy virágos mellény és egy csőnadrág is. Remélem ezekben vagy? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Kedvencem... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Nagyon jó Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Sokak (főleg csajok ) kedvence Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Ez komoly lipi! Nagyon tetszik. Profi vagy. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Ez komoly lipi! Nagyon tetszik. Profi vagy. Köszönöm szépen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Lipi, lesz majd Smoke on the water is? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.