Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én most azon ügyködöm a napokban, hogy összeállítsak egy "saját best of vol.2"-őt.

Sok jóság lemaradt az 1-ről nem beszélve az újdonságokról egész most a Spirit-ig és főleg nem beszélve arról, hogy talán sose lesz hivatalos vol 2.

Hozzászólás ideje:

Közben én is letudtam azt az albumot. Nekem a Scum, a Poison Heart, a Poorman és a No More jött be a legjobban.

Hozzászólás ideje:

Tetszett de azért így egy hallgatás után azt mondom hogy akadnak bejövősebb albumok a bandától. Gondolom néhány hallgatás után beérik még néhány szám és akkor fel fog zárkózni az album.

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép és igaz gondolatmenet. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nekem a nyitó szám a Going backwards tetszik nagyon. De valóban, még hagyjuk érni.

Pl.: a Sounds of the universe-ről a Wrong elsőre nem is nagyon tettszett, most meg az egyik "All time" kedvencem már!

Hozzászólás ideje:

Nekem a nyitó szám a Going backwards tetszik nagyon. De valóban, még hagyjuk érni.

Pl.: a Sounds of the universe-ről a Wrong elsőre nem is nagyon tettszett, most meg az egyik "All time" kedvencem már!

Jó a nyitószám nagyon! :)

Hozzászólás ideje:

Úgy döntöttem hogy újrázom az albumot. Másodjára a Going Backwards máris sokkal jobban fekszik.

Hozzászólás ideje:

Úgy döntöttem hogy újrázom az albumot. Másodjára a Going Backwards máris sokkal jobban fekszik.

Úgybiz! Hát még 3-4edszerre. Én máris rongyosítom a 4-5 kedvencemet! +mennek a vol2-be! ;)

Hozzászólás ideje:

Hát majdnem. :D

Közben előszedtem a Violatort és arról is meghallgattam pár számocskát.

Hozzászólás ideje:

Én megvettem az összes deluxe gyüjtői albumot, ami még hiányzott. Így készültem a Spiritre. :P

Az szép! Akkor jöhet a DM hétvége! Darth Maul és Depeche Mode! :rock:

Hozzászólás ideje:

Te szentséges ég! Ez mekkora brutális album!!! :o 36 év után egy ilyennel előállni!! There is so much love in meeeee!!! :rock:

Ugye-ugye! Én már mától a kocsiban is küldöm! Erre toltuk a nyárikerék-cserét a faterral a kocsijainkra. Tőle örököltem a DM függőséget, úgyhogy kapott egy kalózverziót is tőlem!

És kétség nélkül írom már, hogy a So much Love a kedvenc! :rock:

Hozzászólás ideje:

Szerintem a legjobb 3:

Going Backwards, You Move és No More.

Na, megvan az album legjobb száma, ez pedig a Poorman. :rock:

Az a So Much Love pedig a delta machine-ről ismerős. Mivel önismétlő, ezért nem kedvelem. :cool:

Hozzászólás ideje:

Az egész úgy jó ahogy van. Az SML pedig olyan gyors mint a ST/RN. Más oltári nagy hasonlóságot én nem látok.

Persze, jó mind, és egyik jobb, mint a másik. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

TOP3 -as album van születőben.

Rólam tudni kell, hogy sose voltam leragadva az érzelmeimnél, szóval nekem nem a Violator a kedvenc albumom, stb. Egyszer majd kifejtem a dolgot, de most a Spirit olyat művelt amit talán a Black Celebration óta egyik mode lemez sem. Egyszerűen benne van minden ami a DM-et naggyá tette. Nem egyszer hallgatós album, és ha rákapunk az ízére akkor all-time number one lesz azt garantálom!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.