Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Mikor néztem a HP-t felmerült, zavart, hogy nem tudtam, hol láttam már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Tényleg nekem is dezsvüm volt, mikor néztem a HP-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Nem éppen Sw vicc, de szerintem jó. "Hallottad a nap hírét? Hogy a néma elmondta a süketnek, hogy a vak látta a sántát futni!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hallottad a nap hírét? Hogy a néma elmondta a süketnek, hogy a vak látta a sántát futni! Ok, mentem aludni, ez mára már sokk volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Dzséjt nem bírod a feszültséget? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Munkahelyi beszélgetés gyümölcse, munkatársaim spontán viccelődése: - Csak Sw-ről beszélgettek a fórumon? - Nem, vannak más témák is. - Pl főzés? - Pl. - Megbeszélitek, hogy mit főzőtt Yoda Lukenak? - Na majd mindjárt beírom a Yoda topicba. - Yoda nagyon megváltozott a Birodalom-ra, nem? Olyan infantilis lett. - (Csak amig nem tudja Luke, hogy ki ő.) - Tudom már mit főzött Yoda Lukenak! - Na Mit? - Erőlevest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Ez nagyon jóóóóó!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Kifektető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Ez nagyon jóóóóó!! Hát igen, és ez nem egy vérbeli sw-fannak jutott eszébe...már a terepjáros kiránduláson is megviccelt, hogy a másik terepjáróból adóvevőzött, felvettem, és beleszólt eltorzított hangon, hogy: "Luke, én vagyok az apád". Aztán nagy rötyögés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Remek kis történetek ezek Nem SW fanok, mégis tudják, hogy szereted, és éppen ezért foglalkoznak vele. Meg így Veled is. Nagyon kedves történetek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Biztos el akarják csábítani, és ezzel imponálnak neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Biztos el akarják csábítani, és ezzel imponálnak neki. KI A srácnak felsége van szóval "kizárt". Inkább csak jó hangulat teremtés BE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. OFF Csak incselkedtem. ON Tudtok valahol a neten egy jó poénos SW oldalat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 16. OFFCsak incselkedtem. ON Tudtok valahol a neten egy jó poénos SW oldalat? Ittan Ne ide, Yoda! Ki Értem. Te szeretnél elcsábítani. BE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Nem tudom h ez volt e már, de nekem új és marhára tetszik!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Nagyon klassz, és még nekem is új volt. Az a rózsaszín kardos biztos Mace Windu reinkarnációja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Akkor benyomnám ide is a viccet. Szóval: mi lenne, ha Yoda mester visszatérne az Uralkodóhoz elégtételt venni? Íme az általam kitalált válasz... 3 hónappal az Episode III után... Palpatine:- Vader nagyúr... szerinted visszajön? Vader:- Kicsoda? Palpatine- Yoda-mester. Vader:- Dehogy is mester! Biztosan meghalt... mester, azt hiszem ideje leellenőriznem a Halálcsillag munkálatait Palpatnie:- Ne hagyj egyedül, Vader nagyúr... mi lesz, ha visszajön? Vader:- Nem jön vissza, mester. Meghalt. (Vader kimegy) Palpatine:- jaj... be kell vennem... egy ... nyugtatót... Yoda:- Palpatine császár... Palpatine:- Yo-yo-yoda? Te...te... túlélted? Yoda:- Csodálkozol? Palpatine:- Nem!!!... Te... te csak... csak egy szellem vagy... hess innen! Hess... hess! Ledoblak az aknába, ha közelíteni mersz! Hess... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Hát ebben a topicban még poénosabb. Ki lehetne pár ilyet találni még... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. REndben! Yoda: Pár hónapja még nem gyötörtek ilyen lázálmok, Sidious! Mi történt azóta? Rájöttél, hogy bizalmad a tanítványodban teljesen alaptalan volt? Palpatine: Vizet... valaki... hozzon... vizet... Yoda: Itt az ideje, hogy uralmad véget érjen... Palpatine: Hol... van... a... szívgyógyszerem... Yoda: Úgy látszik az általad annyira magasztalt sötét oldal most nem segít meg! Palpatine: Nem... kapok... levegőt... Obi-wan: ANAKIN! HAGYD ABBA! NEM LÁTOD, HOGY MINDJÁRT MEGFULLAD? Anakin: Sajnálom, Obi-wan... begörcsölt a kezem... Palpatine: köszönöm, Obi-wan mester... megmentetted az életem... mostantól kezdve megváltozom! Ígérem... bevallom, csak azért lettem Sith, mert a Jedik nem találtak elég erősnek, és elküldtek mezőgazdasági munkát végezni. Yoda mester volt a földesúr, én meg a jobbágy... és akkor találkoztam Darth Plagueisszal, aki megmentett. Ne haragudj rám, Obi-wan mester, olyan buta voltam... Obi-wan: Na azért nem kell sírni... majd megvitatjuk a dolgot Yodával... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Star Wars - New Hope 30 másodpercben nyulakkal: Link Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ez nagyon király, főleg a kivágott jelenetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 22. http://christmaschebacca.ytmnd.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 22. :) Csubakka rulezzzz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Ezek ütnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Egek, haláli jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 25. http://vicclap.hu/movie/187/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 25. " A Star Wars szereplői bosszút esküsznek, és elsüllyesztik a Titanicot.": http://vicclap.hu/movie/712/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 25. Ezt már láttam. Egy klub-napon leadták. Nagyon állat! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Nem ismertem, de jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.