Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem tudom volt-e már itt, én a Port Haven-ön botlottam bele ebbe, nem annyira vicces, mint inkább egy mosolyogtató tiszteletadás az EPIV Új Remény-nek :)

Hozzászólás ideje:

Nem vicces, de az összemosós videók ide szoktak kerülni.

Darth Vader halála összevágva Clone Wars jelenetekkel, és Charlie Chaplin A diktátor című film beli beszédével, aminek az eredménye egy eszméletlen jó, és megható videó (az Inception zenéje remek választás). Egy ember visszatekintése az életére, és szembesülése a döntéseivel, hogy miért harcolt és mivé lett végül, és aminek minden képkockája passzol a szöveghez.

Angol tudás szükséges.

Hozzászólás ideje:

Nem vagyok rasszista, de az utolsó pont nagyon kemény. :lol:

Ez még egész polkorrekt, a Gyűrűk Ura 12 órája alatt nem volt egy feka se. :D

Erről a Képtelen Képregény jut eszembe:

"Hooper X: Elérkezett az idő, és a feketék nem lesznek többé a fantasztikum ministránsai. valósághű ábrázolást és tiszteletet követelünk.

Holden: Nah, ez egy baromság! Land Calrissian is fekete volt, mégis ő volt az Ezeréves Sólyom pilótája.

Hooper X: Ki volt az?

Holden: Én! Igenis pozitív hőst alakított a sci-fi műfaján belül.

Hooper X: Kapja be az a fehérbérenc nigger! Mindig azzal a szent trilógiával jöttök. Ezt kapd ki! Azokban a filmekben a fehérek legyőzik testvéreinket. Még egy olyan messzi-messzi galaxisban is. Nah, meg aztán aztán a meszesképű suttyó: Luke Skywalker. Szőke, kék szemű... undorító! De ott van Darth Vader, a legfekább az egész galaxisban... Núbia istene.

Banky: Mi az, hogy Núbia?

Hooper X: Pofa be! ...Nah. Ráadásul Vader-t az Erő is csumázza, meg minden. Erre az a Skywalker ráteszi a mancsát a fénykardjára, hogy majd ő uralja az univerzumot. Összeszedi a bagázst! Persze a fehéret... és lenyomják szegény tüdőbeteg Vader tuti kéglijét. Nos, akkor ez mi a szar, he?

Banky: Csillagközi polgárháború?

Hooper X: Nem más, mint gettósítás! Kiiktatják az összes fekete elemet az egész galaxisból, mert féltik a hófehér bőrüket. A Jedi legenda pedig elsüllyedhet szégyenében! Darth Vader fekete arculatát meggyalázzák, amikor a maszkját lehúzva ...mit mutatnak? Egy aszott fehér vénembert! Ezzel pedig azt mutatják, hogy tudat alatt mindannyian fehérek akarunk lenni."

:lol:

Hozzászólás ideje:

Nem vicces, de az összemosós videók ide szoktak kerülni.

Darth Vader halála összevágva Clone Wars jelenetekkel, és Charlie Chaplin A diktátor című film beli beszédével, aminek az eredménye egy eszméletlen jó, és megható videó (az Inception zenéje remek választás). Egy ember visszatekintése az életére, és szembesülése a döntéseivel, hogy miért harcolt és mivé lett végül, és aminek minden képkockája passzol a szöveghez.

Angol tudás szükséges.

Nagyrészt tudtam a szöveget követni, nagyon jó hangulatú videó.

Hozzászólás ideje:

Jól nyomja a fickó, és a videó is ötletes. ;)

Érdemes megnézni a többi videót is, azok is nagyon jók.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.