MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Szokás szerint elfelejtettem (mint ahogy sok minden mást is mostanában), így játszatok nélkülem Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Azért csak tégy egy próbát, és célozd be a dobogót Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Miért Karrde? Kellő felkészülés nélkül már nem is mersz játszani? (Krande, ismervén zsenialitásomat, nekem csak két órája szólt, utána pedig még adott egy kis bétázni valót is... ) Szóval nem csak te leszel felkészületlen, én kb 20 év távlatából próbálok valamit előkotorni az emlékeimből. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Sajnálom, hogy nem érsz rá. Mi itt leszünk Pannival, és talán Frenkie is befut. Mert mégis csak jobb lenne, ha többen játszanánk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Miért Karrde? Kellő felkészülés nélkül már nem is mersz játszani? (Krande, ismervén zsenialitásomat, nekem csak két órája szólt, utána pedig még adott egy kis bétázni valót is... ) Szóval nem csak te leszel felkészületlen, én kb 20 év távlatából próbálok valamit előkotorni az emlékeimből. Na de közben Te is befutottál? Remek! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A versenyzőktől bejelentkezést kérek szépen! Szóljon, aki hiányzik! Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Vagyok. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Amíg gyülekezünk, Krande, elmondanád, mik lesznek a szabályok? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Frenkie telefonját tudja valaki? Vagy csörgessétek meg, az a legjobb. Felteszem a kérdést, ti összeszeditek a válaszokat, módosítani nem lehet, szerintem semmi meglepő nem lesz. Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Én tudom, megcsörgetem. Szerk: Frenkie mindjárt jön. Szerkesztve: 2010. Október 26. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Miért Karrde? Kellő felkészülés nélkül már nem is mersz játszani? Elfelejtettem a kvízt, mert beleestem a mikroökonómia könyvbe (suli az első) Kb 15 éve olvastam utoljára. Sajnálom, hogy nem érsz rá. Fentiek miatt van gondom, de majd sasolok, hátha valamelyik válasz beugrik Szerkesztve: 2010. Október 26. - MissKarrde Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Itt vagyok. Köszi Pildi a hívást. Kiment a fejemből. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Elfelejtettem a kvízt, mert beleestem a mikroökonómia könyvbe (suli az első) Kb 15 éve olvastam utoljára. Na akkor nekünk külön verseny kellene... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Akkor kéretik a telefoos és egyéb segítségeket beizzítani, a köv. beírásom már az első kérdés lesz! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Elfelejtettem a kvízt, mert beleestem a mikroökonómia könyvbe (suli az első) Kb 15 éve olvastam utoljára. Fentiek miatt van gondom, de majd sasolok, hátha valamelyik válasz beugrik Én meg nem jutottam a végére a végén. Bár nekem van segítségem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Elfelejtettem a kvízt, mert beleestem a mikroökonómia könyvbe (suli az első) Kb 15 éve olvastam utoljára. Én is elfelejtettem. Éppen tömegmészárlást végeztem a zergek között, mikor Krande rám csörgött. Először azt sem tudtam, miről beszél és ki, annyira belemerültem a játékba Én... huh... mikor voltam negyedikes? 14 éve olvastam utoljára, ha jól számolom, és akkor is csak félig. Szóval előnnyel indulsz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Na akkor nekünk külön verseny kellene... Bizony Pl. hogy hívják a női főszereplőt-szintű kérdésekkel Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Én is elfelejtettem. Éppen tömegmészárlást végeztem a zergek között, mikor Krande rám csörgött. Először azt sem tudtam, miről beszél és ki, annyira belemerültem a játékba Én... huh... mikor voltam negyedikes? 14 éve olvastam utoljára, ha jól számolom, és akkor is csak félig. Szóval előnnyel indulsz Én meg vagy 20 éve. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Hát, akkor kezdjünk a könyv elejével. Azt még mindenki elolvasta:) Hány éves Bornemissza Gergely és Cecey Éva a könyv elején? (fél pont per gyerek) Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Bizony Pl. hogy hívják a női főszereplőt-szintű kérdésekkel Gyumurdzsák, nem? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Én... huh... mikor voltam negyedikes? 14 éve olvastam utoljára, ha jól számolom, és akkor is csak félig. Szóval előnnyel indulsz Remek Hajrá mindenkinek Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Gergő 7, Éva 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. 0 és 20 között, tessék szépen behelyettesíteni a helyes eredményt, mert úgyis arra gondolok De legyen 7 és 4. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Frenkie-nek máris van fél pontja! Másik fél Pildié! ?- A fejem még nem fa!? Melyik végtagja hiányzik az öreg Ceceynek? (végtagonként fél pont, hibás tippért levonás) Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. 7 és 5, ahogy Pildi írta. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.