MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Szokás szerint elfelejtettem (mint ahogy sok minden mást is mostanában), így játszatok nélkülem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Azért csak tégy egy próbát, és célozd be a dobogót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Miért Karrde? Kellő felkészülés nélkül már nem is mersz játszani? (Krande, ismervén zsenialitásomat, nekem csak két órája szólt, utána pedig még adott egy kis bétázni valót is... ) Szóval nem csak te leszel felkészületlen, én kb 20 év távlatából próbálok valamit előkotorni az emlékeimből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Sajnálom, hogy nem érsz rá. Mi itt leszünk Pannival, és talán Frenkie is befut. Mert mégis csak jobb lenne, ha többen játszanánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Miért Karrde? Kellő felkészülés nélkül már nem is mersz játszani? (Krande, ismervén zsenialitásomat, nekem csak két órája szólt, utána pedig még adott egy kis bétázni valót is... ) Szóval nem csak te leszel felkészületlen, én kb 20 év távlatából próbálok valamit előkotorni az emlékeimből. Na de közben Te is befutottál? Remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. A versenyzőktől bejelentkezést kérek szépen! Szóljon, aki hiányzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Jelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Mi vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Amíg gyülekezünk, Krande, elmondanád, mik lesznek a szabályok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Frenkie telefonját tudja valaki? Vagy csörgessétek meg, az a legjobb. Felteszem a kérdést, ti összeszeditek a válaszokat, módosítani nem lehet, szerintem semmi meglepő nem lesz. Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Én tudom, megcsörgetem. Szerk: Frenkie mindjárt jön. Szerkesztve: 2010. Október 26. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Miért Karrde? Kellő felkészülés nélkül már nem is mersz játszani? Elfelejtettem a kvízt, mert beleestem a mikroökonómia könyvbe (suli az első) Kb 15 éve olvastam utoljára. Sajnálom, hogy nem érsz rá. Fentiek miatt van gondom, de majd sasolok, hátha valamelyik válasz beugrik Szerkesztve: 2010. Október 26. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Itt vagyok. Köszi Pildi a hívást. Kiment a fejemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Elfelejtettem a kvízt, mert beleestem a mikroökonómia könyvbe (suli az első) Kb 15 éve olvastam utoljára. Na akkor nekünk külön verseny kellene... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Akkor kéretik a telefoos és egyéb segítségeket beizzítani, a köv. beírásom már az első kérdés lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Elfelejtettem a kvízt, mert beleestem a mikroökonómia könyvbe (suli az első) Kb 15 éve olvastam utoljára. Fentiek miatt van gondom, de majd sasolok, hátha valamelyik válasz beugrik Én meg nem jutottam a végére a végén. Bár nekem van segítségem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Elfelejtettem a kvízt, mert beleestem a mikroökonómia könyvbe (suli az első) Kb 15 éve olvastam utoljára. Én is elfelejtettem. Éppen tömegmészárlást végeztem a zergek között, mikor Krande rám csörgött. Először azt sem tudtam, miről beszél és ki, annyira belemerültem a játékba Én... huh... mikor voltam negyedikes? 14 éve olvastam utoljára, ha jól számolom, és akkor is csak félig. Szóval előnnyel indulsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Na akkor nekünk külön verseny kellene... Bizony Pl. hogy hívják a női főszereplőt-szintű kérdésekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Én is elfelejtettem. Éppen tömegmészárlást végeztem a zergek között, mikor Krande rám csörgött. Először azt sem tudtam, miről beszél és ki, annyira belemerültem a játékba Én... huh... mikor voltam negyedikes? 14 éve olvastam utoljára, ha jól számolom, és akkor is csak félig. Szóval előnnyel indulsz Én meg vagy 20 éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) Hát, akkor kezdjünk a könyv elejével. Azt még mindenki elolvasta:) Hány éves Bornemissza Gergely és Cecey Éva a könyv elején? (fél pont per gyerek) Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Bizony Pl. hogy hívják a női főszereplőt-szintű kérdésekkel Gyumurdzsák, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Én... huh... mikor voltam negyedikes? 14 éve olvastam utoljára, ha jól számolom, és akkor is csak félig. Szóval előnnyel indulsz Remek Hajrá mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. 7-7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Gergő 7, Éva 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. 8+6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. 0 és 20 között, tessék szépen behelyettesíteni a helyes eredményt, mert úgyis arra gondolok De legyen 7 és 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Frenkie-nek máris van fél pontja! Másik fél Pildié! ?- A fejem még nem fa!? Melyik végtagja hiányzik az öreg Ceceynek? (végtagonként fél pont, hibás tippért levonás) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. 7 és 5, ahogy Pildi írta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Karja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.