Ugrás a kommentre

EPVII spoileres topic


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Friss infók szerint pár hét múlva befejeződik a forgatás. Oscar Isaac-nek viszont már pénteken befejeződött, mert holnap már újra forgat egy sorozatszerepben:

 

https://tv.yahoo.com/news/oscar-isaac-doesnt-feel-pressure-171800792.html

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez akkora horderejű hír, ha igaz..

És ha twitter eszmecsere során, a Fanboys rendezője Kyle Newman is azt állítja, hogy igaz a pletyka, akkor...

húúú mi lesz itt..

Ki lesz az EPVII főgonosza??

Ki lesz az a vérszomjas kiborg, akivel kegyetlen harcot vívnak majd hőseink?

Melyik kedves karakter fogja választani a sötét oldalt a film végén??

 

ÓRIÁSI SPOILEREK (amitől még Zééé is lefordul a székről, bizony...)

http://www.starwarsunderworld.com/2014/10/rumor-episode-vii-villain-identity.html'>http://www.starwarsunderworld.com/2014/10/rumor-episode-vii-villain-identity.html

 

 

IGEN! Luke Skywalker lesz maga a gonosz kiborg, akinek hatalmas ereje lecsap mindenkire!!

 

inquisitor%5B1%5D.png

 

 

És Daisy Ridley - filmes kódneve KIRA - fog átállni Luke-hoz, és csatlakozik a Sötét Oldalhoz!!!

 

http://www.starwarsunderworld.com/2014/10/rumor-episode-vii-villain-identity.html

Szerkesztve: - JakeSully
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az, hogy Luke átáll a film végére a Sötét Oladalra, arra azt mondom, ha jól meg van írva, jöhet. Persze ehhez nagyon pengének kell lenni a sztorinak és Hamillnak is. De ez a kiborg izé. Oké, a Star Warstól nem idegenek a kiborgok, Grievos és Tranch után semmiképpen sem, de azért Luke - még ha icipicit már így is az - ne váljon azzá.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az, hogy Luke átáll a film végére a Sötét Oladalra, arra azt mondom, ha jól meg van írva, jöhet.

Igen így TALÁN működhet. Illetve az emlegetett Kyle Newman retweetelt két régi Lucas idézetet, amik az új (7-8-9) trilógiáról szólnak. Az egyik szerint a harmadik trilógia morális és filozófiai problémákat feszeget majd, a másik szerint pedig a gonosz és a jó közti határ nem feltétlenül éles és az igazi kihívás megérteni a köztük lévő különbséget. Volt is korábban szó róla, hogy Luke megakarja majd ismerni az Erőt úgy ahogy elötte még senki. Végülis ez valamennyire beleillik a képbe.

Igazából meghányva vetve most már csak a kiborgos része tűnik baromaságnak. A többi akár jól is elsülhet.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Es tenyleg.:OEz igy teljesen logikus lenne,meg akar jo is lehet.

 

A vegen pedig feltamasztja az egesz csaladot!Padmestol,Anakinostul,Shmitol,Obiig...

Veletlenul Sidioust is...es kezdodhet az egesz elorrol......SW Special...A tenyleg Very Old Republic. :D

Szerkesztve: - ZoliZoltán
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

szerintem igenis éles határnak kell lennie jó és rossz között, mert ha nem az akkor könnyen mondhatjuk, hogy ez még belefér stb...de legtöbbször valljuk be pontosan tudjuk mi a jó és a rossz, a kihívás nem látni a különbséget hanem cselekedni tudni a jót , na ez lehet számomra egy olyan fordulat , hogy Luke a "nagy jóra" való törekvésben csusszan át egy kis darkba, mint fater , ez így belefér nekem minusz kiborg ( mint Bomarr írta )

 

kizárt dolognak tartom , hogy a "szellem Jedik" - nem tudom mi a pontos megnevezés :) bocs - szó nélkül hagynák a sötét oldal felé való ismeretszerzési kisérleteket :D , Yoda, Ben és Apuci helyesli , hogy Luke meg akarja ismerni a sötét oldalt? ne már... mi többet tud elérni egy Jedi mint a "halhatatlanságot?" , így nem kerek

 

az még eszembe jutott, hogy nagyon remélem , hogy Lucas és bandája nem akarja a Jedi eszmét, képességet stb. a szerencsétlenek szintjére amortizálni, mert ha sok sok emberöltőn át a Jedik a békét és az igazságot szolgálták, majd látjuk a filmeket , ahol több bénzsa van mint tökös Jedi , majd az Anakin féle vérvonal is a sötéttel kacérkodik akkor valóban nincs helyük a Jediknek a galaxisban , és ha Luke is átáll akkor majd mindenkit már a sötétség felé való elhullás fog fenyegetni és sanda szemekkel bámulnak majd egymásra a Jedi taulók , na vajon ki lép lép le legközelebb , hogy Sithnek álljon , a gyerekek azért akarnak Jedik lenni mert ők a jók, egy elbukott de a fia kiszedte a gödörből ,(ok tudom láttuk Dookot is aki lelécelt) de nem jó példa ha a fiú is elbukik ...nooooooooooooo :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Na mindenki nyugodjon meg, ebből a pletyiből egy szó sem igaz. Csak azért találták ki, mert nagyot akartak durrantani vele, és látták Hamillt meg Ridley-t a szigeten. Majd pont azért csináltak Gandalfot Luke-ból, hogy aztán kibord külsőt rakjanak rá. Ne máááár :facepalm::lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

na felhívtam J.J.-t , hogy igaz-e a pletyka :

 

- Miért akarod tudni maxisürege ezt az infot?

- ööö J.J. Abramsel beszélek?

- Nem, J.J. Binks.Alássa szoligál téged.

- Anyád! - mellé tárcsáztam :D

Szerkesztve: - Turegga
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Állítólag a napokban kikerült jópár artwork, és azokról jönnek az infók. Sajnos maguk a képek még nem kerültek fel, de a leírásaik folyamatosan szivárognak...

 

Azért pedig, mert valami furcsán hangzik, még nem biztos, hogy kamu (mekkorát röhögtünk, amikor előrször hallottuk, hogy az ep2-ben az új sith tanítvány idősebb lesz, mint maga Sidious)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát izé....több komolyságot. :D Ennek az egésznek így nincs értelme. Luke aki hősiesen ellenállt Palpatine -nak végül kiköt a sötét oldalon. És miért? Mert talán közben rájött, hogy az mégis milyen frankó? Remélem lesz egy olyan jelenet is ahol ostorozza magát, hogy ezt már az EPVI -ban meg kellett volna tennie. :lol: De most komolyan ennek milyen üzenete lenne? Luke az abszolút tiszta szívű hős, a jó szinonimája. És belőle lesz sith?

ku-medium.gif

 

Jake. :lol: :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, ez így leírva nonszensz. Azért mondom, hogy ezt olyan pengén kéne megírni, hogy amellett az ep1-6 eltörpül, és Hamillnak is élete alakítását kéne hoznia. És persze, mindennek benne kéne lennie az ep7-ben. Mert ha azzal nyitunk, hogy Luke Skywalker már Sith Nagyúr, lehidallok. :)

Viszont, belegondolva, anno az ep1 idején is lehettek ilyen nonszensz, mára teljesen természetesnek vett hírek - sajnos azt én nem éltem át, de vénjeink ( :evil: ) nyilván emlékeznek még az ősi időkre. Szóval, amikor kiderült, hogy Anakinnak nincs apja, hanem az emberek sejtjeiben élő apró élőlények nemzették, az azért elég meredek lehetett. Főleg annak tekintetében, hogy anno már Ahsoka megszületését is hatalmas baromságnak tartottuk, pedig Anakin születéséhez képest az totál földhözragadt cucc volt. Szóval attól, hogy valami baromságnak hangzik leírva, a filmben még működhet. Persze lehet, hogy a filmben is baromság lesz. Ejj, érdekes lesz ez az ep7.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.