Ugrás a kommentre

A szereplők


Dzséjt

Ajánlott hozzászólás

Lehet öregíteni McGregort, de mivel az eddigi 2 trilógiában külön színész játszotta ObiWant, egyáltalán nem lenne meglepő, ha most is egy új színészt, egy idősebb Gary Oldman féle fazont választanának. Azért lássuk be, a 63 éves Hamill mellett igen hülyén festene a fiatal McGregor még sminkben is, ha meg CGI-vel öregbítenének rajta, akkor én már eleve egy idősebb színészt választanék, aki ráadásul húzónév is lehetne. Gary Oldman Obi Wanként telitalálat lehetne. Amúgy szerény véleményem szerint ki van csukva, hogy McGregor játsza majd Obi Want...maximum ilyen holofelvételekben, de az már ötlet szinten is lerágott csont. Én egyébként örülnék neki, ha Oldman játszaná Ben szellemét. Csak nézzétek meg a lenti videót, még sminkelni sem kéne....már most tökéletes öreg Obi!

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Lehet öregíteni McGregort, de mivel az eddigi 2 trilógiában külön színész játszotta ObiWant, egyáltalán nem lenne meglepő, ha most is egy új színészt, egy idősebb Gary Oldman féle fazont választanának. Azért lássuk be, a 63 éves Hamill mellett igen hülyén festene a fiatal McGregor még sminkben is, ha meg CGI-vel öregbítenének rajta, akkor én már eleve egy eleve idősebb színészt választanék, aki ráadásul húzónév is lehetne. Gary Oldman Obi Wanként telitalálat lehetne. Amúgy szerény véleményem szerint ki van csukva, hogy McGregor játsza majd Obi Want...maximum ilyen holofelvételekben, de az már ötlet szinten is lerágott csont. Én egyébként örülnék neki, ha Oldman játszaná Ben szellemét. Csak nézzétek meg a lenti videót, még sminkelni sem kéne....már most tökéletes öreg Obi!

Szerintem meg nem. Én nem tudnám őt elfogadni öreg Obi -nak. McGregor más hisz akkoriban fiatal volt. Itt azonban ugyanaz a szellem kellene mint akit eddig láttunk. Inkább hagyják Obit. Nem kell ő ide.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem meg nem. Én nem tudnám őt elfogadni öreg Obi -nak. McGregor más hisz akkoriban fiatal volt. Itt azonban ugyanaz a szellem kellene mint akit eddig láttunk. Inkább hagyják Obit. Nem kell ő ide.

 

Ez is egy lehetőség, hogy nem lesz benne Obi Wan. ;) Bár egy ilyen ziccert biztosan nem fognak kihagyni. 3 trilógia, 3 különböző színész. Én biztosan egy húzónevet castingolnék, bár bevallom, Oldman nekem sem jutott eszembe, ugyanakkor tartom, hogy tökéletes lenne a szerepre. McGregort meg hagyjuk a fenébe, 42 évesen biztosan nem vele fogják eljátszatni az öreg Ben szellemét, ennél kevesebb egyértelmű dolog van. Vagy egy CGI (fél CGI) Alec Guinness, vagy egy emblematikus gentleman húzónévnek.

 

szerk.:

 

Ahogy látom, a Comicbookmovie oldal már 2011-ben is latolgatott! :DDD

 

Obi-Wan_20Kenobi_201_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

I Think that he looks like an older Ewan Mcgregor and could portray that character awesome especially in this reboot.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

De miért lenne ziccer belerakni Obit? Luke már kimerítette azt a vonalat fiatalon. Most jöjjön az apja vagy Yoda.

 

Mert Obi Wan Kenobi idős szelleme még mindig a régi trilógia esszenciája. Annyira meghatározta a régi részek hangulatát, noha csak mellékszereplője volt a shownak, hogy ez egy brutálisan erős reklám lenne, ami biztosan bevonzaná a régi részek rajongóit.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jól nézünk ki ha ez kell ahhoz, hogy eladható legyen a film. Obi szelleme beleerőszakolva a filmbe csak hogy jöjjön a sok oridzsi trilodzsi b*zi. :D Inkább meg se csinálják ha ez a szempont.

A marketing fontos! De ez még csak pletyka...bár ezúttal én is bizsergetően érezni vélek némi igazságtartalmat, bár ez csak egy megérzés. Lehet, hogy tényleg Kenobi szerepére keresték meg. Néztem az oldalakat és mindenhol erre asszociáltak a rajongók. Aztán persze lehet, hogy egy CGI lény hangja lesz, vagy Jar Jar gyereke, be ebbe olyan nagyon én nem bíznék! :D

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ahogy látom, már 2004-ben is megkörnyékezték:

 

"

Oldman Quits 'Star Wars' Sequel

 

16 September 2004 | WENN | See recent WENN news »

 

Wild actor Gary Oldman has pulled out of the next Star Wars movie because he refuses to work overseas illegally. The Harry Potter and the Prisoner of Azkaban star had agreed to be the voice of evil Jedi knight killer General Grievous in Star Wars: Revenge Of The Sith, but quit the production because it was made outside the Screen Actor's Guild rules. Oldman's spokesman explains, "Gary was excited and looking forward to working on the film. The snag is that the movie is being made without members of the Screen Actor's Guild. It means Gary would have been working illegally overseas. Out of respect and solidarity with the other members, he could not and would not consider violating the rules of his union." »

 

Akkor Grievous hangjára kérték fel, de végül nem vállalta a szerepet, mert a Star Wars mozikban nem szerepelhet Screen Actor's Guild tag. (Lucas nem lépett be, mert Ő független volt Hollywoodtól, a Screen Actor's Guild pedig retorziókkal fenyegeti azon tagjait, akik szerepet vállalnak független filmekben. Spielberg ezért nem rendezhette meg a Jedit, mert Screen Actor's Guild tag és kirúgással fenyegették meg.)

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Erre emlékszem! Nagyon sajnáltuk, legalább annyira mint ő.

 

Igen, utólag már én is emlékeztem a dologra. Örülök, hogy Matthew Wood lett végül Grievous hangja.

 

Nem akarok senkit megijeszteni, ez pusztán az én saját okfejtésem, de elképzelhető az is, hogy nem Hayden lesz Anakin szelleme. Úgy vélem, a Disney (egyébként okosan), nagyon ügyel az EPVII-re, annak marketingjére, majdani fogadtatására. Vigyáznak, hogy kritikus színészek ne kerüljenek a stábba és sajnos úgy érzem, az sem igazán motiválja Őket, hogy az eddig kialakult kánonhoz ragaszkodjanak. A napokban ugyan Kathleen Kennedy azt nyilatkozta, hogy egyedül Lucas művét, a sagat ismerik el kánonnak, de én úgy érzem, hogy azt is hellyel - közzel fogják kezelni. Ami Hayden személyét illeti, őt bizony "fikatenger" érte úgy a kritikusok, mint a rajongók jelentős részétől. Ez ugyan nem tükrözi az én véleményemet, bár magam sem tartom kiemelkedő színésznek, de szerintem jól hozta Anakint. Ugyanakkor elképzelhető, hogy a Disney nem így gondolkodik, elképzelhető (!) hogy csak a biztos befutókra tesznek és elképzelhető (!), hogy Anakin is idős szellemként, egy új színész által fog életre kelni. Valójában ezzel a lépéssel nem változtatnák meg a kánont, mert a moziverzióban a Jedi végén Anakin öreg, az pedig, hogy a DVD - Blu Ray és egyéb adathordozók nüansznyi mértékben mit és hogyan variáltak, nagyon valószínű, hogy nem fogja a Disneyit érdekelni. Azt hiszem, hogy a Disney kánonja a moziverzió, így érdemes eljátszani annak a lehetőségével (a gondolat apropója a Gary Oldman pletyka), hogy talán Anakin is idős alakjában tér majd vissza.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Pedig ezek számomra kritikus dolgok...

Szerintem ezzel sokan vannak így! :)

 

Ha egy színházi dramaturgot kérdeznénk meg, minden háttérismeret nélkül, hogy a 62 éves Luke mentora/támogatója szellem alakjában idős vagy fiatal ember legyen, a dramaturg azt mondaná; "lehetőleg idősebb, mint az a személy, akit patronálni kell, de fiatalabb semmiképpen se."

 

Személyes véleményem szerint a Disney a következő képpen fog kedvezni mindkét tábornak:

Obi Wan és Anakin szellemére idősebb és ismertebb színészeket castingolnak majd (ala Oldman), de hogy a kecske is jól érezze magát a kaviár birodalmában, lesz pár holofelvétel, amin viszont az eredeti gárdát láthatjuk majd viszont.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csak az a helyzet,hogy Lucas azt nyilatkozta,hogy most már a "Hayden-szellemes" verziót tekinti hivatalosnak, tök mindegy,hogy 83-ban ki volt a vásznon. Meg szerintem a Hayden-utálók ellenszenve inkább az általa megformált karakternek szól, és nem a színésznek. Ugyanis mikor az Ep II-ben először formálta meg Anakint,akkor őszintén szólva egy hisztérikus tinédszerként ismerhettük meg, és ez nem az ő hibája, ezt írta meg neki Lucas :) De van egy egyszerű megoldás a "kit tegyünk be szellemnek játékra": totál kihagyják az Erő-szellemeket, oszt jónapot :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Zééé jó kérdéseket hozott fel. Az egyik Anakin szelleme. Be kell vallanai akár akarjuk akár nem hogy Hayden mára teljesen eltünt Hollywood süllyesztőjében. A 2008-as Hipervándor óta szinte semmit nem csinált, nem foglalkoztatják A-kategóriás filmekben. Sajnos Hamill sorsára jutott, eljátszott egy ikonikus karaktert, de ezt nem bírta kamatoztatni a jövendő karrierjében. Olyan sorsra jutott civilben mint a "fia".

Hogy a Disney be meri-e vállalni hogy egy mára totál ismeretlen figurát bedob ,az egy jó kérdés.

Kenobi szelleme szerintem meg kihagyhatatlan. Oldman tökéletesen el tudná játszani, csak egy kis smink kell hozzá.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az SW -ben betöltött szerepe szempontjából teljesen mellékes, hogy Hayden milyen karriert futott be utána (megjegyzem még elég fiatal, szóval még mindig lehet belőle valami). Ahogy írod Hamill is egy nagy nulla volt utána, mégse kell bezúzni a 4-5-6 -ot mert ő a főszereplő... Szerintem az emberek az SW -re ülnek be és nem színészekre. Önmagában a márkanév a húzóerő és nem az ki szerepel benne.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Arról nem beszélve, hogy azért játszott ő a Hipervándor óta másban is, sőt, nem is akárkikkel az oldalán: Andy Garcia, Orlando Bloom, Natalie Portman (egy filmben az SW után még szerepeltek együtt), Christina Ricci, Maggie Q, Ethan Hawke, ames Caan, Idris Elba, idén pedig lesz közös filmje Nicolas Cage-dzsel és Adrien Brody-val is. Igaz, egyik sem valami kirobbanó kasszasiker, finoman szólva, a nevével sem valószínű, hogy filmeket adnak el, de azért a süllyesztőben még nem tűnt el. Másrészt, a Star Wars általában sztárteremtő, nem sztáralkalmazó, bár igaz, az ep1-2-3 azért több hírességet mozgatott, mint az ep4-5-6. Bár abban is voltak azért bőven olyan színészek, akik akkor már az élbolyban voltak, Sir Alec Guiness és Peter Cushing ugye. Szóval simán vissza lehetne hívni Haydent egy olyan nyúlfarknyi szerepre, mint egy szellemlény, ami ugye még csak nem is főszerep, csupán egy sokadik mellékszerep.

A kérdés az a korábbiakból kiindulva, hogy ezt megjátsszák-e? Mert - korábbiakból idézve - "a 63 éves Hamill mellett igen hülyén festene a fiatal" Christensen. Akkor meg? Játssza el egy öregebb színész? Naná, kavarjuk meg még jobban, ami eddig is zavaros volt már. Ep6-ban cseréljük le az öreget fiatalra, majd cseréljük már vissza egy harmadik pofára. Biztos a szellemek is öregednek. :) Nem személy elleni célzásnak szánom, nehogy magadra vedd Zééé, hogy tőled idéztem, de úgy érzem, ez a kijelentés sokak álláspontját jelzi, és úgy érzem, ez egy elég kificamodott álláspont. Christensen jöhet, mert ő Anakin, de McGregor már nem, mert ő nem az öreg Ben? (Nem valami ilyesmit harsognak azok, akik leszólják az ep6 végén Christensent? ;)) Mindezt egy olyan filmsorozatban, ahol a fiatal színész játszotta a karakter öreg változatát, és az öreg színész a karakter fiatal változatát (McDiarmid, ugye)? Christensen és McGregor ott vannak, nem lenne hatalmas feladat a 42 (akkor már valószínűleg 43) éves színészt 63 évessé sminkelni, pláne, hogy a karakter maga nem is volt annyi. Ráadásul, ők szolgálnák a legjobban a kontinuitást, hiszen eljátszották már a szerepet, míg bevonni egy harmadik színészt, megtörné ezt - főleg azzal, hogy az eredeti színészek elérhetőek. Szóval nekem rohadtul nem tetszene, ha mind Anakint, mind Obi-Want egy harmadik színész játszaná el, feleslegesen, dramaturgia ide vagy oda... Pláne, hogy szerintem ekkora Luke-nak már semmi szüksége nem lesz mentorra, így ezt a szerepkört a szellemeknek amúgy sem szabadna betölteni. Ekkor már Luke a mentor (ilyesformán technikailag a szellemek maguk sem szükségesek már).

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Anakinra lehet megoldás. Ha kiretusálják az EPVI végéről Hayden fejét... Kíváncsi vagyok meglépi-e ezt majd a Disney, hogy visszafelé nyúlkál bele a filmekbe. Mert akkor Jar Jar sincs biztonságban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azért Jar Jart, mint a cselekmény egyik mozgatórugóját kivonni a filmből lehetetlenség lenne, úgyhogy ettől (rém)álmomban sem tartanék. Mint ahogy attól sem, hogy újra hozzányúlnak a filmekhez. Arra eddig talán csak egyszer volt kirívó precedens, hogy egy stúdió drasztikus változásokat végzett a sok éve kész filmen a rendező hozzájárulása nélkül. Ez az Alien3, de még akkor is Fincher jegyzeteit használták, és az eredeti vágó végezte el a munkát, és még így sem számít többnek egy érdekességként. Ezt a "merényletet" pedig a szánalom és rohadás stúdiója, a 20th Century Fox tette meg (akik eleve mindent megtettek anno a film tönkretételéért, így technikailag a saját hibájukat próbálták jóvá tenni). Azért van egy bizonyos erkölcsi magatartás az alkotásokkal és alkotóikkal szemben (amit ugye a szerzői jog is keményen véd, márpedig annak személyi jogai nem átruházhatóak). Például, hogy nem rondítunk bele önhatalmúlag a munkájukba.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Obi-Wan:

Ha a történetben ténylegesen szükség lenne rá bármi okból, akkor hiba lenne kihagyni. Viszont ugyanolyan hiba lenne csak azért beerőszakolni, hogy elmondhassák szerepelt.

Ha szerepelni fog, akkor én elsősorban Guiness visszavarázsolását tartanám jó ötletnek. Sok szerep úgyse jutna neki, arra a pár felvillanásra meg megvalósítható lenne az öreg mesterrel. Elvégre a klasszikusban ő volt Kenobi és az Ep.6 végén is ő jelent meg. Magyarán ő Kenobi "szelleme". Minden más megoldás zavaró lenne, ami tucatnyi kérdést vetne fel. Nem örülnék neki, ha a szellemalakok össze-vissza változtathatnák a megjelenésüket.

Ha mégis más kell, akkor egyértelműen McGregor az elfogadható kompromisszum. Ő legalább összeköthető a karakterrel. Az öregítés valóban nem lenne technikai probléma. Most minek behozni egy 3. figurát is ugyanarra a karakterre, ha még elérhető az előző 2 közül bármelyik? Nincs akkora korkülönbség, ami ezt indokolná. Az meg abszolút mindegy ki lenne az új színész Kanobi-ra és mennyire lenne húzónév. Ha Oldman-t vagy bárkit be akarnak tenni, akkor adjanak neki új szerepet, de ne egy már meglévőbe erőltessék bele. Ennyi erővel Leia helyére jöhetne Scarlett Johansson, Luke-éra meg mondjuk Cumberbatch...

 

Anakin:

Hasonló a helyzet. Minek bevonni valami (SW világban) ismeretlen arcot azért, hogy eljátssza egy még elérhető színész helyett a karaktert? Az Ep.6 végén direkt lecserélték az öreg Anakin-t a fiatalra, mert Lucas ezt így akarta. Most az Ep.7-8-9-re meg cseréljék le valami másik öregre? Persze, furcsán fog festeni az öreg Luke mellett Anakin fiatal szelleme, de ez nem ér annyit, hogy egy már így is elég rejtélyes dolgot még jobban megkavarjanak.

Az pedig megint ne legyen már érv, hogy a színész épp mennyire népszerű vagy nem. Itt Star Wars filmekről beszélünk, nem valami alacsony költségvetésű brahifilmről. Ha nekik Hayden kell Anakin-nak, akkor megkeresik és ő valószínűleg boldogan vállalni fogja. Nem hiszem, hogy a készítőket korlátozná az, hogy egy kiszemelt színész mennyire van csúcson mostanság. Ha már ugye Fisher-t és Hamill-t is visszahozzák.

 

Összességében még egy olyan zöngéje is van a dolognak, hogy itt két olyan karakterről beszélünk, ahol a prequel színészei elérhetőek. Anakin esetében egyértelműen ez lenne a megoldás, Kenobi-nál pedig egy elfogadható kompromisszum. Ha mindkét esetben egy 3. színészt dobnak be, az egyfajta semmibe nézése az Ep.1-2-3-nak, ami semmiképp se jó üzenet. A Saga-nak minél konzisztensebbnek kéne maradnia, nem pedig jobban szétforgácsolódni.

Amúgy is, aki utálja McGregor-t vagy Hayden-t a szerepben, annál mi a garancia arra, hogy a tök új színészeket el fogja fogadni? Semmi, ezért nem éri meg kavarni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A vita nem vita, hiszen nem tudjuk, mely szerepre castingolták Oldmant (ha egyáltalán szerepelni fog a filmben, nem csak megkeresték). Hayden szerepeltetése nehezen elképzelhető. A Blu Ray/DVD változtatások pedig csak a hardcore rajongóknak fontosak, a többséget nem érintik, számukra a mozi a kánon. Nem beszélhetek a többség nevében, de nem gondolom, hogy Oldman Benként történő szerepeltetése sokaknál kiakasztaná a mérőszálat. Hayden pedig annyira nímand lett (nálam persze híresebb!), hogy vele szerintem nem is számol a Disney. Én már előre megbarátkoztam a gondolattal és nem fog zavarni sem egy Oldman/Ben párosítás (ennek kifejezetten örülnék), sem pedig egy Sebastian Shaw -ra hasonlító idősebb Anakin szerepeltetése. Ewan McGregort szellemként aligha fogjuk látni és tudom, ez sokaknak fáj, de egyszerűen hülyén nézne ki. Ezerszer elfogadhatóbb egy idősebb színész szerepeltetése, de ezt a véleményemet senkire nem kívánom ráeröltetni.

 

Korábban már leírtam, hogy Ben a Star Wars központi karaktere és ezáltal óriási potenciál. Nem történeti szempontból, hanem mert reklámértéke van! Egy ilyen nívós karakter öregkori szerepére SZTÁRT kell szerződtetni, akivel agyba-főbe lehet promózni a filmet. Akit körbe lehet hurcolni, hogy lám, micsoda gigantikus sztárt találtunk erre a szerepre. Címlapon hozni, hogy lehessen rajta csámcsogni. Aki ezt nem érti, az nem érti a rendszer működését. Egy Ewan McGregor Obi Wannak már nincs újdonság értéke, azt a lemezt a prequel idejében játszották.

Szerkesztve: - Zééé
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Továbbra se értem miért kell promóciós célból karaktereket beleszuszakolni a filmbe ráadásul úgy, hogy annak semmi de semmi értelme nincs. Én aztán magasról teszek a címlapokra, sőt inkább riasztó ha ezzel akarják reklámozni a filmet. Gyanítom a mezei usereknek totál mindegy, hogy McGregor vagy Christensen eljátssza azt az egy perces szerepet amit esetleg rájuk írnak, vagy esetleg szerződtetnek csak azért valami nagy nevet, hogy a Blikk szintű lapok ezen csámcsoghassanak. Lehet itt a marketinggel jönni, de elég szegényes a paletta, ha egy ilyen vérgagyi hülyeséggel kell promózni az új Star Wars -t. Mint mondtam szinte elég ha a nagy hármas visszatér meg, hogy lesz EPVII. A többi szinte senkit nem érdekel. Kis túlzással Józsi bácsi dabasról is lehet egy esetleges Obi szellem, senkit nem fog érdekelni mainstream. És ha már így van akkor csak adják azoknak a színészeknek a szerepet akik már esetleg korábban el is játszották a karaktereket.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Már megbocsáss Zééé, de ez szerintem ostobaság. Abban igazad van, hogy sztárok kellenek a filmbe, de miért kéne Obi Want játszani bármelyiknek is? A kettő között semmi összefüggést nem látok. Obi Wan szerepének "újracastingolása" baromi rossz reklám lenne, mert se a régi, se a prequel trilógia rajongói nem örülnének neki, új rajongók bevonzásánál pedig nem szempont, hogy egy már ismert karaktert játsszon az ügyeletes sztár, mivel a laikusoknak ugyanúgy nem mond semmit Obi-Wan neve, mint egy új karakteré.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Már megbocsáss Zééé, de ez szerintem ostobaság. Abban igazad van, hogy sztárok kellenek a filmbe, de miért kéne Obi Want játszani bármelyiknek is? A kettő között semmi összefüggést nem látok. Obi Wan szerepének "újracastingolása" baromi rossz reklám lenne, mert se a régi, se a prequel trilógia rajongói nem örülnének neki, új rajongók bevonzásánál pedig nem szempont, hogy egy már ismert karaktert játsszon az ügyeletes sztár, mivel a laikusoknak ugyanúgy nem mond semmit Obi-Wan neve, mint egy új karakteré.

És akkor ehhez csapjuk hozzá, hogy Oldman egyáltalán nem számit sztárnak. Valamennyire ismert név, de csak miatta nem ülnek be tömegek egy-egy filmre, ahogy azt az utóbbi időben számos vele készült produkció bizonyitotta. Például:

 

Paranoia (2013) - az USA-ban 7 millió dollárt termelt (35 millióból készült tehát megbukott)

 

Suszter, Szabó, Baka (2011) - Gary Oldman még Oscar jelölést is kapott ezért a filmért, de igy is csak 24 millió hozott az USA-ban

 

Úgyhogy ez az egész sztár dolog értelmetlen ebben az esetben. Oldman egy film geek körökben számon tartott, rendszerint kifejezetten jól játszó brit színész. Ennyi.

 

Továbbra se értem miért kell promóciós célból karaktereket beleszuszakolni a filmbe ráadásul úgy, hogy annak semmi de semmi értelme nincs. Én aztán magasról teszek a címlapokra, sőt inkább riasztó ha ezzel akarják reklámozni a filmet.

 

Képzelt dolgokon megy a dühöngés. Ráadásul tudjuk, hogy néhány fontos szerepre nyilt meghallgatást tartottak, tehát meghatározó helyekre kifejezetten noname embereket kerestek. Egyébként hány sztár is volt a John Carter-be, ha már Disney sci-fi? Nem sok rémlik.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.