Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. A Cantina az ep4 legbizarabb helyszíne. Annyi külnféle, undorító lény tanyázik egy helyen, hogy csak na. Pedig messze nem a film legfontosabb helyszíne, de még is talán a legjellegzetesebb. Itt láthatunk legelőször - ha csak röviden is - egy igazi jedit akcióban. Obi szó szerint lefagyasztja a hangulatot két másodperc alatt, míg a kötekedőket leiskolázza. Meg is lepődik mindenki, de Chwebacca nem igazán. Most már azt is tudom, hogy miért nem. Hát azért mert látott ő már jedit akcióban..........legutóbb otthon a Kashyyyk-on. Visszatérve a helyszínre: nekem nagyon bejön, itt egy rövid panorámát kapunk arról, hogy a sw világa messze nem csak emberekből áll. Igazi bűntanya, no meg a zene, a bunkófejű csapos, a gyenge világítás, a törzsvendégek... igazi kis csemege a Cantina... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Sokak szerint a Cantina, az SW egyik legjobb jelenete. Osztom ezt a véleményt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Sokak szerint a Cantina, az SW egyik legjobb jelenete. Osztom ezt a véleményt. Ebben van valami, bár az ep6-os Jabba palota sem kiskutya, de ez azért még is csak bizarrabb. Aki elször látta moziban, az biztos csodálkozott 1-2-őt a Cantina jelenetei közben... Főleg az izé a sarokban, amelyiknek "L"-alakú feje van, hát az nagyon ot van a szeren... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Főleg az izé a sarokban, amelyiknek "L"-alakú feje van, hát az nagyon ot van a szeren... Kiről van nagybaszó? :39: Képet akarok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Szerintem róla van szó: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 10. Hoppá! Ez egy ithorian, vagy nem? Kéttorkúak. Biztos tudnak inni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. A Cantina, hát igen, ez az a hely, ahol már azért is lézersugarat kapsz, ha csak rosszul nézel valakira. És a hely, ami miatt máig imádom a csempész űrhajós szakmát Hatalmas feelingje van. És ennyi földönkívülit így egyszer se mutatnak meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Rége mindig azon gondolkoztam, hogy vajon mik lehetnek azok a fények a falnál, amik a bejáratnál láthatóak, amikor a 2 droid is belép a bárba... Tényleg, és vajon miért nem szolgálnak ki droidokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. A képen látható lény valóban egy ithoriai az Ithor bolygóról Több minden megtudható róluk és a bolygóról Kevin J. Anderson trilógiájából (nem jut eszembe, hogy melyik könyben, azt hiszem a középsőben, de elég pocsék a cím és névmemóriám, ezért a cím most nem kattan be, otthon megnézem). Azok a fények a droiddetektorokból jönnek (vagy hogy is hivják) szerintem. Nagyon szeretem ezt a helyszínt, egyik kedvencem az SW univerzumából. Jó, hogy egy külön könyv is foglalkozik vele. Bele pillanthatunk, hogy milyen is a SW univerzum hétköznap. Imádom!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Tényleg, és vajon miért nem szolgálnak ki droidokat? Kirekesztő magatartás. Biztos tudja, hogy nincs pénzük. az a csapos egyébként Luke-ra is úgy néz, mint egy anyagyilkosra. A sebzett pofájú hencegőről nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Azért a csapos mikor elkapja Solo pénzét a takarításért, látszik rajta, hogy azt gondolja: Ezzel nem ajánlatos kikezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Ha Borsodi világost is felszolgálnának, akkor még jó hely is lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Soproni Ászokat jobban bírnám, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Soproni Ászokat jobban bírnám, Hát igen, ezt a fajtát sem önteném a padlóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Soproni Ászokat jobban bírnám, Az gyenge sör Dreher RULEZZZ Bár én se önteném a csapos pofájába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. A kantinába Luke elég bátor volt, hogy olyan piát kért, amit nem is ismert. Mi lett volna, ha totál berúg tőle? Akkor aztán hányhatott volna egész az Alderaanig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hát, ha behány a Falconra Solo tuti lepofozza a hajóról... nem, mégsem, plusz bért számít fel rókadíjként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hát, ha behány a Falconra Solo tuti lepofozza a hajóról... Biztos kivágta volna, aztán mehetett volna gyalog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. A kantinába Luke elég bátor volt, hogy olyan piát kért, amit nem is ismert. Mi lett volna, ha totál berúg tőle? Akkor aztán hányhatott volna egész az Alderaanig. Lehet, hogy ismerte.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Lehet, hogy ismerte.... De a nevét se tudta, szal' nem valószínű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Reméljük nem egy bögre hashajtó teát kért Leia helyett a WCt hajkurázta volna a halálcsillagon No meg összefosta volna Han székeit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 23. No, azért már szagpótlékot is felszámolhatott volna Han Baromi nehéz lett volna a szellőztetés a hiperűrben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Gyerekek, bennem a Cantina annyira jó emlékeket idéz fel... amikor először láttam az EPIV-et először nem értettem a jelenetet. Mi lesz itt, valami űrvadnyugati lövöldözés?! Aztán amint megláttam a fura fazonokat, meg a szövegüket, akkor egyből magával ragadott a hangulat. Elképesztő a jelenet. Ezeken látszik, hogy Lucas mennyire jó rendező. Egy abszolút hétköznapi témát (ivás a kantinban+pilóta bérlés) teljesen emlékezetessé tud tenni.Bravó, George! :41: Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Nem mellesleg, rohadt jól van vágva ez a rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Ahogy mondod! Az egyetlen gondom egyébként, hogy néha, de csak néha, egy kicsit műviesnek érzem a lényeket, ez nyílván a bábok meg a maszkok miatt van, de a DVD megjelenés óta, ez gyakorlatilag már eltűnt. Úgyhogy még egy dolog, amiért megérte elkészíteni az UE-t. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Így van. A leggázabb cuccokat lecserélték sokkal igényesebb megoldásokkal. Én nagyon örültem neki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Most egyébként nagyon jó hangulatba kerültem, mert elolvastam Bomarr remek összefoglalóját az eredeti-SE-UE közti különbségről, és nagyon megörültem, hogy nekem tényleg, minden nehézség ellenére megvan ez a méregdrága DVD. Igazi kincs. Persze eddig is az volt ,de most olyan különbségekre is fény derült, amiről eddig még nem is álmodtam. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Hát igen, megéri a trilogia DVD az árát. Mondok egy szomorú dolgot: Múltkor teszem be a Jedi Visszatér DVD-t a szokásos délutáni mozizáshoz...És a legfontosabb jeleneteknél beakad a kép.Pl a nyitófőcím, Luke áramozása-Vader áttérése... Így nem tudom megtartani a magamnak beígért sw maratont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Valami baj van a lejátszóddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Az asztali se tudja lejátszani, a Power DVD meg az említett pontoknál lefagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.