Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. A Digi nettel az a baj, hogy az országban kb. 4 városban elérhető... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. A Digi nettel az a baj, hogy az országban kb. 4 városban elérhető... Hát sajnos ez igaz. De terjeszkednek azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. 2. Nálam amikor 20 k volt felfele javított a helyzeten. Leszedtem valami aktuális slágerterméket, és azt seedeltem vissza de nem csak 1-ig hanem néha 5-6-ig.Igaz baromi lassan ment vissza(hónapok), de állandóan ment nem úgy hogy csak 1-2 órát. Ezzel kompenzáltam azt, hogy amit szerettem volna az annyira nem ment vissza gyorsan. Értem, de pont ez a baj, hogy az a szabály, hogy BÁRMIT, amit leszedsz, azt 1 egészes átlaggal kell visszatölteni. Azaz, mondjuk leszedek egy slágert, meg egy sorozat részt, amit keresek. Hiába töltöm vissza a slágert 6x-osára (mondjuk), ha a másikat nem tudom visszatölteni legalább 1-esére, már kivágnak (vélhetően), teljesen mindegy, hogy a másikat hányszor töltöttem fel, hiszen az csak az "arány"-os rendszerben érdekes. Ott nem számít, hogy mondjuk a Fringe x. évad y. részét visszatöltöttem-e 1 egésszel, csak az számít, hogy amennyit leszedtem összesen (mondjuk 10 giga), ugyanannyit fel is töltsek (amit ugye már meg lehet csinálni egy sláger filmmel is). A linket köszi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 3. Értem, de pont ez a baj, hogy az a szabály, hogy BÁRMIT, amit leszedsz, azt 1 egészes átlaggal kell visszatölteni. Azaz, mondjuk leszedek egy slágert, meg egy sorozat részt, amit keresek. Hiába töltöm vissza a slágert 6x-osára (mondjuk), ha a másikat nem tudom visszatölteni legalább 1-esére, már kivágnak (vélhetően), teljesen mindegy, hogy a másikat hányszor töltöttem fel, hiszen az csak az "arány"-os rendszerben érdekes. Ott nem számít, hogy mondjuk a Fringe x. évad y. részét visszatöltöttem-e 1 egésszel, csak az számít, hogy amennyit leszedtem összesen (mondjuk 10 giga), ugyanannyit fel is töltsek (amit ugye már meg lehet csinálni egy sláger filmmel is). A linket köszi!!! Tényleg, igazad van. Ezt át sem gondoltam rendesen. Amit írtam csak az arányrendszerben működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Ez regisztrációmentes, emiatt nincs arányszám sem. Bármi itt is fent van csak angolul. Régebben én is ilyesmi reg nélküli oldalakat használtam (amúgy is mindent feliratosan nézek), csak egy idő után kényelmesebb volt mindent az ncore-ról tölteni. Most visszatérek a régi módszerhez, ráadásnak a külföldi nyílt oldalaknak megvan az az előnyük, hogy a nagy forgalmuk mellett pár óra alatt visszatöltöm 1-ig a leszedett cuccokat (mondjuk én nem töltök olyan sokat, így általában képes vagyok erre), és így nem sérül az "etika" sem, bent tudok maradni visszatölteni 1-ig. Ha meg magyar kell, arra ott lesz az ncore, már ha nem raknak ki. Jó lenne maradni, pl. könyvek miatt. 5,5 éve vagyok már tag. Digivel tényleg az a baj, hogy itt nem elérhető Azaz nincs motiváció a gyors neteseknek hogy visszatöltsék. Ezért találták ki az új rendszert. Az új rendszerben lehetne szabály az is a gyorsan kiszálló feltöltők miatt, hogy pl. 2 hétig kötelezően seedelni kell egy torrentet (vagy 1-ig), utána pedig már nem lenne kötelező. Ez korrektebb eljárás volna. Sorozatoknál én mindig 2 hétig hagytam egy-egy részt futni, és aztán töröltem, de sajnos így sem töltöttem fel őket 1-ig, valamikor 0,5-ig sem, mert egyszerűen nem ment felfele (pedig elvileg semmilyen beállításom nem volt hibás), és nem a sebesség miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Kíváncsiságból ránéztem, és nem csak az 1-ig való visszatöltés lesz szabály, hanem vagylagosan lesz seed idő is megadva, szóval valamelyiket kell majd teljesíteni a kettő közül. Ez így már jóval megnyugtatóbb. Csak még nincsenek meg a pontos szabályok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Oké, ezzel csak az a baj, hogy hogy seedeljem a fájlt, ha nem vagyok a gépemnél? A koliban nem lehet torrentezni, és csak hétvégén tudom bekapcsolni a gépem, ami ugye 2 nap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Van a témához egy GYIK, és ott elég sok ilyen kérdést megválaszolnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Most van pont egy jó példa a népszerű torrentre. Fél nyolckor elkezdtem letölteni a Rage-t(baromira várt játék, rengetegen szedik). A játék 18 GB, Negyedóra múlva lent van, de már visszaosztottam eddig 3 GB-ot. Mert ugye rengetegen szedik tőlem is, ezért gyorsan is megy felfele. Donát: Neked azt kéne csinálni hogy menjen a géped, és fusson a kliens. Anno azt csináltam mikor lassú volt a netem hogy reggel bekapcsoltam a gépet, elindítottam a torrentklienst, majd elmentem dolgozni. Persze te nem vagy otthon, de esetleg meg tudod kérni a szüleidet hogy hagyják menni a géped és a klienst. A hátrány hogy a villanyszámla magasabb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Igen, de nálunk kerülendő a gép fölösleges járatása. Nemcsak a villanyszámla miatt, hanem azért is, mert a kőolaj nem egy végtelen termék. Sokat gépezek, de általában csak akkor, ha ott ülök mögötte. Amikor viszont megy a gép, be van nyomva a kliens is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Donát, ahogy emlékszem, azt figyeli a rendszer, ha egyáltalán nem megy egy torrent sem napokig, vagyis következtetik, hogy nem megy a gép, és azért nem töltesz fel. Ez nem lesz probléma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 6. Donát, ahogy emlékszem, azt figyeli a rendszer, ha egyáltalán nem megy egy torrent sem napokig, vagyis következtetik, hogy nem megy a gép, és azért nem töltesz fel. Ez nem lesz probléma. Ha nem megy a torrent abból szerintem nem az a konklúzió, hogy a gép se működik. Vannak sokan (én is), akik ritkán kapcsolják be a klienst, mert lassítja a netezést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Gyerekek. Olyan problémával állok szemben, hogy mostanság mikor akarok tölteni Piratebayről, teszem azt az új TCW részt és van 1500 seed, és csak 3-4 kb/-al tölt, míg nCoreról maximális 370 kb/s-al. Ugyan ez a helyzet néha az Isohuntal is. Más is találkozott ezzel vagy csak engem szivat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 11. Gyerekek. Olyan problémával állok szemben, hogy mostanság mikor akarok tölteni Piratebayről, teszem azt az új TCW részt és van 1500 seed, és csak 3-4 kb/-al tölt, míg nCoreról maximális 370 kb/s-al. Ugyan ez a helyzet néha az Isohuntal is. Más is találkozott ezzel vagy csak engem szivat? A külföldi torrentoldalakról nekem is lassabban jön le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 12. (szerkesztve) Nálam is lassabbak a külföldi oldalak, de nem igazán zavar, mert pl. sorozathoz úgyis meg kell várni a feliratot, stb. Csak ilyenkor szombat este szedem inkább ncore-ról a Fringe-t, mert azt nem várom ki lassabb sebességgel, mivel csak este tudom leszedni. Szerkesztve: 2011. November 12. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Jó tudni hogy nem csak nálam lassúak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Van egy ncore meghívóm ha valakit érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Van egy ncore meghívóm ha valakit érdekel. Kolmilant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Tudok én is küldeni most ha valakit érdekel Kolmilanon kívül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Engem érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Engem érdekelne. Dobj egy emailt és küldöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Dobj egy emailt és küldöm zoy91@citromail.hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. zoy91@citromail.hu Küldeném de olyasmit ír hogy legalább Tagnak kell lennem. Bocsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Küldeném de olyasmit ír hogy legalább Tagnak kell lennem. Bocsi Akkor hagyd, semmi gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Kolmilant. Na akkor megvárjuk őt. Bocs Sky de lehet hogy anno kolmilannak igértem csak holt nem emlékszem rá, Ody viszont igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Tud valaki olyan oldalt, ahonnan mindenféle filmzenéket lehet leszedni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Tud valaki olyan oldalt, ahonnan mindenféle filmzenéket lehet leszedni? Isohunt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Isohunt? Vagy innen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Isohunt? Nem jó, az ilyeneket már próbáltam, de köszi. Vagy innen Köszi a tippet, megpróbálom, hátha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 26. (szerkesztve) Nem jó, az ilyeneket már próbáltam, de köszi. Mit keresel konkrétan? Ha a Shame -et, akkor nekem megvan. Öt perc alatt megtaláltam. Szerkesztve: 2012. Február 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.