MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Köszi, akkor azért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. He-he, arra emlékszek. elkezdtek ott a kis játékkardjaikkal kardozni, nagyon érdekelhette őket a film Engem nem zavartak De amúgy van egy jó orvosság, hogy a mozitahókat elkerülje az ember. Nem főműsoridőben kell menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. megkérdezhetem mi volt a gond az ncore-on? Az, hogy szerintük csaltam, mert 1 Mbit felett volt a felöltésem. Nekem meg azokban a napokban (egy nappal azelőtt) kötötték be a gyorsabb netem, ami eléri ezt a feltöltési sebességet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Szóval akkor azért ők is tudnak cseszelődni. jó tudni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Tudnak ám, meg mindenért warn jár, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hát meg amennyire el vannak szállva mindenhol maguktól, az hihetetlen. Mivel lassú a netem, sosem szoktam feltölteni, csak mondjuk évente egyszer megkérek valakit ,hogy töltsön föl a nevemben, hogy javítsa az arányom. Múltkor haverom segített, aki viszont nem volt még reggelve a kapun, így nem vágta, hogy pontosan hogyan kell feltölteni. Talán nem írta be a címet pontosan a release-be, vagy valami hasonló, erre kapok egy figyelmezetést, plussz vagy öt kommentet, hogy 1,5 éves reggel miért nem tanultam meg feltölteni... Oké, biztos elszúrta a srác, de azért nem mindegy, milyen stílusban közöljük. Kik ezek, az atyaúristenek, vagy mi a szösz? Jöjjenek ki focizni, lenyomom mindet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Oké, biztos elszúrta a srác, de azért nem mindegy, milyen stílusban közöljük. Kik ezek, az atyaúristenek, vagy mi a szösz? Jöjjenek ki focizni, lenyomom mindet Ráadásul illegális a dolog, szóval a helyükben én csendben maradnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Azt hiszik ha már valami fölött uralkodhatnak, akkor oszthatják az észt szabadon. Ezeket hívják többek között nethuszárnak. Sallert nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Áh, saller... mindjárt jön Frenkie, és hozza a shotiját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Asszem vele két perc alatt rendet tennénk mindenhol. Sőt, jönne Orki is; lovon, íjjal és nyíllal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Oké, biztos elszúrta a srác, de azért nem mindegy, milyen stílusban közöljük. Kik ezek, az atyaúristenek, vagy mi a szösz? Jöjjenek ki focizni, lenyomom mindet Bizony. Kb. bő három éve vagyok regelve, ahol vagyok, és fogalmam sincs, hogy kell feltölteni ezt vagy azt, mert sose csinálom. Sajnos a stílus, ahogy néha közlik az emberek a mondanivalóikat, sokszor nem szalonképes. Szemtől szemben egyik sem ugrálna így. Sehol a tolerancia, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Úgy viselkednek mint az igazgatók.Nem lehet velük pl vitázni.Ha döntenek akkor úgy van.Na megyek előkerítem az öreg shotit a spájzból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 11. Úgy viselkednek mint az igazgatók.Nem lehet velük pl vitázni.Ha döntenek akkor úgy van.Na megyek előkerítem az öreg shotit a spájzból. De ha eleged van az igazgatóból, felmondás keretében állcsúcson lehet csapkodni A moderátorokat nehéz (bár mondjuk, ha kiderítjük, hol is a szerver, és névtelenül közöljük a címet a hatóságokkal, az felér egy jobbegyenessel ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. De ha eleged van az igazgatóból, felmondás keretében állcsúcson lehet csapkodni A moderátorokat nehéz (bár mondjuk, ha kiderítjük, hol is a szerver, és névtelenül közöljük a címet a hatóságokkal, az felér egy jobbegyenessel ). hát ha vki az említett helyet felnyomná a tagok közül, lehet sokan, köztük én is állon vágnám^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Ehhez azért elég erős rosszindulat szükségeltetik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Ehhez azért elég erős rosszindulat szükségeltetik. mármint hogy egy tag felnyomja a helyet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Addig is amíg a meghívás visszaállására várok.... http://www.imdb.com/title/tt0096568/ - ezt kinek van ötlete, hogy honnan tudnám beszerezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Passz. Egyébként nem biztos, hogy ha lesz meghívód, akkor azon az oldalon mindent megtalálsz. Mikor mi kerül fel, és egy idő után a régi cuccokat már nem is töltik fel. Egy idő után nehéz még onnan is beszerezni különlegességeket, ritkaságokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nem, mintha eddig illúzióim lettek volna... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megnéztem mindhárom nagy magyar torrentoldalon, és sehol sincs sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. *sóhaj* Köszi szépen! Amit az ember azért töltene le mert legálisan beszerezhetetlen, az nincs :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megnéztem mindhárom nagy magyar torrentoldalon, és sehol sincs sajnos. ezt sajnos nem magyar oldalakon kell nézni, viszont az összes külföldi összevont keresőportálon se volt... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 5. No szép. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. (szerkesztve) *sóhaj*Köszi szépen! Amit az ember azért töltene le mert legálisan beszerezhetetlen, az nincs :) Ritkaságokkal ez van, azokat még letölteni sem igazán lehet De hátha egyszer csak felkerül valahova, néha felraknak régebbi filmeket is. Meg aztán lehet, hogy pont azért nincs, mert legálisan sincs, nem volt miről felrakni. Szerkesztve: 2009. November 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Én a Grönholm módszerrel vagyok egyelőre így... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Én nagyon várok egy olyan "szociális igényeket" kielégítő Salvation DVD-re[..]Az nem jó, amit ma 00:11-kor raktak fel a magos oldalra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 1. (szerkesztve) Dzséjt, fent vagy már újra a magos oldalon, mert van meghívóm? Ha igen, akkor kinek kell meghívó rá? Jelentkezni kell érte és átutalni kisebb-nagyobb pénzegységeket az Második Alapítvány bankszámlájára (ezzel is támogatva szegény matematikusokat ). Aki a legtöbbet küldi azé a meghívó. A minimum érték 1 MFt Szerkesztve: 2009. December 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Dzséjt, fent vagy már újra a magos oldalon, mert van meghívóm?Ha igen, akkor kinek kell meghívó rá? Nem, még nem v'ok fenn, szóval meghálálnék egy meghívást. Mondjuk majd meghívlak egy körre, amikor legközelebb összefutunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.