Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Senki? Úgy látszik ez fogós kérdés. Szerintem nincs ilyen térkép. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Kerestem, de nem találtam.Max a "saga helyszínei" könyvben van benne, de ott tuti.Hátha fenntvan valahol a scannje. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Hozzászólás ideje: 2006. Február 6. Én is kerestem össze-vissza, de még az sw.com is igen szűkszavú a hellyel kapcsolatban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Biztos, hogy kell róla térképnek, vagy valami hasonlónak lennie. Helyi SW ismerősömnek annak idején (kb. 98 táján) megvolt maketten. Sajnos csak alapállapotban láttam, összerakva nem Bár az csak a trónterem volt, nem a teljes barlang Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Egy biztos, minimum két szintje van. Ha azt a felosztást veszem alapul, hogy a világ hármas tagolású ? alsó, középső, felső ? akkor felső szint Jabba palotájába nem illik. Az alvilági lényeknek alsó és "középső" szint elég . Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Most, hogy így belegondolok, lehet több alsó szint is. Alsó alsó, meg legalsó alsó, föld alatti többszintes labirinusok szörnyekkel, katakombák, olyan Diabló szerűen . Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Hozzászólás ideje: 2006. Február 7. Éppen ezért lenék rá kíváncsi, hogy nézhet ki. Jabba palótája egyébként eléggé kimagasodik a Tatooin-i pusztaságból, nem hiszem, hogy a föld alatt sok komplexum lenne. Max. a börtönök lehetnek ott. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. A föld alatt inkább a Bomarr szerzetesek laknak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. A föld alatt inkább a Bomarr szerzetesek laknak. De néha azért a felszínre is merészkednek, mivel C3PO-t egy ilyen ijeszti meg a ROTJ elején. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Hozzászólás ideje: 2006. Február 8. Igen, néha feljebb is jönnek Válasz
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Tudna nekem valaki mutatni egy alaprajzot Jabba palotájáról? Érdekelne mi hol található pontosan. Bocs a késői válaszért, nem láttam eddig ezt a topicot. Csak a trónteremről létezik térkép az egyik d20-as szerepjáték könyvben: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Köszi Modi! Ez is több mint a semmi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Ezt én is köszönöm, gyűjtöm az ilyesmiket. Leginkább mondjuk a filmbeli épületekkel foglalkozó könyvekre fájna a fogom, vagy legalábbis a skenjeikre, dehát ilyesmit eddig kevés sikerrel találtam. De ezért hálás vagyok. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Hozzászólás ideje: 2006. Március 2. Köszi Modi! Én sokkal nagyobb nak képzeltem. Ott a skála méterben van, azt hittem hogy nagyobb a tér belül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Egyedül biztos nem kóborolnék Jabba palotájába! Félelemetes hely. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Hozzászólás ideje: 2007. December 24. (szerkesztve) Miért? Lakájos, tiszta, barátságosak a lakóközösség és mindig buli van Szerkesztve: 2007. December 24. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Hozzászólás ideje: 2007. December 24. Miért? Lakájos, tiszta, barátságosak a lakóközösség és mindig buli van Nem a 'trónterem' környékére gondoltam, hanem úgy általában. Elég ha meghallgatjuk azokaz a hangokat, melyek akkor hallhatók, mikor a két droid és Bib Fortuna beszélgetnek. Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Érdekes a dathomiri mondás. Kíváncsi vagyok honnan vették Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Érdekes a dathomiri mondás. Kíváncsi vagyok honnan vették A főcím alattira gondolsz? Mert azt a Szökevényekből. Abban lovagoltak rancorháton a Boszorkányok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Hozzászólás ideje: 2012. December 11. Elképesztő hogy 5 év múltán a topicba újra írnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 7. Kapott nevet az a dug aki Jabba palotájában feltűnik? Tudni róla valamit? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 7. Se neve, se semmi háttéranyag. Csak annyit tudni, hogy az ep2-ben kétszer is látott Seboca modelljét használták fel hozzá. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Frankó csoportkép. 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Tuti nem mennék be egy olyan szórakozóhelyre, ahol ezek dorbézolnak. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Szerintem én se. Bár megfelelő álruhában elvegyülni köztük érdekes dolog lenne. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 30 perccel korábban, Rog írta: Szerintem én se. Bár megfelelő álruhában elvegyülni köztük érdekes dolog lenne. Mint, Lando? 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Jaja. Mint a báró úr. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Tuti nem mennék be egy olyan szórakozóhelyre, ahol ezek dorbézolnak. Van annyi whiskey. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.