Hozzászólás ideje: 2006. Február 6.19 éve Senki? Úgy látszik ez fogós kérdés. Szerintem nincs ilyen térkép.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 6.19 éve Kerestem, de nem találtam.Max a "saga helyszínei" könyvben van benne, de ott tuti.Hátha fenntvan valahol a scannje.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 6.19 éve Én is kerestem össze-vissza, de még az sw.com is igen szűkszavú a hellyel kapcsolatban.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 7.19 éve Biztos, hogy kell róla térképnek, vagy valami hasonlónak lennie. Helyi SW ismerősömnek annak idején (kb. 98 táján) megvolt maketten. Sajnos csak alapállapotban láttam, összerakva nem Bár az csak a trónterem volt, nem a teljes barlang
Hozzászólás ideje: 2006. Február 7.19 éve Egy biztos, minimum két szintje van. Ha azt a felosztást veszem alapul, hogy a világ hármas tagolású ? alsó, középső, felső ? akkor felső szint Jabba palotájába nem illik. Az alvilági lényeknek alsó és "középső" szint elég .
Hozzászólás ideje: 2006. Február 7.19 éve Most, hogy így belegondolok, lehet több alsó szint is. Alsó alsó, meg legalsó alsó, föld alatti többszintes labirinusok szörnyekkel, katakombák, olyan Diabló szerűen .
Hozzászólás ideje: 2006. Február 7.19 éve Éppen ezért lenék rá kíváncsi, hogy nézhet ki. Jabba palótája egyébként eléggé kimagasodik a Tatooin-i pusztaságból, nem hiszem, hogy a föld alatt sok komplexum lenne. Max. a börtönök lehetnek ott.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve A föld alatt inkább a Bomarr szerzetesek laknak. De néha azért a felszínre is merészkednek, mivel C3PO-t egy ilyen ijeszti meg a ROTJ elején.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 2.19 éve Tudna nekem valaki mutatni egy alaprajzot Jabba palotájáról? Érdekelne mi hol található pontosan. Bocs a késői válaszért, nem láttam eddig ezt a topicot. Csak a trónteremről létezik térkép az egyik d20-as szerepjáték könyvben:
Hozzászólás ideje: 2006. Március 2.19 éve Ezt én is köszönöm, gyűjtöm az ilyesmiket. Leginkább mondjuk a filmbeli épületekkel foglalkozó könyvekre fájna a fogom, vagy legalábbis a skenjeikre, dehát ilyesmit eddig kevés sikerrel találtam. De ezért hálás vagyok.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 2.19 éve Köszi Modi! Én sokkal nagyobb nak képzeltem. Ott a skála méterben van, azt hittem hogy nagyobb a tér belül.
Hozzászólás ideje: 2007. December 24.17 éve Egyedül biztos nem kóborolnék Jabba palotájába! Félelemetes hely.
Hozzászólás ideje: 2007. December 24.17 éve Miért? Lakájos, tiszta, barátságosak a lakóközösség és mindig buli van Szerkesztve: 2007. December 24.17 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. December 24.17 éve Miért? Lakájos, tiszta, barátságosak a lakóközösség és mindig buli van Nem a 'trónterem' környékére gondoltam, hanem úgy általában. Elég ha meghallgatjuk azokaz a hangokat, melyek akkor hallhatók, mikor a két droid és Bib Fortuna beszélgetnek.
Hozzászólás ideje: 2012. December 11.12 éve Érdekes a dathomiri mondás. Kíváncsi vagyok honnan vették
Hozzászólás ideje: 2012. December 11.12 éve Érdekes a dathomiri mondás. Kíváncsi vagyok honnan vették A főcím alattira gondolsz? Mert azt a Szökevényekből. Abban lovagoltak rancorháton a Boszorkányok.
Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 7.5 éve Kapott nevet az a dug aki Jabba palotájában feltűnik? Tudni róla valamit?
Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 7.5 éve Se neve, se semmi háttéranyag. Csak annyit tudni, hogy az ep2-ben kétszer is látott Seboca modelljét használták fel hozzá.
Hozzászólás ideje: 2019. December 8.5 éve Tuti nem mennék be egy olyan szórakozóhelyre, ahol ezek dorbézolnak.
Hozzászólás ideje: 2019. December 8.5 éve Szerintem én se. Bár megfelelő álruhában elvegyülni köztük érdekes dolog lenne.
Hozzászólás ideje: 2019. December 8.5 éve 30 perccel korábban, Rog írta: Szerintem én se. Bár megfelelő álruhában elvegyülni köztük érdekes dolog lenne. Mint, Lando?
Hozzászólás ideje: 2019. December 8.5 éve 1 órával korábban, Dzséjt írta: Tuti nem mennék be egy olyan szórakozóhelyre, ahol ezek dorbézolnak. Van annyi whiskey.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.