Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Odaát fenn van a program, a belépővel (500 HUF) meg lehet nézni a filmet is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Odaát fenn van a program, a belépővel (500 HUF) meg lehet nézni a filmet is Azóta már rájöttem, de köszi. Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Azóta már rájöttem, de köszi. Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz. Sajnos biztos nem az lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Sajnos biztos nem az lesz... Én azért még reménykedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Nem reménykedem benne, túlélem a szinkronost. Már kétszer túléltem, most is menni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz. Én abban, hogy az IS lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Én abban, hogy az IS lesz Túl sokat kívánsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved. Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Szerintem sem (Írja ezt egy abszolút felirat párti ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Elvégre az anyanyelved. Az anyanyelvemből kimaradt a "grívesz" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved.Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Szerintem sem. Mi biztos megnézzük szisszel. Te jössz lokatelli? Szerkesztve: 2006. Május 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Arra lennék kíváncsi, hogy hány országban csinálnak hasonlót, szerintem azért nem sokban. Az is érdekelne, hogy ez jogilag lehetséges-e, hogy egy már nem futó filmet a magyar forgalmazó egyszer levetít. Vagy kértek engedélyt, a Lucasfilmtől? Vagy simán levetíthetnék akár az ep1-t is. Azt nagyon rég láttam moziban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Szerintem sem. Mi biztos megnézzük szisszel. Te jössz lokatelli? Persze ilyet nem hagyok ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved.Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Én annyira betojtam a szinkrontól hogy soha többet nem nézem meg vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) Persze ilyet nem hagyok ki. Remek! Remek! Akkor kik is jönnek? lokatelli, én, szisz, Krande, Karrde, SimonZ (?).... Szerkesztve: 2006. Május 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Egy darabig lehet vetíteni. Példa: 2004-es moziünnepen adták egyben a LOTR trilógiát, pedig az első rész 2002-es volt, több mint két éve telt el az első vetítés óta. Mondjuk a jegyen rajta volt, hogy utoljára. Biztos van valami határidő, de az nem lehet olyan rövid. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Akkor kik is jönnek?lokatelli, én, szisz, Krande, SimonZ (?).... Na engem szépen kihagytál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Na engem szépen kihagytál Pedig nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Te voltál a kérdőjel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Egy darabig lehet vetíteni.Példa: 2004-es moziünnepen adták egyben a LOTR trilógiát, pedig az első rész 2002-es volt, több mint két éve telt el az első vetítés óta. Mondjuk a jegyen rajta volt, hogy utoljára. Biztos van valami határidő, de az nem lehet olyan rövid. Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Javítani én is könnyen tudnék Szerintem a kérdőjel arra vonatkozott, hogy SimonZ jön-e vajon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs. 13-án még nem telik le az egy év De komolyra fordítva, szerintem még nem jár le egy év után a mozis forgalmazás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs. Csak úgy biztos nem vetítik. Biztos van még engedélyük ilyen egyszerri vetítésekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. SimonZ nekem már biztosra mondta, hogy jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) SimonZ nekem már biztosra mondta, hogy jön. Éljen! Akkor megint a nyugatinál talizunk? Szerkesztve: 2006. Május 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Februárban Donát elé jött ki, aki most nem jön, mert azt írta lentebb, hogy külföldön lesz, ezért nem valószínű. De azért aki oda érkezik, az talizhat ott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hánykor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Zolival beszéltük, hogy a fórumnak, egy grupba kéne vennie a jegyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Ez jó ötlet, már eszembe jutott. Így biztosan egy kupacban lennénk a film alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.