Szisz 45 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Jön valaki jövő szombaton? Ha minden úgy akarja (pl. MÁV ), akkor ott leszek. Hát ha túl leszek az antibiotikumon és minden gyulladás elmúlik és közösségbe mehet bélyegző kerül rám...bár az irodába is behordom a bacikat.... Szóval azon múlik aznap épp hogy fogom érezni magam, ha Ody megy akkor jól Quote Link to post Share on other sites
Donát 4693 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ott leszek Donát. Quote Link to post Share on other sites
lokatelli 5 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Én is. Quote Link to post Share on other sites
SimonZ 170 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Remélhetőleg én is. Quote Link to post Share on other sites
Dzséjt 7784 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Én még nem tudom, sok mindentől függ... bár pillanatnyilag valószínűbb a "nem leszek ott" Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10412 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Hát ha túl leszek az antibiotikumon és minden gyulladás elmúlik és közösségbe mehet bélyegző kerül rám...bár az irodába is behordom a bacikat.... Szóval azon múlik aznap épp hogy fogom érezni magam, ha Ody megy akkor jól Sajna én is nyűglődöm a vírusaimmal, így szinte biztos, hogy nem megyek. Egyébként még sose voltam klubnapon. Quote Link to post Share on other sites
Szisz 45 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 (edited ) Ody! S ha mindketten meggyógyulunk addigra? Edited February 1, 2006 by Szisz Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10412 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ody! S ha mindketten meggyógyulunk addigra? Most szombatra? Húzós a dolog....még most is elég szarul vagyok. Quote Link to post Share on other sites
Donát 4693 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ez jövő hét szombat. 11-e. Donát. Quote Link to post Share on other sites
Frenkie 1571 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Eddig úgy néz ki, hogy megyek én is. Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10412 Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Ez jövő hét szombat. 11-e. Donát. Ja az más. Akkor lehetséges, hogy mi is megyünk. Quote Link to post Share on other sites
Plokoom 0 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Akkor én is megyek. Quote Link to post Share on other sites
MissKarrde 1241 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Akkor ez már egy klubon belüli fórumtalinak is megfelel Ha ennyien megyünk Quote Link to post Share on other sites
SimonZ 170 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Remek, fórumozók, remek! Gyertel el. Gyertek minél többen. Jöjjetek. Palpi dumája minden szituációra ráhúzható... Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10412 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 No és mi lesz a műsor? Quote Link to post Share on other sites
Atlas 0 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 No és mi lesz a műsor? "A februári klubrendezvény műsorának középpontjában a The Empire Strikes Back áll. Ezen a napon két korabeli, ritkán látható interjú és az Empire of Dreams Birodalom visszavágos részének feliratos változata is levetítésre kerül. Azért az Episode III kapcsán is kerülnek még elő érdekes háttéranyagok. A tavaly nagy sikert aratott film DVD-felületének animációs világa megér egy pillantást... Ha marad időnk, bemutatunk néhányat a Star Wars Galaxis különlegességeinek végtelen tárházából. 2005-ben magyar rajongók Tunéziában egy privát túrán keresték fel a Saga forgatási helyszíneit. Élményeikről egy képes beszámoló segítségével szerezhetünk tudomást. A klubnapon lesz a STARFIGHTER című klubújság premierje. Ez a kiadvány 32 oldalas terjedelemben, A/4-es formátumban lát napvilágot. Megvásárolható a rendezvény ideje alatt 400,- Ft-os áron. A februári klubnap sem marad quiz-show nélkül. Aki kedvet érez egy kis agytornához, és elég felkészültnek gondolja magát, akkor mindenképpen érdemes indulnia a Star Wars-os nyereménykért! Akit inkább a cserebere és a kirakodó vásár érdekel, most sem fog csalódni. A játékoktól a könyvekig, a képregényektől a jelmez-kiegészítőkig mindent meg lehet találni." Egyébként úgy néz ki, hogy én is tudok menni. Quote Link to post Share on other sites
Szisz 45 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Pl. Bomarr még nem nyilatkozott... Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10412 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Köszi az infót Atlas. Quote Link to post Share on other sites
Szisz 45 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Vicces lenne ha pont egy TESB-es klubnapra mennék először. Sokáig ez volt a kedvenc epizódom. Quote Link to post Share on other sites
MissKarrde 1241 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Éppen azért el lehet kezdeni Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10412 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Először meg kell gyógyulni. Quote Link to post Share on other sites
Szisz 45 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Először meg kell gyógyulni. Én jó úton vagyok, de nélküled nem megyek. (Nahát ez zabálnivaló) Quote Link to post Share on other sites
Frenkie 1571 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Először meg kell gyógyulni. Egy hét alatt simán meg lehet gyógyulni. Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10412 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Én jó úton vagyok, de nélküled nem megyek. (Nahát ez zabálnivaló) Direkt a lányoknak tettem fel ezt a pislogós smiley-t. frenkie: persze, hogy meggyógyulok, csak pénz kérdés is a dolog. Amíg oda feljutok 2000 Ft, minimum. Aztán bekellene fizetni a szerverre is, meg koncertjegyet is kellene vennem, munkám meg nincs. Pénzem így igencsak apad. Quote Link to post Share on other sites
Obi1 2 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Azért a szerver annyira nem létfontosságú Quote Link to post Share on other sites
Frenkie 1571 Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Direkt a lányoknak tettem fel ezt a pislogós smiley-t. frenkie: persze, hogy meggyógyulok, csak pénz kérdés is a dolog. Amíg oda feljutok 2000 Ft, minimum. Aztán bekellene fizetni a szerverre is, meg koncertjegyet is kellene vennem, munkám meg nincs. Pénzem így igencsak apad. Igy már világos.Ha kell lové a serverre szólj.Küldöm. Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10412 Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Megvan a pénz, Coce_Plant elküldte, sőt! Már a tárhelyet is megrendeltem. Quote Link to post Share on other sites
Plokoom 0 Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 No és mi lesz a műsor? Én egyet tudok. Tavaly lefordítottam a Trilógia-DVD-ről az elképesztően jó Empire of Dreams-t, hogy készülhessen hozzá magyar felirat. Ezzel a feliratozással lesz most látható A Birodalom visszavághoz tartozó rész. (Remélem, Barta Zoli nem írta át a Jediket Jedi-okra, és akkor tényleg jó lesz. ) Quote Link to post Share on other sites
lokatelli 5 Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (Remélem, Barta Zoli nem írta át a Jediket Jedi-okra, és akkor tényleg jó lesz. ) Én is remélem. Attól még, hogy Ő Dzsdájozni szeret nekünk nem kell. Quote Link to post Share on other sites
Donát 4693 Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited ) Hát jah... bár azért ismerőseim nem néznek hülyének, amikor angolul idézek a star warsból (nyelvvizsga ruleez ) és akkor ugyebár ott is előkerül a dzsedáj. Más kérdés, hogy a magyart meg az angolt keverni (egy ifjú dzsedáj) már nem túl szerencsés Donát. Edited February 5, 2006 by Csabai Donát Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts