lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Majd ha ott leszünk egyben, akkor összedobjuk a pénzt, és valaki megveszi. Rendben, akkor olyasmit beszéljünk meg, hogy mikor találkozzunk (illetve, hogy a lusta pestiek mikorra dugják oda a képüket.) ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Egyébként valóban hazaértem Üdv újra itthon Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Rendben, akkor olyasmit beszéljünk meg, hogy mikor találkozzunk (illetve, hogy a lusta pestiek mikorra dugják oda a képüket.) ? Részemről szintén 9 után fenn leszek Pesten, ha nem késik a vonat ( na nehogy ). Mondjuk negyed 11? Vagy korán van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Részemről szintén 9 után fenn leszek Pesten, ha nem késik a vonat ( na nehogy ). Mondjuk negyed 11? Vagy korán van? Nekem jó. Addigra biztos odaérünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Mi igen Pestiek, mit szóltok? Ja, és a többi vidéki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Sajnos nem tudok menni, én is ZH miatt.Épp most szidom azt az embert aki szombatra rakja az előadásokat és zh-kat.Ebben a félévben az előadásokat szinte kivétel nélkül szombatra rakták.Párról meg tudtam lógni, de holnap mindenképp be kell mennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Rendben akkor negyed 11 környékén a mozi körül. Nem tudom rajtam kívül van-e még pesti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Rendben akkor negyed 11 környékén a mozi körül.Nem tudom rajtam kívül van-e még pesti. Plokoom, Tibur, Darth Krande... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Igen én.Bár nem mintha sokat számítanék.:-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Most egy kicsit bele zavarodtam.Jegy vásárlásról beszéltek mikor ha vesztek belépőt a klubnapra akkor a jegyet is mellé kapjátok a filmhez. Viszont egy kicsit Bús vagyok mert szinkronos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Igen én.Bár nem mintha sokat számítanék.:-) Mindenki számít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Most egy kicsit bele zavarodtam.Jegy vásárlásról beszéltek mikor ha vesztek belépőt a klubnapra akkor a jegyet is mellé kapjátok a filmhez. De hol kell megvenni ezt a belépőt? Karrde szerint a jegypénztárnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Csatlakozom Időpont jó neked is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Én úgy tudom amultkor is így volt a búcsúvetítésen.Megvedtuk a jegyet a klubnapra és utána megkérdezték hova szeretnénk ulni a film alatt.És úgy kaptuk. Aszem így volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. De hol kell megvenni ezt a belépőt? Karrde szerint a jegypénztárnál. Tavaly ott kellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Mi,hogy negyed 11-kor a Duna pláza moziánál? Én már 10kor ott leszek.Mert átkell vedlenem jelmezbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Tavaly ott kellett. Hmmm.. Lehet.Megkaptuk a klubjegyet és utána lekellett volna menni a jegypénztárhoz és odaadni és úgy kérni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Oks Tavaly is elég korán oda értél. Rögtön utánam érkeztél meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Oks Tavaly is elég korán oda értél. Rögtön utánam érkeztél meg. Utánad.Hmmm ez érdekes mert fenn voltam már a kezdés előtt 2 órával és lementem a pénztár elé és ott találkoztuk.Aszem.De lehet,hogy nem?Régen volt már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Pénztár előtt, és valahonnan jöttél, rendes ruhában hátizsákkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Pénztár előtt, és valahonnan jöttél, rendes ruhában hátizsákkal. Ja tényleg.icsit elaludtam akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Na akkor most hogy kell jegyet venni? Mert volt már sok verzió. Egyébként várom, tök jó lesz!! ROTS moziban...szisszel és veletek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Na akkor most hogy kell jegyet venni? Mert volt már sok verzió. Egyébként várom, tök jó lesz!! ROTS moziban...szisszel és veletek. Szisz jön?Jujj.Őt már régóta megakartam ismerni alaposabban. Tényleg hányan leszünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hát azért túl alaposan ne ismerd meg. Nem engedem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hát azért túl alaposan ne ismerd meg. Nem engedem. Nem komolyan.Csak úgy.Te se ismersz engem nagyon.Nem ládtál még életben.Más a stílusom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. De láttalak már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. (szerkesztve) De láttalak már. Mikor?És hol?Ha ládtál is nem is beszéltél valam élőben.Az MSN más.Ott nem érzed a hangsújokat és a hangot.Hogy milyen is vagyok valójában. Ahogy egy régi EXbarát mondta rólam: Hazudós,gerinctelen talpnyaló. Na most ez nem igaz.Ha igaz is akkor is csak a fele. Szerkesztve: 2006. Május 12. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Bomarr! Te nem jössz klubnapra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Búcsúvetítésnél egy külön pénztárablak volt fenntartva, akik a klubra jöttek, és a klubbelépő mellé megkérdezték, hová ülsz, és együtt adták oda. Ez azért kell, mert a filmre külön is lehet jegyet venni, vagyis csak akkor kerül ki a rendszerből a hely ha kinyomja a gép a jegyet, vagyis a sima fénymásolt klubjegy-nél lennének ülési problémák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Jaj gyerekek, kár, hogy nem lehetek ott No midegy, majd legközelebb nem adok kölcsön senkinek, és akkor lesz pízem (fúj, a súlyos anyagiak). Nektek meg jó szórakozást, lélekben veletek leszek. És mikor ti ep3-aztok, majd talán én is bedobom a DVD-be az ep3-at (szigorúan az ep1-2 előtt, persze ). Derb, helyettem is verd már meg Krandet fénykarddal. Kérd el tőle a Qui-Gonost, én is olyat használok Hazudós,gerinctelen talpnyaló. Na most ez nem igaz.Ha igaz is akkor is csak a fele. Melyik fele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.