MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Odaát fenn van a program, a belépővel (500 HUF) meg lehet nézni a filmet is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Odaát fenn van a program, a belépővel (500 HUF) meg lehet nézni a filmet is Azóta már rájöttem, de köszi. Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Azóta már rájöttem, de köszi. Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz. Sajnos biztos nem az lesz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Sajnos biztos nem az lesz... Én azért még reménykedek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Nem reménykedem benne, túlélem a szinkronost. Már kétszer túléltem, most is menni fog Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz. Én abban, hogy az IS lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Én abban, hogy az IS lesz Túl sokat kívánsz. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved. Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Szerintem sem (Írja ezt egy abszolút felirat párti ) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Elvégre az anyanyelved. Az anyanyelvemből kimaradt a "grívesz" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved.Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Szerintem sem. Mi biztos megnézzük szisszel. Te jössz lokatelli? Szerkesztve: 2006. Május 6. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Arra lennék kíváncsi, hogy hány országban csinálnak hasonlót, szerintem azért nem sokban. Az is érdekelne, hogy ez jogilag lehetséges-e, hogy egy már nem futó filmet a magyar forgalmazó egyszer levetít. Vagy kértek engedélyt, a Lucasfilmtől? Vagy simán levetíthetnék akár az ep1-t is. Azt nagyon rég láttam moziban. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Szerintem sem. Mi biztos megnézzük szisszel. Te jössz lokatelli? Persze ilyet nem hagyok ki. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved.Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Én annyira betojtam a szinkrontól hogy soha többet nem nézem meg vele Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) Persze ilyet nem hagyok ki. Remek! Remek! Akkor kik is jönnek? lokatelli, én, szisz, Krande, Karrde, SimonZ (?).... Szerkesztve: 2006. Május 6. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Egy darabig lehet vetíteni. Példa: 2004-es moziünnepen adták egyben a LOTR trilógiát, pedig az első rész 2002-es volt, több mint két éve telt el az első vetítés óta. Mondjuk a jegyen rajta volt, hogy utoljára. Biztos van valami határidő, de az nem lehet olyan rövid. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Akkor kik is jönnek?lokatelli, én, szisz, Krande, SimonZ (?).... Na engem szépen kihagytál Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Na engem szépen kihagytál Pedig nem. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Te voltál a kérdőjel. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Egy darabig lehet vetíteni.Példa: 2004-es moziünnepen adták egyben a LOTR trilógiát, pedig az első rész 2002-es volt, több mint két éve telt el az első vetítés óta. Mondjuk a jegyen rajta volt, hogy utoljára. Biztos van valami határidő, de az nem lehet olyan rövid. Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Javítani én is könnyen tudnék Szerintem a kérdőjel arra vonatkozott, hogy SimonZ jön-e vajon Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs. 13-án még nem telik le az egy év De komolyra fordítva, szerintem még nem jár le egy év után a mozis forgalmazás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs. Csak úgy biztos nem vetítik. Biztos van még engedélyük ilyen egyszerri vetítésekre. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. SimonZ nekem már biztosra mondta, hogy jön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. (szerkesztve) SimonZ nekem már biztosra mondta, hogy jön. Éljen! Akkor megint a nyugatinál talizunk? Szerkesztve: 2006. Május 6. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Februárban Donát elé jött ki, aki most nem jön, mert azt írta lentebb, hogy külföldön lesz, ezért nem valószínű. De azért aki oda érkezik, az talizhat ott Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Zolival beszéltük, hogy a fórumnak, egy grupba kéne vennie a jegyet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Hozzászólás ideje: 2006. Május 6. Ez jó ötlet, már eszembe jutott. Így biztosan egy kupacban lennénk a film alatt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.