Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Odaát fenn van a program, a belépővel (500 HUF) meg lehet nézni a filmet is
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Odaát fenn van a program, a belépővel (500 HUF) meg lehet nézni a filmet is Azóta már rájöttem, de köszi. Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Azóta már rájöttem, de köszi. Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz. Sajnos biztos nem az lesz...
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Nem reménykedem benne, túlélem a szinkronost. Már kétszer túléltem, most is menni fog
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Én még reménykedem benne, hogy a feliratos verzió lesz. Én abban, hogy az IS lesz
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved. Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Elvégre az anyanyelved. Az anyanyelvemből kimaradt a "grívesz"
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved.Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Szerintem sem. Mi biztos megnézzük szisszel. Te jössz lokatelli? Szerkesztve: 2006. Május 6.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Arra lennék kíváncsi, hogy hány országban csinálnak hasonlót, szerintem azért nem sokban. Az is érdekelne, hogy ez jogilag lehetséges-e, hogy egy már nem futó filmet a magyar forgalmazó egyszer levetít. Vagy kértek engedélyt, a Lucasfilmtől? Vagy simán levetíthetnék akár az ep1-t is. Azt nagyon rég láttam moziban.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Szerintem sem. Mi biztos megnézzük szisszel. Te jössz lokatelli? Persze ilyet nem hagyok ki.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Nem kell félni attól a magyar nyelvtől. Elvégre az anyanyelved.Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni. Én annyira betojtam a szinkrontól hogy soha többet nem nézem meg vele
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Persze ilyet nem hagyok ki. Remek! Remek! Akkor kik is jönnek? lokatelli, én, szisz, Krande, Karrde, SimonZ (?).... Szerkesztve: 2006. Május 6.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Egy darabig lehet vetíteni. Példa: 2004-es moziünnepen adták egyben a LOTR trilógiát, pedig az első rész 2002-es volt, több mint két éve telt el az első vetítés óta. Mondjuk a jegyen rajta volt, hogy utoljára. Biztos van valami határidő, de az nem lehet olyan rövid.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Akkor kik is jönnek?lokatelli, én, szisz, Krande, SimonZ (?).... Na engem szépen kihagytál
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Egy darabig lehet vetíteni.Példa: 2004-es moziünnepen adták egyben a LOTR trilógiát, pedig az első rész 2002-es volt, több mint két éve telt el az első vetítés óta. Mondjuk a jegyen rajta volt, hogy utoljára. Biztos van valami határidő, de az nem lehet olyan rövid. Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Javítani én is könnyen tudnék Szerintem a kérdőjel arra vonatkozott, hogy SimonZ jön-e vajon
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs. 13-án még nem telik le az egy év De komolyra fordítva, szerintem még nem jár le egy év után a mozis forgalmazás.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Hát, nem hiszem hogy 1 év elteltével leadhatják az sw-t.Bár fogalmam sincs. Csak úgy biztos nem vetítik. Biztos van még engedélyük ilyen egyszerri vetítésekre.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve SimonZ nekem már biztosra mondta, hogy jön. Éljen! Akkor megint a nyugatinál talizunk? Szerkesztve: 2006. Május 6.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Februárban Donát elé jött ki, aki most nem jön, mert azt írta lentebb, hogy külföldön lesz, ezért nem valószínű. De azért aki oda érkezik, az talizhat ott
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Zolival beszéltük, hogy a fórumnak, egy grupba kéne vennie a jegyet.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Ez jó ötlet, már eszembe jutott. Így biztosan egy kupacban lennénk a film alatt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.