JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Valaki az éjféli premieren az első sor közepére foglalt Az egyik überfanatikus magányában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Amúgy a jegyrendelésről itt is kap a jómadár e-maul értesítést? Szerk.: előbb kellett volna kérdeznem, meggyütt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Valaki az éjféli premieren az első sor közepére foglalt Az egyik überfanatikus magányában :D Amúgy a jegyrendelésről itt is kap a jómadár e-maul értesítést? Szerk.: előbb kellett volna kérdeznem, meggyütt Nekem is megjött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Nem gondoltam volna hogy ennyire fogynak a jegyek, és még egy óra se telt el. És még 3 hét a premierig..Jesszus szerintem vasárnap is dugig lesz a terem, amelyiken nézzük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ne viccelj, ex-el jól kiosztjuk egymást, utána kész élvezet lesz majd összegörnyedni a rekeszek alatt Node kapsz ám belőlük te is, este csípákat izzadva fentmaradtál velem. Egy üveg elég lesz? :D Hozzád is vágom! Becherovka vagy Jager. Esetleg forralt bor. SÖRT NEM ISZOM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. 13 jegyet foglaltam a megbeszéltek szerint, ebből négy diák. Jake, tiéd is benne van Oldie, köszönet érte! De azért megkérdezhetem, hogy pontosan melyik előadásra? Mert erről nem látok infót sehol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Oldie, köszönet érte! De azért megkérdezhetem, hogy pontosan melyik előadásra? Mert erről nem látok infót sehol. Végül megegyeztünk az éjféli premierben, így hát arra megyünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Végül megegyeztünk az éjféli premierben, így hát arra megyünk Jaj, de vicces vagy... Közben megtaláltam, hogy 12:30, de nem gondoltam volna, hogy ehhez két oldalt kell visszalapoznom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Elég lett volna a fórumtalis topicot megnyitnod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Jaj, de vicces vagy... Közben megtaláltam, hogy 12:30, de nem gondoltam volna, hogy ehhez két oldalt kell visszalapoznom. A fórumtali topicban ott van az első posztban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Kolmilan, te csak nem duplázol? Szádat remélem tartani fogod a közös mozizás alatt. Semmi spoiler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzád is vágom! Becherovka vagy Jager. Esetleg forralt bor. SÖRT NEM ISZOM! Márti, az istenért, vállald az egy üveget, én iszom sört, kb. ennyit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Közben megtaláltam, hogy 12:30, de nem gondoltam volna, hogy ehhez két oldalt kell visszalapoznom. Kicsit sokat csevegtünk ma, szóval könnyen elveszik a sok duma között az időpont. Szerintem előtte nem gondoltuk volna, hogy a teremben délelőtt más műsor fog menni, így maradt az első előadás, ami 12:30. Kár volt ezen ennyit vitázni, de nem tudhattuk előre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Kolmilan, te csak nem duplázol? Szádat remélem tartani fogod a közös mozizás alatt. Semmi spoiler Nekem mondhatja, én nem harapok érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Nekem mondhatja, én nem harapok érte Én se, csak nyakonvágom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Kész szerencse, hogy most jutott limitre a topik. Ahogy elnézem az avatar láz már a tetőfokára hágott nálatok, így az új hatos számú topik első pár tucat oldala legalább 90% -ban biztos erről fog szólni (és hamar be is fog telni). Lenne pár kérésem illetve javaslatom. A régi kapcsolatok sérelmein alapuló ilyen-olyan beszélgetéseket ha lehet vegyük minimálisra. Gondolom nem kell ecsetelni kikre gondolok. Egyéb fontosba nagyon jól elfér, de itt ez elég off. A másik dolog pedig a filmnézéshez kapcsolódó fórumtalis rész amit Oldi - nagyon okosan - az ennek megfelelő "fórumtali" részbe helyezett. Tehát az erre irányuló és a filmeket mellőző zöngéket lehetőleg oda írjátok. Remélem azért a többi filmről se feledkeztek majd el. Akkor hajrá! Az előzmény itt található: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=13 Szerkesztve: 2009. December 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Szerintem most pár hétig a többi film igen-igen mellékesen fog itt szerepelni De azért igyekszünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Szerintem most pár hétig a többi film igen-igen mellékesen fog itt szerepelni Én ettől azért nem félek. Egyébként az Avatarig csak két hét van hátra és nem három. Jake ezt se tudod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Remélem azért a többi filmről se feledkeztek majd el. Mi? Többi film? Az Avatar után új időszámítás következik, onnantól a többi film már nem is film lesz, hanem valami más Tényleg, lassan itt az év vége, nemsokára jöhetnek a szokásos "mit láttam az idén és mennyire tetszett" összefoglalók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Akkor már csak két hét Ha regelve vagy a Facebookon, akkor tudsz élőben csetelni este 9-ről James Cameronnal, Sam Worthingtonnal és Zoe Saldanaval!!! Vagy ha nincs kedved feltenni kérdést, figyeld élőben a csetelést!!! http://apps.facebook.com/avatar_live/?_fb_...a47a347fdc4aea8 Szerkesztve: 2009. December 3. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Egyébként az Avatarig csak két hét van hátra és nem három. Akkor jól írtam a párat, az pont kettő Tényleg, lassan itt az év vége, nemsokára jöhetnek a szokásos "mit láttam az idén és mennyire tetszett" összefoglalók. Hmmm... majd a téli szabi alatt igyekszem sok mindent pótolni, és rájönni, miket is láttam az idén Egyébiránt jövő novemberben új Potter jön, szóval nem áll meg az élet mozifronton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ody, hogy van az, hogy eszed ágában sincs haladni a korral? Mint hamarosan újdonsült HD cucc tulajdonos, illő lenne már áttérned az 5.1, 6.1, 7.1 számozásra. Mi az, hogy 6.0?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ody, hogy van az, hogy eszed ágában sincs haladni a korral? Mint hamarosan újdonsült HD cucc tulajdonos, illő lenne már áttérned az 5.1, 6.1, 7.1 számozásra. Mi az, hogy 6.0?! Oldie ez nem házimozi rendszer hanem fórum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Kolmilan, te csak nem duplázol? Szádat remélem tartani fogod a közös mozizás alatt. Semmi spoiler Már hogy a fenébe ne! Majd audiokommentálhatok is, ha kéritek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Egyébiránt jövő novemberben új Potter jön, szóval nem áll meg az élet mozifronton Igaz, ráadásul még érdekel is az új HP film (hm... majdnem tíz év kellett hozzá, hogy idáig eljussanak a HP filmek ). Bár mondjuk a jövő év kínálatából eddig legjobban Stallone bácsi The Expendables-e érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Már hogy a fenébe ne! Majd audiokommentálhatok is, ha kéritek... Akkor csüccs mellém! Én is lehet h kétszer nézem, hugicám most még nem tudta megmondani h a huszadika jó-e neki. így majd amikorra szabadnapot kap, akkor elmegyek vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Na AVATAR IMAX-re jegyek lefoglalva! Dec. 19, 19:00 előadás... épp hogy volt jóféle hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Jáj kezdődjön már az chat Cameronnal meg SW-vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Egyébként ugye a 3D-s filmek mind szinkronizáltak? Mert elég lehetetlennek tűnik közben feliratot is olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Jake, már megy Amúgy nem mind szinkronos, de ezesetben az lesz. Pl. a VV3D nem volt szinkronos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.