kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Nekem nem igazán jön be. A sebhelye alig látszik, ami pedig azét elég fontos ismertetőjele kéne hogy legyen. Iroh-t meg végképp nem találták el. Nem vagyok benne biztos, hogy megnézem a filmet. Na ne csináld már. Az igaz, hogy Iroht nem találták el sőt full az ellentéte a mesének kinézetre, de attól függetlenül szerintem iszonyú jó lesz. Az meg milyen lenne ha ZUko arcán tényleg lenne egy undorító égési heg? Szerintem máris kevesebben néznék meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Háháh, sikerült megnézzem a Vasember kettőt! Igaz, kissé kalandosan. Ugyanis az Aréna Plázába mentünk eredetileg, de senkit nem engedtek be: Bombariadóóó! Grrr! Így végül a Corvinban néztük. Oldival egyetértek, hozza az első rész hangulatát, humorát, néha kicsit setét, de mindig jön a feloldás. Nem volt üresjárat, végig pörgött a film. Egyszóval bejött! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hmmm... Jó film volt! Nagyon jó film volt! A magam részéről minden megvolt benne ami nálam a tajsiker záloga! 1., Nagy erős páncélok 2., Hapan Infiltrator :rock: ***** A HAPAN KIRÁLYSÁG KÜLKÉPVISELETI TELJHATALMÚ SZÓVIVŐJÉNEK HIVATALOS KOMMENTÁRJA ***** (részlet) ...Tenel Ka Ereneda, a Hapan Királyság nevében elutasít bármely párhuzamot Natasa Romanova karaktere, és A Hapan Főnix Gárda Hírszerző Kontingense között, ugyanakkor nem is cáfolja azokat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Tudtam, hogy benne van a ti kezeteket. Pff, még hogy a Shield! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Már bocsánat, én mint a Hapan Véderő vezérkari főnöke(és Tenel Ka férje) nem erősíthetem meg hivatalosan ezt a dolgot... Khm... Ugye megérted öreg haver... Tényleg... Jól dolgozik az új titkárnőd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Ortis! Egyszer majd megtudjuk a csupasz igazságot is az érzéseidről, vagy folyton ezt a Hapan baromságot kell olvasni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Tényleg... Jól dolgozik az új titkárnőd? Ne is mond. Mindig az ölembe ültetve kell diktálnom neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Ortis! Egyszer majd megtudjuk a csupasz igazságot is az érzéseidről, vagy folyton ezt a Hapan baromságot kell olvasni? Ortis érzése az a kimondott kemény Hapan identitás. Keverve némi honi lázadó vérmérséklettel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Ortis érzése az a kimondott kemény Hapan identitás. Keverve némi honi lázadó vérmérséklettel Kár, hogy ezt nem értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Lévén hogy egy csomó dolgot én alkottam meg éveken keresztül hozzá, s mondhatom méltán hogy ha ki akartak volna jönni a Csillagködből a 4000 év alatt akkor kijöttek volna, nem kicsit szeretem őket. Egyébként ha ár a Vázembernél tartunk: Látványosabb volt mint az egy, kevés film tudja megcsinálni nálam hogy ne a lerágott csontot lássam benne mindenesetre ez sikerült. Valahogy a mostani rendezők rendesebbek. Vagy csak okultak a hibáikból, és nem tucatfilmeket csinálnak. Tényleg az az érzésed, hogyha egy ruszki bérház aljában sikerül összerakni egy ilyen cuccot, akkor tegyük fel a Havanna alatt is képes lenne rá az ember. Najó talán nem Lákátos Gázsí, de egyre több olyan technikát látni ami a közeljövőben akár meg is valósulhat. Teszik, Stark karaktere, már anno is tetszett, unom a búskomor, kőarcú, potenciaproblémás szuperhősöket! Erre most csak még rátett egy lapáttal! Hajrá Stark! Kedvenc jelenetem a kiskölykös! Aki látta tudja mire gondolok, aki nem, annak meg nem lövöm le a poént! "Szép volt kishaver!" XD XD XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Egyébként ha ár a Vázembernél tartunk: Látványosabb volt mint az egy, kevés film tudja megcsinálni nálam hogy ne a lerágott csontot lássam benne mindenesetre ez sikerült. Valahogy a mostani rendezők rendesebbek. Vagy csak okultak a hibáikból, és nem tucatfilmeket csinálnak. Tényleg az az érzésed, hogyha egy ruszki bérház aljában sikerül összerakni egy ilyen cuccot, akkor tegyük fel a Havanna alatt is képes lenne rá az ember. Najó talán nem Lákátos Gázsí, de egyre több olyan technikát látni ami a közeljövőben akár meg is valósulhat. Teszik, Stark karaktere, már anno is tetszett, unom a búskomor, kőarcú, potenciaproblémás szuperhősöket! Erre most csak még rátett egy lapáttal! Hajrá Stark! Kedvenc jelenetem a kiskölykös! Aki látta tudja mire gondolok, aki nem, annak meg nem lövöm le a poént! "Szép volt kishaver!" XD XD XD Erre voltam kíváncsi. Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hmmm, te Ody... Mennyit tudsz te a Hapanokról?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Kár, hogy ezt nem értem. Ne kívánd, hogy felvilágosítson, mert akkor itt egy regényfolyam lesz. Ha valamit a Hapanokról olvasnál, akkor olvasd el a Szökevényeket. SW. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Ne kívánd, hogy felvilágosítson, mert akkor itt egy regényfolyam lesz. Ha valamit a Hapanokról olvasnál, akkor olvasd el a Szökevényeket. SW. Hé! Hé! Az csak a bölcsőde szívem! A Mi Hapanjaink sokkal modernebbek, relytélyesebbek, félelemetesebbek, erősebbek és szexisebbek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hmmm, te Ody... Mennyit tudsz te a Hapanokról?! Kezdőőőődik. Kezdőőődik! Ody, fordítom Ortis szavait. Mekkora a vinyód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Hmmm, te Ody... Mennyit tudsz te a Hapanokról?! Tudásom a zéróhoz konvergál. De ugye nem itt akarsz offolni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Felelősségteljes topikozó vagyok, legalább annyira komolyan veszem a szabályokat mint Stark, megígérem hogy ide nem offolok többet... Cserkészbecsszó... Oké? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Tudásom a zéróhoz konvergál. De ugye nem itt akarsz offolni? Ha jót akarsz magadnak, időben bannolod Máskülönben meg adj neki e-mail címet. No, off vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Batman 3 2012-ben!!! "A Warner bejelentette, hogy A sötét lovag folytatása 2012 július 20-án kerül a mozikba. Christopher Nolan új művét, az Eredet sci-fi thrillert idén július 16-án mutatják be és a rendezésében készült második Batman kaland két éve július 18-án érkezett a filmszínházakba, így nem meglepő, hogy hasonló időpontot választottak. Egyelőre hivatalosan még nem jelentették be, hogy ki lesz a Denevérember ellenfele. 2012-ben a DC és a Marvel összemérheti erejét, több képregényhős is tiszteltét teszi ebben az évben a vásznakon. Jön a Wolverine második része, a Bosszúállók és Pókember is eregetheti a hálóját, no meg a Hangya is feltűnik. Elviekben Superman is újra repkedni fog, elkészülhet ekkorra a Csodanő és a Villám mozifilm. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. (szerkesztve) Nagyon felkapták ezeket a képregényhősöket. Lassan már a csapból is ők folynak. Szerkesztve: 2010. Május 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Tronék akár már Forma 1-ezhetnének is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szerintem egész jó szinkront kreáltak hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A szinkron jó, de a sztorin fog inkább múlni az egész mint mindig. Kicsit tartok tőle továbbra is. Mozibanézős persze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A szinkron jó, de a sztorin fog inkább múlni az egész mint mindig. Kicsit tartok tőle továbbra is. Mozibanézős persze. Hát, nekem az előző két rész faék egyszerűségű, és még így is kellemesen bugyuta sztori után nem lesznek nagy elvárásaim sztori ügyileg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. De messze van még az a december. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Hamarosan elkezdik forgatni az X-men: First Classt, bár rendező még nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Végül is nem rossz ez a lenti trailer, főleg ezzel a zenével (Angyalok és démonok vagy a másik Dan Brown-adaptáció), de még nem vagyok túlzottan ráhangolódva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Végül is nem rossz ez a lenti trailer, főleg ezzel a zenével (Angyalok és démonok vagy a másik Dan Brown-adaptáció), de még nem vagyok túlzottan ráhangolódva Még én sem, de tetszetős a látványvilága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. De messze van még az a december.Majd csak kibírjuk valahogy ha már az Avatarvárást is kibírtuk. Angyalok és démonok vagy a másik Dan Brown-adaptációAz elején a Da Vinci kódos Sangrealos szám feldolgozása szól. A többire még tippem sincs. Még én sem, de tetszetős a látványvilága. Én is így vagyok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.