JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nagy cumi volt az biztos. Bele se merek gondolni, hogy mit kapott otthon Selfridge. De én azt se értem, hogy ha meg volt a kommunikáció a földdel, akkor hogyan engedélyezhettek egy ilyen támadást? Bár Selfridge k*rva ideges volt végig, így lehet, hogy a földön nem is tudtak a lépésről. De abban az esetben ez érthetetlen, ha live a kommunikáció. Sajnos a filmből ki lett vágva, de az Ezredes az egyik jelenetben ugye fojtogatta Selfridget, mivel teljesen elborult az agya, és mindenképp akarta a megtorló akciót. Selfridge már nem tudta kontrolálni a helyzetet, mivel a katonaság átvette az irányítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Selfridge már nem tudta kontrolálni a helyzetet, mivel a katonaság átvette az irányítást. Jaja, elég rendesen rettegett Selfi, bár igyekezett tartani magát, de esélye sem volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Sajnos a filmből ki lett vágva, de az Ezredes az egyik jelenetben ugye fojtogatta Selfridget, mivel teljesen elborult az agya, és mindenképp akarta a megtorló akciót.Selfridge már nem tudta kontrolálni a helyzetet, mivel a katonaság átvette az irányítást. Kár, hogy ez nem került bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Örülnétek ha a folytatásban Stallone vagy Swarci alakítaná az egyik keménykötésű katonát? Swarcinak amúgyis nemsokára lejára a kormányzói mandátuma, és valszeg visszatér filmezni. Cameron is eredetileg Swarcit belerakta volna az Avatarba, csak ugye a politikai pályája miatt ez nem jött össze. Na de majd most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nagy cumi volt az biztos. Bele se merek gondolni, hogy mit kapott otthon Selfridge. De én azt se értem, hogy ha meg volt a kommunikáció a földdel, akkor hogyan engedélyezhettek egy ilyen támadást? Bár Selfridge k*rva ideges volt végig, így lehet, hogy a földön nem is tudtak a lépésről. De abban az esetben ez érthetetlen, ha live a kommunikáció.A filmben valami olyasmit mond, hogy a negyedéves mérleg is számít, ergó az üzlet az üzlet. Ha katonai akció szükséges a nyereséghez, akkor ahhoz kell tartania magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Új előzetes a Centurionnak: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. A filmben valami olyasmit mond, hogy a negyedéves mérleg is számít, ergó az üzlet az üzlet. Ha katonai akció szükséges a nyereséghez, akkor ahhoz kell tartania magát.Ez ok, de így meg vége lett a kitermelésnek. A hajukra kenhetik a negyedéves jelentést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Ez ok, de így meg vége lett a kitermelésnek. A hajukra kenhetik a negyedéves jelentést. Az elején még nem gondolták, hogy ebből csúnya vereség lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megnéztem én is a SZupercsapatot és iszonyú jó volt, nagyon bejött, a poénok ütöttek, az akciók pedig nagyon szépen pörgősre lettek vágva. A történet is jó volt, és marha sokat belezsúfoltak ebbe a filmbe. SZóval remélem lesz folytatása mert mindenki jó volt benne. nálam 8,5/10, de persze majd még megnézem, aztán lehet feljebb csúszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nem lesz folytatás, mivel megbukott Amerikában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hagyjuk a mérlegeket, féléves miatt melóztam tegnap fél napot, mire kiderült, hogy tök fölöslegesen, így odaképzeltem bizonyos embereket Quaritch célkeresztjébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Skaccok, nehogy valami letöltött sz*ron keresztül nézzétek a Szupercsapatot. De mondjuk már azon jó, akkor a moziban még jobban fog ütni Én már tuti nem fogok benne csalódni, az Eredet után ez lesz a kövi mozibanézős film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hát szinte DVD minőségű a cucc, R5, szóval nagyon szép képe volt. In brightest day, in blackest night, No evil shall escape my sight Let those who worship evil's might, Beware my power... Green Lantern's light! http://filmbuzi.hu/files/2010/ew-green-lantern.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. (szerkesztve) In brightest day, in blackest night, No evil shall escape my sight Let those who worship evil's might, Beware my power... Green Lantern's light! http://filmbuzi.hu/files/2010/ew-green-lantern.jpg Improvizáltam... Legyen nap, vagy fekete éj, nem fenyeget senkit veszély, gonosz erő, sötét fortély, Zöld Lámpás ellen nincs segély! Szerkesztve: 2010. Július 15. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nagyon jó, de legyen inkább Zöld Lámpás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. (szerkesztve) Nagyon jó, de legyen inkább Zöld Lámpás. Öhh... azt hittem, a magyar cím Darázs. Szerk: na jól összekevertem. Legyen nap, vagy fekete éj, nem fenyeget senkit veszély, gonosz erő, sötét fortély, Zöld Lámpás ellen nincs segély! Szerkesztve: 2010. Július 15. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Öhh... azt hittem, a magyar cím Darázs. Az a Green Hornet, amiről te beszélsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Itt az enyém (bár fogalmam sincs, miről van szó ): Fényes nap, vagy sötét éjjel, A Gonosz űzte ellenséggel Leszámolok, s fejek hullnak, Zöld Lámpás az erőm kulcsa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Itt az enyém (bár fogalmam sincs, miről van szó ): Fényes nap, vagy sötét éjjel, A Gonosz űzte ellenséggel Leszámolok, s fejek hullnak, Zöld Lámpás az erőm kulcsa! Szép, szép, csak egy helyütt nem stimmel a szótagszám, és a sorvégi rím mindenhol ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. De legalább arról szól, amiről az eredeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. De legalább arról szól, amiről az eredeti. Az enyém is... nagyjából. Szeretem kicsit újraalkotni a dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Mindkettő nagyon jó, Donáté pontosabb, Miláné meg költőibb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megakartam keresni a hivatalos fordítást hogy eldönthessétek kinek van igaza, de marhára nem találom. Amúgy ez a Zöld Lámpások esküje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. (szerkesztve) Kedves Inception-t várók! Láttam sokan nagyon várjátok az IMAX változatot és nem tudjátok lesz-e Magyarországon. Ezért utánajártam. Sajnos rossz hírt kell közölnöm. Hazánkban nem lesz látható a film IMAX változata. Az információ hivatalos. Őszintén sajnálom, én is szívesebben néztem volna IMAX-ben. Filmbaráti üdvözlettel Gorzó János moviehunter.hu Jajj, ne már! Pedig már a nagy vászonért is megérte volna már simán 2D-be! Olyan király lett volna 3D-ben! Kicsit ellentmondásos, de király lett volna IMAX 3D-ben, sőt még 2D-s kiadásban is IMAX-ban. Szerkesztve: 2010. Július 16. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. 3D-ben még külföldön se adják, marad az oldschool 2D-s élmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Sztem jobb is az! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Leon Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megakartam keresni a hivatalos fordítást hogy eldönthessétek kinek van igaza, de marhára nem találom. Amúgy ez a Zöld Lámpások esküje. Hogy mennyire hivatalos, azt nem tudom, mindenesetre a DC Comics Szuperhősök sorozatában így hangzik magyarul az eskü: "Se fényes nappal, se sötét éjszaka, gonoszság előttem rejtve nem marad. Rettegjenek, akik a gonoszt imádják, jön a legyőzhetetlen Zöld Lámpás! " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Jujjj ez de rossz. Én csak angolul láttam a részt, és gondoltam megkeresem a szinkronost, csak nem találtam, de ahogy nézem talán jobb is. De köszi Leon, én is erre a fordításra gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Életemben először megnéztem a Keresztapát. Értem most már a sok lófejes utalást Tetszett egyébként, csak picit hosszú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Életemben először megnéztem a Keresztapát. Értem most már a sok lófejes utalást Tetszett egyébként, csak picit hosszú. Ez itt nekünk sokaknak olyan mint egy családregény Én meg ma végeztem a távol-keleti filmek tömkelegével, utolsónak hagyva Kurosawa mester Káoszát. Na, ha van film ami vontatott, akkor többet között ez is az De amúgy pár ásítást leszámítva egyáltalán nem untam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.