Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. S.W.A.T. 2 Úristen! Ilyen trágya-ganéj-sz*r-fos filmet már rég láttam. Semmi eredetiség, nuku magasröptű elmélkedések a filozófiai eszmefuttatások törvényszerűségeiről, az ilyen színészeket be se engedném a Broadwayre, és a rendezőtől is elvenném az engedélyt. Az életemből most elment másfél óra -mit elment?- elpazaroltam másfél órát erre a.....kimondani is szörnyű, mert csak hányatnékom támadhatna tőle. Ezek után nézze meg az akit tényleg érdekel és nem dől be a h*lye fikázók okoskodásának Neked elhiszem hogy rossz. Már ott gyanítható hogy moziban nem vetítették. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Neked elhiszem hogy rossz. Már ott gyanítható hogy moziban nem vetítették. Szerintem tetszett neki. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Szerintem tetszett neki. Akkor jól álcázta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Akkor jól álcázta. Olvasd el még egyszer. Egyértelmű irónia végig. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Ncore-on is megy a fikázás ezerrel, de mégis 6120 seeder van. Megyek is rendet rakni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Neked elhiszem hogy rossz. Már ott gyanítható hogy moziban nem vetítették. Fuss neki mégegyszer Frenkie Nézd meg mi van a sorok között. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Ncore-on is megy a fikázás ezerrel, de mégis 6120 seeder van. Megyek is rendet rakni. Van jó minőségű változat belőle? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Olvasd el még egyszer. Egyértelmű irónia végig. Öreg róka nem vén róka Good. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. S.W.A.T. 2 Úristen! Ilyen trágya-ganéj-sz*r-fos filmet már rég láttam. Semmi eredetiség, nuku magasröptű elmélkedések a filozófiai eszmefuttatások törvényszerűségeiről, az ilyen színészeket be se engedném a Broadwayre, és a rendezőtől is elvenném az engedélyt. Az életemből most elment másfél óra -mit elment?- elpazaroltam másfél órát erre a.....kimondani is szörnyű, mert csak hányatnékom támadhatna tőle. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Fuss neki mégegyszer Frenkie Nézd meg mi van a sorok között. Ok értem bár akkor sem nézem meg. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. (szerkesztve) Van jó minőségű változat belőle? Csak Camos de valami borzalom. Kollégámnak kéne de nem kapja meg. Ezt a filmet nem engedhetem ilyen szutyokban megnézni. Majd megvárja az R5-öt. Tényleg amit te néztél az melyik változat? Most jött le, belenéztem a felüljárói csatába és meg sem közeliti a mozit. A hang valami borzalom, mintha valami kazettás magnóból szólna. Meg kell várni lehet a dvd-ripet de inkább a hd-t. Szerkesztve: 2011. Március 21. - Frenkie Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. (szerkesztve) S.W.A.T. 2 Úristen! Ilyen trágya-ganéj-sz*r-fos filmet már rég láttam. Semmi eredetiség, nuku magasröptű elmélkedések a filozófiai eszmefuttatások törvényszerűségeiről, az ilyen színészeket be se engedném a Broadwayre, és a rendezőtől is elvenném az engedélyt. Az életemből most elment másfél óra -mit elment?- elpazaroltam másfél órát erre a.....kimondani is szörnyű, mert csak hányatnékom támadhatna tőle. Ezek után nézze meg az akit tényleg érdekel és nem dől be a h*lye fikázók okoskodásának Sosem érdekelt a S.W.A.T. .. de egy ilyen "ironikus?? - ironikus!! " hsz után lehet mégis bepróbálom majd! Szerkesztve: 2011. Március 21. - Darth Riddick Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Sosem érdekelt a S.W.A.T. .. de egy ilyen "ironikus?? - ironikus!! " hsz után lehet mégis bepróbálom majd! Annak idején az első rész olyan volt nekem, hogy nem túlságosan ragadott meg, sőt.....Ez meg vacsora közben időtöltésnek jó volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Csak Camos de valami borzalom. Kollégámnak kéne de nem kapja meg. Ezt a filmet nem engedhetem ilyen szutyokban megnézni. Majd megvárja az R5-öt. Tényleg amit te néztél az melyik változat? Most jött le, belenéztem a felüljárói csatába és meg sem közeliti a mozit. A hang valami borzalom, mintha valami kazettás magnóból szólna. Meg kell várni lehet a dvd-ripet de inkább a hd-t. Szerintem jelenleg egy verzió van. azt néztem amit Te is leszedtél. És tetszett úgy is. Akkor gondold el milyen lesz majd full extrásban? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Szerintem jelenleg egy verzió van. azt néztem amit Te is leszedtél. És tetszett úgy is. Akkor gondold el milyen lesz majd full extrásban? Szerintem az angol cam-os amit te néztél az jobb mint a magyar. Mindjárt meg is nézem. Én tudom milyen full-osan. Minimum azt is várom el. Már alig várom megjelenjen Bd-n. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. A második Szellemlovas csak 15 millióból készül. Azt hiszem lehet temetni a filmet... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. http://www.youtube.com/watch?v=Vqud_up4e6w Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Jajj először ezt a filmet töltöttem le, de valami istentelen gyenge effektek vannak benne, plusz az egész annyira amatőr mintha én csináltam volna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Jajj először ezt a filmet töltöttem le, de valami istentelen gyenge effektek vannak benne, plusz az egész annyira amatőr mintha én csináltam volna. Aeon már látatlanba istenití Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Ez tényleg létezik? Majdnem ugyanolyan címmel? Valami ultragagyi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Aeon már látatlanba istenití Az a csávó egy idióta... Öt percig bírtam nézni. Valami iszonyat borzalom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Oldie: Az Asylum még hamar kijött a filmmel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Oldie: Az Asylum még hamar kijött a filmmel Mintha be is előzte volna talán. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megnéztem a Hupikék törpikék szinkronos előzetesét, hát valami borzalma az is, Egyetlen régi hangot se hagytak meg, egyedül Törpilla új hangja tetszett. Ez a film meggyalázza az eredeti rajzfilmet, remélem nagyot fog bukni. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Aeon tényleg isteníti az Asylumizált Battle: LA-t? LOL! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Aeon tényleg isteníti az Asylumizált Battle: LA-t? LOL! És ez a csávó ossza az észt a filmekről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. (szerkesztve) És ez a csávó ossza az észt a filmekről. Ha leszáll a "popcorn" mozik bugyrába akkor meglepően impotens lesz, és cikibbnél cikibb írásokat karmol össze. Szerkesztve: 2011. Március 22. - Ody Mandrell Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. (szerkesztve) Nem szoktam ilyet írni, de az Asylum a filmgyártás szégyene és szerintem emberiség ellenes cselekedet, amit művelnek. Mind egy szálig egy kalap F*S, amit "gyártanak" és hogy semmi önálló ötletük nincs, csak a nagy nevek másolása. Az, hogy valaki jobbra értékel egy Asylum "művet??", mint az eredetit, arról MEG VAN A VÉLEMÉNYEM... és az nem pozitív! (Elképesztő!... És az ilyen vezet filmes blogot. Váááá!) Szerkesztve: 2011. Március 22. - Darth Riddick Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Most nem azért, hogy védjem, de AE inkább szurkálásnak szánta azt hogy ez "jobbnak néz ki mint a 'Battle of Los Angeles'". Szerintem meg se fogja nézni csak ez amolyan "annál minden jobb" kiszólás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Most nem azért, hogy védjem, de AE inkább szurkálásnak szánta azt hogy ez "jobbnak néz ki mint a 'Battle of Los Angeles'". Szerintem meg se fogja nézni csak ez amolyan "annál minden jobb" kiszólás. Akkor meg provokál. Az se sokkal jobb. Inkább hagyná a fenébe. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.