Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Hozzászólás ideje: 2006. Május 19. Guantanamo kemény egy cucc! Már csak azért se kellene ugatnia Bush-nak. Szvsz. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Egyébként nem rég láttam Ingmar Bergman-tól a Hetedik pecsétet. Az egy nagyon jó film!!!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Tegnap a húgom barátjánál volt alkalmam megtekinteni az Éjszakai őrséget. Meg kell mondjam, jobban tetszett ez a kiválasztottas sztori, mint a Mátrix vagy a Gyűrűk ura (na azért egy bizonyos kiválasztottat még ez sem múlhatott felűl). Az oroszok megfelelően mozgalmas, látványos és érdekes történetet dobtak fel, melynek végén ami kiderül az nagyon kevés, és rengeteg kérdés megmaradt a második részre is. Ügyik ezek az oroszok, kíváncsi vagyok az Éjszakai őrségre ezután. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Elég érdekes film. Tipikus kelet-európai. Főleg a vámpírvadász Zil üt mindent. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Da Vinci kódot látta valaki? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Da Vinci kódot látta valaki? Karrde látta. Alább írt is róla egy szép hosszút. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Elég érdekes film. Tipikus kelet-európai. Főleg a vámpírvadász Zil üt mindent. Hát nem egy szabvány holliwoodyrudis produkció, mint pl az Underword vagy a Van Helsing, az biztos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. (szerkesztve) Hát nem egy szabvány holliwoodyrudis produkció, mint pl az Underword vagy a Van Helsing, az biztos. Hát nem....szerencsétlen csajt is sajnáltam, akit hajkurásztak. Pedig nem tehetett semmiről. Szerkesztve: 2006. Május 20. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 20. Tegnap a húgom barátjánál volt alkalmam megtekinteni az Éjszakai őrséget. Meg kell mondjam, jobban tetszett ez a kiválasztottas sztori, mint a Mátrix vagy a Gyűrűk ura (na azért egy bizonyos kiválasztottat még ez sem múlhatott felűl). Az oroszok megfelelően mozgalmas, látványos és érdekes történetet dobtak fel, melynek végén ami kiderül az nagyon kevés, és rengeteg kérdés megmaradt a második részre is. Ügyik ezek az oroszok, kíváncsi vagyok az Éjszakai őrségre ezután. Akkor mindenképp nézd meg a második részt is! Az elsővel én ugy voltam, hogy tetszett mint érdekesség. A második viszont már koherensebb és néhol látványosabb is Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. The Libertine (2004) Ez a 2004-es készítésű film terjesztési problémák miatt csak most kezd bekerülni egyes mozikba (itthon még mindig nem tudni, hogy mikor lesz). Sajnos emiatt a fejetlenség miatt sokan el fognak siklani felette, pedig nagy kár! Ez a film ugyanis megmutatja a kétkedőnek is, hogy miért tartják sokan Johnny Depp-et generációjának legjobb szinészének. Amit ebben a biopicben, John Wilmot karaktereként művel, azt látni kell, mert zseniális... Olvastam egy interjúban, hogy nagyon szerette ezt a szerepet, mert régóta el akart játszani egy igazán undorító figurát... Hát tessék, itt megkapta a lehetőséget, és élt is vele. Alakítása képes kiváltani a legszélsőségesebb érzelmeket. Komolyan hibátlan. A film egyébként egyáltalán nem rossz, sőt, de annyira Depp vállán nyugszik a teher, hogy az ő zsenije viszi előre a filmet is. Én örülök, hogy láthattam, mert itt végre egy cseppet sem komédiázik, hanem egy teljesen komoly, történelmi karaktert kelt életre. 8/10. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. The Libertine (2004) Jó kis ajánló... már el is kezdtem tölteni (viszont szomoruan látom, hogy a feliratok.hu megint bedöglött) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Ja Bomarr, ne is mondd! Csináltunk haverokkal egy lost-feliratot, és erre bedöglött a felirat.hu Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Fenébe, ezt a filmet azóta meg akarom nézni, amióta először olvastam róla! Várom jó ideje. Még a télen ígértek februári bemutatót, de azóta is sehol semmi. Ti letöltöttétek? Még filmmel nem próbálkoztam, de ezek után fogok!!! Ha már felirat is van hozzá valahol, akkor mindenképpen próbálkozom majd vele (nem ma, mert valamiért baromi lassú ma minden ). Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Jó kis ajánló... már el is kezdtem tölteni (viszont szomoruan látom, hogy a feliratok.hu megint bedöglött) OFF Durva az avatarod, de bejön Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Durva az avatarod, de bejön Kösz Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Na meg volt a Da Vinci kód első hétvégéje és elég szépen nyitott. Az USA-ban 77 milliót hozott, ami elég jó, bár ha belevesszük, hogy 30 millióval nyitott pénteken, akkor simán hozhatott volna akár 90 milliót is. Viszont az USA-n kivüli bevételek nagyon durvák: 147 milliót hozott, amivel megdöntötte az SW ep.3 nyitó-rekordját... igaz az SW-t nem mutatták be ilyen széles körben. Japánban és számos más országban csak hetekkel a nyitó-hétvége után volt premier, de ezzel együtt is nagyon durva kezdés ez... A nyitó-hétvége általában a hype-ról szól... arról, hogy milyen jó reklámot tudtak csinálni és hogy úgy általában mennyire érdekelte az embereket az adott film. Ezután már a film hirén múlik minden... rossz előjel lehet esetleg, hogy péntekről szombatra esett a bevétel ami nagyon ritkán fordul elő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hugomék is megnézték szombaton, azt mondta tök jó volt... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. The Libertine (2004) Már rég meg akarom nézni. JD RLZ! Talán holnap meg is teszem! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Ma megnéztük a Jégkorszak 2-öt a Eurocenterben.Amikor odaértünk akkor rengeteg ember volt a mozi elött.Gondolom a Da Vinci kód miatt.Tényleg nagy sikere lehet.Azt még hozzá kell tenni, hogy elég sokszor járok a Eurocenterbe moziba és mindig pár ember lézeng csak a mozinál. Én csak a könyv elolvasása után nézem meg a filmet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Kíváncsi lennék olyan valaki véleményére is, aki nem olvasta a könyvet Nincs összehasonlítási alap, pusztán csak filmként látja a történetet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Kíváncsi lennék olyan valaki véleményére is, aki nem olvasta a könyvet Nincs összehasonlítási alap, pusztán csak filmként látja a történetet. Csak ismételni tudom magam, a tesóm szerint jó volt. Az eleje kicsit nyögvenyelősen indul, de utánna már szórakoztató. Állítólag. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Csak ismételni tudom magam, a tesóm szerint jó volt. Az eleje kicsit nyögvenyelősen indul, de utánna már szórakoztató. Állítólag. Kicsit konkrétabban gondoltam Olvastam előtte, hogy mit írtál Szórakoztatónak szórakoztató, ezt én sem tagadom. Csak éppen ott vannak olyan zavaró momentumok is, amit még az is észrevehet, aki nem olvasta. Aki meg igen, azok meg pláne Többet vártam tőle, az a baj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Kicsit konkrétabban gondoltam Olvastam előtte, hogy mit írtál Szórakoztatónak szórakoztató, ezt én sem tagadom. Csak éppen ott vannak olyan zavaró momentumok is, amit még az is észrevehet, aki nem olvasta. Aki meg igen, azok meg pláne Többet vártam tőle, az a baj. Értelek. Én semmit se várok tőle, meg se nézem sztem. Legalábbis nem mostanában. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. 147 milliót hozott, amivel megdöntötte az SW ep.3 nyitó-rekordját... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Ez miért baj??? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Ez miért baj??? Főleg úgy, hogy nem is egyenlő moziszámmal startoltak külföldön... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Főleg úgy, hogy nem is egyenlő moziszámmal startoltak külföldön... Meg úgy egyáltalán... Na mindegy Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Hozzászólás ideje: 2006. Május 21. Ez miért baj??? Hogy megdöntötte a rots rekordját az a de fincsi vót.. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Palace Westend moziműsor: The Da Vinci kód Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Hozzászólás ideje: 2006. Május 22. Tényleg így írták Ez durva. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.