yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Pl. kihagyhatták volna a film eleji kannibálos részt, ott lehetne rajta igazán jól rövidíteni.A spoilerben írtra csak annyit, hogy az a szál tényleg kicsit sok volt, nem igazán tudom, minek kellett Elizabethnek ezen görcsölnie. Ja, a kannibálos rész a történet szempontjából tényleg céltalan volt. Kicsit King Kong-os érzésem volt emiatt Viszont Depp ott van leginkább elemében Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Most már szinte száz százalék, hogy Heath Ledger lesz Joker. Szerintem jó lehet. Nolan biztosan tudja, mit csinál Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Most már szinte száz százalék, hogy Heath Ledger lesz Joker. Szerintem jó lehet. Nolan biztosan tudja, mit csinál Szerintem meg ultra-hülyeség.Nincs annak a palinak Joker arca.És tipikus jófió feje van. Egyébként már pár hsz-el korábban írtam róla. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Ja, a kannibálos rész a történet szempontjából tényleg céltalan volt. Kicsit King Kong-os érzésem volt emiatt Viszont Depp ott van leginkább elemében Szerintem meg a kannibálos részt kár lett volna kihagyni. Lehet, hogy a történetet nem viszi előbbre, de Depp, ahogy te is írtad, ott nagyon jól alakít, plussz tele van poénnal az egész Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Viszont Depp ott van leginkább elemében Emiatt lenne csak kár érte Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Szerintem meg ultra-hülyeség.Nincs annak a palinak Joker arca.És tipikus jófió feje van.Egyébként már pár hsz-el korábban írtam róla. Erre csak azt tudom mondani, hogy 2008-ban meglátjuk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Na, néhány trailer had jöjjön: http://www.apple.com/trailers/miramax/renaissance/trailer1/ Ez nekem kissé erőltetenek tűnik. Kicsit..nah jó, szóval igen erősen hajaz a Sin City látványvilágára. http://www.apple.com/trailers/rogue_pictur...arless/trailer/ Ez meg amolyan felüdülést hozhat talán Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Még egy Jet Li film?Na ebből inkább kimaradok. Nekem ez a Renaissance nagyon bejön.Lehet hogy az ötlet a Sin City után jött, de ez animáció. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Pirates 2 Már vártam, hogy írj róla. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Szerintem meg ultra-hülyeség.Nincs annak a palinak Joker arca.És tipikus jófió feje van.Egyébként már pár hsz-el korábban írtam róla. Szerintem Nicholsonnak se volt, de Nick Dudman azért elég jól megoldotta (BAFTA jelölés ). Az új Nolan filmekben is ő felelős a maszkokért szóval aggódni nem kell. Külöben is manapság bárkit át lehet úgy alakítani, hogy senki se ismerje fel az illetőt, még a saját szülei se! Én kimondottan örülnék, ha tényleg ő lenne, végre megmutathatná, hogy a szépfiúkon kívül mit tud hozni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Azért a Nicholson mosoly Jokeres.De azért még reménykedek. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Szerintem Nicholsonnak se volt, de Nick Dudman azért elég jól megoldotta (BAFTA jelölés ). Az új Nolan filmekben is ő felelős a maszkokért szóval aggódni nem kell. Külöben is manapság bárkit át lehet úgy alakítani, hogy senki se ismerje fel az illetőt, még a saját szülei se! Én kimondottan örülnék, ha tényleg ő lenne, végre megmutathatná, hogy a szépfiúkon kívül mit tud hozni. Meg azért annak biztos van valami oka, hogy Nolan a sok fan jelölt - Bettany, Glover, Hulme - népszerűsége ellenére végig őt akarta a szerepre... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Ja, valamit csak tudhat a fiú. Azért nehéz elképzelni őt a szerepben, mert tényleg nem nagyon játszott rosszfiú karaktert. De egy jó színésznek mindent el kellene tudnia játszani. Nem olyan színészt kell rögtön keresni egy szerepre, aki alkatilag pont jó, hogy ne kelljen vele sokat vesződni, hanem aki el tudja játszani jól. Ez pedig bárki lehet. No persze akiben a rendező lát fantáziát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Én meg azt sem tudom, hogy ez kicsoda, szóval felőlem nyugodtan lehet Joker, ha olyan jól adja elő, mint Neeson Rázálgúlt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Azért a Nicholson mosoly Jokeres.De azért még reménykedek. Az ilyen srácokból lesznek a legjobb gonoszok! Nagyon várom a Batman II-t. Ráadásul 2008-ban landol az Indy IV -is. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Én meg azt sem tudom, hogy ez kicsoda, szóval felőlem nyugodtan lehet Joker, ha olyan jól adja elő, mint Neeson Rázálgúlt. A buzicowboy a Túl a Barátságonból. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. A meleg cowboyos film (Brokeback Mountain) egyik főszereplője, idén még eljátszotta Casanovát az ugyanilyen című filmben, azon kívül még játszott pl. a Szörnyek keringőjében (nem is rosszul), A hazafiban (Mel Gibson filmje), a Lovagregényben (ha jól rémlik) és mást most éppen nem jut eszembe. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. A felsorolt filmekből egyedül a Mel Gibsonos Hazafit láttam, na abban kit játszott, hátha be tudom lőni, ki az (vagy ha nem lennék lusta, a google-be is rákereshetnék, esetleg az IMDb-n... dehát lusta vok ). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Gabriel Martin-t alakította. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Így már ismerős. Hát tényleg nincs egy Joker arca, dehát a maszkmesterek csodákra képesek. Mondjuk, az álla legalább olyan csúcsos Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. Hozzászólás ideje: 2006. Július 23. (szerkesztve) Venom benne van a Spiderman 3-ban!!!!!! 45 perc ruhafeladás 4 és fél óra sminkelés! http://aintitcool.com/display.cgi?id=23949 Szerkesztve: 2006. Július 23. - Priest Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Azért a Nicholson mosoly Jokeres.De azért még reménykedek. A Casanova poszterén lévő kép engem máris meggyőzőtt arról, hogy a srác jó lehet Jokernek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Have you ever danced with the devil in the pale moonlight? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Venom benne van a Spiderman 3-ban!!!!!! 45 perc ruhafeladás 4 és fél óra sminkelés! http://aintitcool.com/display.cgi?id=23949 De hát ezt eddig is tudtuk. A moziban pl. láttam a trailerét, vagy teaserét a Pókember 3-nak, és az egész a fekete ruhás csávóra volt kiélezve. Visszaolvastam, de még mindig nem értem ezt az egészet. Valaki részletesen magyarázza el, hogy ki ez a Venom, és hogy jön a képbe. Donát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Venomról bővebben http://hu.marveldatabase.com/wiki/index.ph...m_(Eddie_Brock) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hú, ez elég korrekt volt, viszont lenne egy pár kérdésem. 1. A filmbe hogy fognak bevezetni egy ilyen földönkívüli lényt? 2. A film ezek szerint akkor nemcsak Pókember és Pókember-Venom harcról fog szólni, hanem Pókember - Eddie Venom harcról? Vagy a pszichés dolgokat elhagyják, és egyből Eddie-re kerül a jelmez? Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Valamennyit biztos változtatnak rajta. Az RTL-en nyomtak egy pókos rajzfilmsort, amiben a szimbiótát egy űrrepülőgép hozta le és onnan került rá Pókfejre. Miután ő nagynehezen megszabadult tőle, az rácsurgott Brock-ra. Ha ez lenne a filmben, nem lenne túl eredeti, mert a Lény 2-ben is így hozták le a Marsról azt az akármit. Ha mázlink van, nem a rajzfilmre alapoznak. A képregényes sztori meg tényleg elég hosszadalmas lenne a filmbe. A moziban majd kiderül, hogy dolgozták át. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. http://www.uno.hu/news/story/213715/ "A színésznő a Goya?s Ghost című filmben a híres festő egyik múzsáját alakítja majd, akit ateizmussal vádoltak és büntetésből levetkőztettek." Legnagyobb örömünkre Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. Hozzászólás ideje: 2006. Július 24. A Közelebben már pucérkodott, csak háttal állt. Nem semmi, amit abban alakít. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.