kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. yodamester: itt van egy letölthető verzió. Sajna ugyanaz a minőség... http://video.filmweb.pl/163597/2773069_300.mov Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Blue Screen: az utómunka nagyon az elején jár még ami sok mindent megmagyaráz. A Sin City esetében is leugranak a szereplők a hátterekről csak ott annyival voltak jobb helyzetben, hogy nem volt szines a film (azt a keveset leszámítva) és még a legrosszabb comp is egész tűrhetően néz ki monokrómként. Egyébként ott se zavart itt se igazán, főleg mivel egyikben se akarták a fotorealizmust elérni, épp ezért volt a Sin Citynek és azerintem van a 300-nak olyan képregény kisugárzása amienről az összes superhero film csak álmodhat. Giccs:a forrás szinei is elég giccsesek ami valószínűleg szándékos elvégre ez egy nagy történelmi eposz és az ősszes klasszikus történelmi film gyönyörű Technicolor giccs szinekkel büszkélkedhet. Ez persze csak egyéni vélemény. Baromira várom és szurkolok neki, hogy működjön és szerezzen nagyon sok pénzt mert a rendezőben oriási lehetőségek vannak és ha jól alakulnak a dolgok akkor sok jó filmel fogja megajándékozni a nézőket. Én is kiváncsi vagyok, csak azt mondom, hogy ez eddig nem valami szép Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. yodamester: itt van egy letölthető verzió. Sajna ugyanaz a minőség... http://video.filmweb.pl/163597/2773069_300.mov Köszi Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. The Good Shepherd trailer Nem rossz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Ma lesz a TV-ben az Alien. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Jaja, a jövő héten meg az Aliens. Bár én csak egyetlen egy esetben nézném TV-n a DVD helyett (igaz, akkor fel is venném): ha az eredeti szinkron lenne mindkettőn. Az viszont érdekes, hogy az Alien 3 és az Alien Resurrection nem lesz :) Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Én még nem is láttam az Alien 4-et, csak olvastam könyvben. Donát Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. A 300 elözetese tényleg nagyon hangulatos, csak a gyenge effektek engem nem annyira a stilizáltságra, hanem arra emlékeztetnek, hogy a szereplők valójában nincsenek is ott, hanem egy kék vászon elött ugrálnak. Még ezzel együtt is vannak lúdbörőztető képsorok és ha a kompozitálás valamivel jobb lesz a végére, ahogy Priest irja, akkor valami egészen jó is kisülhet még ebből Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Én még nem is láttam az Alien 4-et, csak olvastam könyvben. Örök hiba Bár nem a legjobb rész, de még így is jó rész. Az AVP-nél tízszer jobb. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Örök hiba Bár nem a legjobb rész, de még így is jó rész. Az AVP-nél tízszer jobb. Ron Perlman nagyon durvás benne! És hát Winona sem csúnya látvány. Én is imádom a 4et! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Ron Perlman nagyon durvás benne! És hát Winona sem csúnya látvány. Én is imádom a 4et! Johner karaktere a legjobb benne. - Mi ég itt? - Johner - Mi égünk - Vriess - Hahahahahaha... a francba, tényleg. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! - Johner - ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! - Vriess Callt viszont én rühelem, bár a moziban eléggé meglepett. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Ron Perlman nagyon durvás benne! És hát Winona sem csúnya látvány. Én is imádom a 4et! Én csak a 4-et szertem.Azt láttam először. És imádom. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. én csak a 4-et láttam de már arra sem emlékszem teljesen Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Én csak a 4-et szertem.Azt láttam először. És imádom. na és a 2??? Annál durvább filmet nem igen készítettek. És talán soha nem is fognak. "Cameron nem csatákat rendez, hanem háborúkat" - olvastam egyszer egy újságban és azóta sem felejtettem el. Azrael: Mindenképp pótold őket ha tudod. Tetszeni fognak. Dzséjt:az én kedvencem meg ez: Na persze nem tudod teljesen pontosan de ez volt a lényege: - Sietnünk kell! - Hagyjuk itt a bice-bócát. Remélem nincs harag. - Nincs! ,,I,, /na jó majd megnézem megint és akk pontosan is tudok majd idézni. :D/ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Az én kedvencem a 4ből: Johner Callnak: - Megöllek! Érted?! Vagy rajzoljak egy folyamatábrát?! Ripley benyülva Johner szájába Callnak: - Hé! Akarsz még egy szuvenírt? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Nálam igy néz ki az Alien filmek rangsora: -Alien3 -Alien -Aliens -Alien: Resurrection . . . . . -Alien vs. Predator Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. (szerkesztve) Nálam 2, 3, 4, 1. Az AvP-t elkülönítettem. Szerkesztve: 2006. Szeptember 23. - Rog Ertay Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Nálam igy néz ki az Alien filmek rangsora: Érdekes sorrend. Nálam: 2,4,3,1 És érdekes hogy senkinek nem tetszik annyira az AVP. Pedig nagyon nagy lehetett volna. Talán a 2vel kijavítanak valamit. Azért az 1ben is voltak látványos részek. De az egészet tekintve... Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. az AvP-ben arra mentek hogy van Alien meg Predator és a sok hülye megnézi bármilyen szar lesz Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Érdekes sorrend.Nálam: 2,4,3,1 És érdekes hogy senkinek nem tetszik annyira az AVP. Pedig nagyon nagy lehetett volna. Talán a 2vel kijavítanak valamit. Azért az 1ben is voltak látványos részek. De az egészet tekintve... Én az AVP-t egyszerláttam csak de akkor teszett.De nem anyira,hogy megvegyem DVD-n avyg VHS-en. Anyira azért nem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. az AvP-ben arra mentek hogy van Alien meg Predator és a sok hülye megnézi bármilyen szar lesz Ez mondjuk tényleg igaz. :D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. - Sietnünk kell!- Hagyjuk itt a bice-bócát. Remélem nincs harag. - Nincs! ,,I,, /na jó majd megnézem megint és akk pontosan is tudok majd idézni. :D/ Elég pontos volt ez Nálam a sorrend: - Aliens DC (abszolúte a kibővített, bár lassabb, de látni a még működő Hadlay's Hope telepet; újra látni a lezuhant és azóta megrongálódott idegen űrhajót; jobban bejárni a Sulacot - és ezzel még inkább tisztelegni az előd előtt; és látni a robotágyúkat működés közben, nagyon jó; hogy arról már ne is beszéljek, hogy megtudhatjuk, hogy Ripley-nek volt lánya, hogy tovább mélyíti a anya-lánya kapcsolatot Ripley és Nyuszi között, hogy Hudson még nagyszájúbb még jobbá tesz) - Alien3 SE (a simán a moziverzió csak utolsóként végezne, a kibővítés egyetlen apróságtól eltekintve viszont nagyon sokat javított. Ez az apróság pedig, hogy a végén nem kell ki a királynő. Ez nagy hiba volt átváltoztatni, mert nem teljesül be Ripley rémálma és az, amire a néző már a film közepe óta készül + plusz nem látni annak az aranyos kis dögnek a szívbemarkoló szenvedését, mikor Ripley lefogja ) - Alien Resurrection (sima vagy mozis, tök mindegy, bár inkább a kibővített, mert abban vannak plusz jelenetek és jobb az eleje) - Alien + DC (a kettő együtt, mert a DC-ben lévő kibővítések fontosak, viszont sok jelenet, ami az első moziverzióban - mert a DC is be lett mutatva moziban - van, hiányzik a DC-ből és szintén fontosak) - AVP, bár ennek is van egy kibővített változata, amit Mo-n nem lehetett kapni, és amibe betettek pár kivágott jelenetet (Verheiden kirángatja Millert egy "hókotróból", a csapat az áldozati kamrában talál egy döglött arcmászót; a három ragadozó rátalál a szarkofágra, ami már üres; + minden halál kapott jó sok CGI vért), de ezen a filmen az sem segít. Ha nincs jobb a tv-ben és nincs kedvem komolyabb filmekhez, vagy ezt nézem, vagy a Jurassic Park III-t. Az AVP2-ről viszont sok-sok biztató dolgot hallani, illetve nem hallani, mert a rendezőpáros kussol, és ez már biztató (egy fórumon írták, hogy bármilyen hír is szivárgott ki eddig a filmről, nem szabad elhinni, mert ők még semmit nem adtak ki). Anderson ekkorra már az egész filmet elmesélte, pedig csak holnapután kezdik forgatni a filmet. Viszont már leszögezték, hogy nem fognak Mátrix szerű látványfilmet csinálni, nem lesznek extraközeli, agyonrángatott felvételek, ők szolid horrort akarnak, a ragadozók pedig újra olyanok lesznek, mint a Predator filmekben. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. (szerkesztve) Az AVP2-ről viszont sok-sok biztató dolgot hallani, illetve nem hallani, mert a rendezőpáros kussol, és ez már biztató (egy fórumon írták, hogy bármilyen hír is szivárgott ki eddig a filmről, nem szabad elhinni, mert ők még semmit nem adtak ki). Anderson ekkorra már az egész filmet elmesélte, pedig csak holnapután kezdik forgatni a filmet. Viszont már leszögezték, hogy nem fognak Mátrix szerű látványfilmet csinálni, nem lesznek extraközeli, agyonrángatott felvételek, ők szolid horrort akarnak, a ragadozók pedig újra olyanok lesznek, mint a Predator filmekben. A Strause tesók nem csoda hogy kussolnak. Az első AVP esetében se tett jót, hogy több mint egy évvel a forgatás előtt az a szerencsételen Anderson elmesélte a vérszegény történetét. A Strauseok viszont még akár valami jót is összehozhatnak itt meg lehet nézni a munkáikat: http://www.brothersstrause.com/work_flash.php . Nem mellékessen van két VFX boltjuk a Hydraulx és a Lola Visual Effects szóval a trükkök biztossan rendben lesznek. Különben is Andersonnál mindenki tud jobb filmeket csinálni (az Event Horizon is azután lett jó miután a stúdió betett egy másik rendezőt ) kivéve Dr. Bollt! Alien lista: 3-mindkét változat 2-director's cut 1-mindkettő . . . . . 4-Jean-Pierre egyetlen rossz filmje, de nagyon a lények a design+az egész látvány szuper+igazi cool arcok játszanak benne, de egyébként valahoyg nem az igazi, inkább lett volna egy új szereplő, mint egy "herélt" Ripley. AVP-fúúúú két legendát egyszerre meggyalázni, ehhez tehetség kell! Szerkesztve: 2006. Szeptember 23. - Priest Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. http://www.tightfilms.com/ a Directors fül alatt még lehet nézni olyan munkáikat is amik nincsenek fennt az előbbi linken. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. A kedvencem a 2ből: Ripley. - Mennyi idő telhet el mire feltűnik a távollétünk? Hicks: - 17 nap. Hudson: - 17 nap? Nem akarom elrontani a kedved, de 17 órán át se bírjuk. Azok a rémek szép nyugodtan átsétálnak, bejönnek ide, bejönnek ide és elkapnak... Ripley: - Hudson. Hudson! Ez a kislány tovább életben maradt mindenféle fegyver és kiképzés nélkül. (Newthoz) Igaz? Hudson: - Nevezze ki parancsnoknak! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Örök hiba Bár nem a legjobb rész, de még így is jó rész. Az AVP-nél tízszer jobb. Azt már meg se néztem Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. (szerkesztve) A Strause tesók nem csoda hogy kussolnak. Az első AVP esetében se tett jót, hogy több mint egy évvel a forgatás előtt az a szerencsételen Anderson elmesélte a vérszegény történetét. A Strauseok viszont még akár valami jót is összehozhatnak itt meg lehet nézni a munkáikat: http://www.brothersstrause.com/work_flash.php . Nem mellékessen van két VFX boltjuk a Hydraulx és a Lola Visual Effects szóval a trükkök biztossan rendben lesznek. Különben is Andersonnál mindenki tud jobb filmeket csinálni (az Event Horizon is azután lett jó miután a stúdió betett egy másik rendezőt ) kivéve Dr. Bollt! Én reménykedem benne, hogy ezúttal jó filmet csinálnak az AVP-ből. Le kéne mosni azt a szégyent, amit Anderson hozott eme két műre. 4-Jean-Pierre egyetlen rossz filmje, de nagyon a lények a design+az egész látvány szuper+igazi cool arcok játszanak benne, de egyébként valahoyg nem az igazi, inkább lett volna egy új szereplő, mint egy "herélt" Ripley. Naja, nekem is Ripley-vel van a legtöbb gondom benne. Meg az újszülött szörnyűséggel, ami nagy melléfogás volt. Viszont a hangulata engem eléggé megfogott, meg a szereplők, kivéve Kriplit meg Callt. Azt már meg se néztem Egyszer meglehet nézni tíz évenként Szerkesztve: 2006. Szeptember 23. - Dzséjt Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. (szerkesztve) Meg az újszülött szörnyűséggel, ami nagy melléfogás volt. Én azt imádom! A filmtörténelem egyik legnyugtalanítóbb teremtménye a Cenobite ok óta. A szemei hihetetlenül kikészítenek a mai napig, tényleg olyan mint ha egy ember lenne ruhában. Szuper. Szerkesztve: 2006. Szeptember 23. - Priest Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Ma lesz a TV-ben az Alien. Jó hogy szólsz... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Én azt imádom! A filmtörténelem egyik legnyugtalanítóbb teremtménye a Cenobite ok óta. A szemei hihetetlenül kikészítenek a mai napig, tényleg olyan mint ha egy ember lenne ruhában. Szuper. Egy alien klón filmben jó is lenne, de egy alien filmben nekem nagyon nem jön be. Jobb szeretem a sötét színű szemtelen, rikítozó-morgó kétpofájú alieneket, mint a fehérbőrű szemes-nyelves gügyögő randaságot. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.