Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nem is tudtam, hogy a POTC2 átvitte az egy milliárdos bevételi határt (harmadik filmként). Elég döbbenetes... Bár még nem láttam, de ez akkor is elég nagy kritika. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Elég döbbenetes... Bár még nem láttam, de ez akkor is elég nagy kritika. Javaslom hogy nézd meg, legalább Deep miatt.A gyűrűk urát is hogy megszeretted. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Javaslom hogy nézd meg, legalább Deep miatt.A gyűrűk urát is hogy megszeretted. A megszerettem az tulzás, mondjuk inkább úgy, respektálom. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Elég döbbenetes... Bár még nem láttam, de ez akkor is elég nagy kritika. Mondjuk inkább úgy, hogy jelesre vizsgázott a marketing-gépezet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Mondjuk inkább úgy, hogy jelesre vizsgázott a marketing-gépezet. Mondjuk. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. (szerkesztve) Egy kis csemege azoknak akiket érdekel a Ghost Rider. Itt változik át Cage /gondolom/ először. Feltöltöttem h könnyebben meg lehessen nézni. kis ízelítő: 1,5mb összesen Ghost Rider transformation Ez pedig a Youtube-on - gyorsabb, de rosszabb a minősége. Youtube James Bond rajongóknak meg örömmel közlöm, hogy elkészült a filmzene, amit 13án ki is fognak adni! EDIT: November 13án. Szerkesztve: 2006. Október 14. - kudarmubat Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Huhhh... ez nagyon jól néz ki! Donát Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Nekem nem engedte megnyitni, ezért feltettem az Imageshackre: Donát Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hát igen, Finchernek már nagyon várom az új filmjét. Ez a poszter a hátterem vagy 2 napja. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hát igen, Finchernek már nagyon várom az új filmjét. Ez a poszter a hátterem vagy 2 napja. Hát, nekem a Panic Room hatalmas csalódás volt, és sajnos ebben a filmben sem látok több lehetőséget. Lehet belőle egy izgalmas thriller, de klasszikus nemigen. Az érdekel leginkább, hogy mit hoz ki a HD kamerából a fickó. Fincher még mindig jó rendező, de nem hiszem, hogy a Fight Club-ot valaha is túl fogja szárnyalni. Ahhoz több kockázatot kellene vállalnia, és hát valljuk be, hogy a Panic Room, és az eddigi infók alajpán a Zodiac sem nagyon tér el a szokásos hollywoodi normáktól. Kár érte, mert az ő tehetségéhez eredetibb alapanyagok illeszkednének. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Még a Game meg a Se7en miatt szerintem lehet várni... Egy film miatt nem fogom leírni. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. (szerkesztve) Még a Game meg a Se7en miatt szerintem lehet várni... Egy film miatt nem fogom leírni. Se7en - 1995, Game - 1997, Fight Club - 1999. Azért ezek elég régen voltak. Szerkesztve: 2006. Október 14. - yodamester Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Még a Game meg a Se7en miatt szerintem lehet várni... Egy film miatt nem fogom leírni. Na meg ne feledjük el az Alien3-at, aminek az első változatában nagyon-nagyon-nagyon durván közre játszottak olyan negatív dolgok, amitől az elsőfilmes rendező egy életre megutálta eme művét, ám az vitathatatlan, hogy ahhoz képest, hogy ő volt a negyedik rendező, és már ki tudja hányadszor lett átírva a forgatókönyv, egy remek filmet hozott össze. Aztán elkészült az SE, ami az eredeti Fincher jegyzet alapján lett összeollózva (sajnos Fincher elállt a rendezői változattól, mert szerinte ahhoz újra kéne forgatni az egész filmet... hát van benne valami), na az SE meg egyenesen Cameroni minőségű szvsz. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Na meg ne feledjük el az Alien3-at, aminek az első változatában nagyon-nagyon-nagyon durván közre játszottak olyan negatív dolgok, amitől az elsőfilmes rendező egy életre megutálta eme művét, ám az vitathatatlan, hogy ahhoz képest, hogy ő volt a negyedik rendező, és már ki tudja hányadszor lett átírva a forgatókönyv, egy remek filmet hozott össze. Aztán elkészült az SE, ami az eredeti Fincher jegyzet alapján lett összeollózva (sajnos Fincher elállt a rendezői változattól, mert szerinte ahhoz újra kéne forgatni az egész filmet... hát van benne valami), na az SE meg egyenesen Cameroni minőségű szvsz. Az Alien 3 rendben van, csak ha a többi jó filmje régi, akkor az meg egyenesen történelem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Nem tudom milyen elsz az új Fincher film, de ez a plakát ISTEN!! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Nekem eddig az összes Fincher film bejött, ugyhogy ezt is várom. Más: most hallok ilyen pletykákat hogy az AvsP2 is napjainkban fog játszodni, egy kis amerikai városban, ahol a fiatalokat fogják mészárolni. Egy erre utaló összefoglaló van az imdb.com-on is. Dzséjt nyugtass meg, hogy ez csak kamu Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Nekem is tetszenek Fincher filmjei, bár nálam semelyik nem tud olyan magaslatba érni, mint a Fight Club, ha picit is, de mind elmarad, ennek ellenére a többit is szeretem (eh, Alien 3 kivétel, de azért mert az horror, különben ahhoz képest még tetszik is) Ezt is várom. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Más: most hallok ilyen pletykákat hogy az AvsP2 is napjainkban fog játszodni, egy kis amerikai városban, ahol a fiatalokat fogják mészárolni. Egy erre utaló összefoglaló van az imdb.com-on is. Dzséjt nyugtass meg, hogy ez csak kamu Nagyon szívesen megnyugtatnálak, de 90% hogy az új rész is napjainkban játszódik, méghozzá Coloradoban, egy Gunnison nevű kisvárosban. És igen, az eddigi alien és predator történetekhez képest (szvsz túl) sok lesz a fiatal szereplő. De azért vannak hírek katonákról is. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. fúúúúj elhízott amcsi kölykökön próbálnak alient hizlalni? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. fúúúúj elhízott amcsi kölykökön próbálnak alient hizlalni? Na akkor máris tetszik a sztori Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. Hozzászólás ideje: 2006. Október 14. fúúúúj elhízott amcsi kölykökön próbálnak alient hizlalni? Játszik benne valamelyik Lucas-kölök? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Kis interjú Hugh Jackmannal a Wolverine-ről. Kicsit benne van Christian Bale is. HJ interjú Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. fúúúúj elhízott amcsi kölykökön próbálnak alient hizlalni? Nem, természetesen mindegyik hamburgerzabáló a tökéletesség mintapéldája lesz: családigondokkalküzdőkislány, vagánymindenkinekbeszólóatanulástleszaró srác, azosztálylegdögösebb csaja és hasonló nem túl gyakran feltűnő sztereotípiák. Na persze valszeg némyelikük - egyet mindenképpen remélek - vagy trófea, vagy kisalienbába, esetleg a tápláléklánc része lesz, de a többség túlélheti, hogy újra egyesüljön a család és legyen mindenki happy. Hol vannak már az egyszeri űrkamionsofőrök, a tengerészgyalogosok vagy a nemi erőszakért és gyilkosságért örökre a világ végére száműzött tarfejű figurák? Mondjuk egy dolog új lesz: tiniket még sosem láttunk alien elől menekülni. Ha nem jön elő a tipikus, nő-gyerek-állatka nem hal meg és a végén mindenki maximálisan happy koncepció - ami ugye se alienben, se predatorban nem volt jellemző - és kíméletlenül hullanak el, akkor még jó is lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Ha za AvP2 ilyen mocsok lesz, akkor majd elmondhatjuk, hogy van lejjebb az első rész után. Pedig azt művészet lesz alulmúlni. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Ha za AvP2 ilyen mocsok lesz, akkor majd elmondhatjuk, hogy van lejjebb az első rész után. Pedig azt művészet lesz alulmúlni. Hát amit Dzséjt leírt, az elég gusztustalannak hangzik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hát amit Dzséjt leírt, az elég gusztustalannak hangzik. Igen... A végén még tini horrort csinálnak a frenchiseból. Ilyenkor örülök, hogy anno Lucas levédte a Star Wars jogait. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Igen... A végén még tini horrort csinálnak a frenchiseból. Ilyenkor örülök, hogy anno Lucas levédte a Star Wars jogait. Hát... Nekem ez sem mentette meg a SW-t De ez nem ide tartozik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hát... Nekem ez sem mentette meg a SW-t De ez nem ide tartozik. Szerintem meg épp ez mentette meg. Biztosította, hogy valami új jöjjön... Ha a stúdiónál lenne a jog, lefogadom, hogy milliónyi Vader klón rohangálna, és csupán majmolnák az először elkészült részeket. Ennek mi értelme lenne? Főleg ha ilyen Anderson kaliberű rendező állna a dologra. Egyébként mit jelent, hogy nem mentette meg? Tudtommal, csak a második résszel vannak bajaid, a többi öttel nem. Vagy azóta előállt egy újabb v.214-es verzió? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Szerintem meg épp ez mentette meg. Biztosította, hogy valami új jöjjön... Ha a stúdiónál lenne a jog, lefogadom, hogy milliónyi Vader klón rohangálna, és csupán majmolnák az először elkészült részeket. Ennek mi értelme lenne? Főleg ha ilyen Anderson kaliberű rendező állna a dologra. Egyébként mit jelent, hogy nem mentette meg? Tudtommal, csak a második résszel vannak bajaid, a többi öttel nem. Vagy azóta előállt egy újabb v.214-es verzió? Nincs új verzió, mert nem nézem őket. Kiöregedtem, vagy mi a fene Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.