Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Na ugye! Mondtam hogy a Children of men szuper film! És megérdemli hogy moziban nézze meg az ember (gyermeke) Más; remélem nem cseszik el ezt!! Az első jobb volt mint az eredeti...reménykedem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hát nem is tudom...Hills Have Eyes 2? Jesszusom. Félre ne érts, az első szuper volt, ha kritikusi szemmel kell néznem, de rosszul lettem tőle. Tényleg undorító volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Igen, szerintem is jobb volt a mostani Hills have eyes, mint az eredeti. Viszont sajnálom, hogy nem Aja rendezi a folytatást.... Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. de rosszul lettem tőle. Tényleg undorító volt. És "Papa Jupiter" - t ki is hagyták belőle! Megpróbálok szerezni róla egy képet. Scott Patton eszméletlenül undorítónak álmodta meg! Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hahh! Meg is van! Hát nem ocsmán? Ja és Scott tervezte Venomot is az új Spider-Man filmhez! Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Ha hozzám hasonlóan más is baromi nagyot csalódott az új Superman moziban és kiváncsi, hogy miért is lett volna többek közt sokkal jobb a Tim Burton-Nic Cage-Kevin Smith féle Superman Lives az szóljon! Feleslegesen nem teszem teli képekkel a fórumot . Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Ha hozzám hasonlóan más is baromi nagyot csalódott az új Superman moziban és kiváncsi, hogy miért is lett volna többek közt sokkal jobb a Tim Burton-Nic Cage-Kevin Smith féle Superman Lives az szóljon! Feleslegesen nem teszem teli képekkel a fórumot . Én nem láttam az új Supermant, de ettől függetlenül érdekel a dolog, szóval felőlem jöhetnek Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. OK! Aki nem látta az új filmet: van high-tech CG és báb technika és mit kapunk már megint ellenségnek? Lex Luthort ami csak egy egésszen kicsit unalmas már. Tim Burton ugye szereti a szörnyeket, ezért itt vannak néhányuknak a tervei. Az biztos, hogy látványosabb lett volna és izgalmasabb is, A Superman Returns közben nagyon küzdöttem az alvással, ami velem nem szokott előfordulni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. A mostani superman nagyon gyengus volt. A látványon kívül semmi különös. A történeten meg röhögtem... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Ezek nagyon súlyosak Priest! Az legalábbis tuti, hogy érdekesebbek Lex Luthornál... Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. ...és pár concept: Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. + még pár és ígérem bejezem! Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Ezek nagyon súlyosak Priest! Az legalábbis tuti, hogy érdekesebbek Lex Luthornál... 100% Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. + még pár és ígérem bejezem! Itt a legalsó az minek a concept-je? Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Itt a legalsó az minek a concept-je? Superman ruhája. A készítők úgy gondolták, hogy a kék-piros eléggé...gyerekes. ezért egy fekete ruhában gondolkodtak amin szürke lett volna az S és egy kis biomechanikus külsőt akartak eki adni, hogy legyen texturája és ne egy enyhén "homoerotikus" balett ruha legyen. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Jah és akkoriban ez a rajongók körében elég nagy felháborodást keltett, de Burton a Batman esetében is jól vizsgázott a ruhával kapcsolatban. A régi TV-s Batman elég szánalmassan nézett ki a kék-szürke ruhával, az új az S/M kinézetűvel azért lényegessen meggyőzőbb. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Superman ruhája. A készítők úgy gondolták, hogy a kék-piros eléggé...gyerekes.ezért egy fekete ruhában gondolkodtak amin szürke lett volna az S és egy kis biomechanikus külsőt akartak eki adni, hogy legyen texturája és ne egy enyhén "homoerotikus" balett ruha legyen. Érdekes... Mondjuk nem tudom, melyik stúdió vállalta volna be, hogy az ikonikus kék-pirost leváltsák Alighanem egy középút lett volna a legjobb. Meghagyni a színkoncepció nagyját, esetleg kicsit vadítani rajta, és mellette modernizálni is. Mondjuk ezt a legnehezebb, de ezért profi designerek, hogy megoldják Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hát sokkal inkább megnéztem volna ezt a ttörténetet és látványvilágot. Remélhetőleg a következő supermanben már lesz valami abból a rengeteg világból, amit bejárt. Pl megnéznék egy Brainiac elleni harcot. Az durva lenne. De LL már uncsi. Meg h földi gonosztevők ellen harcol. Semmi értelme. Akkor már rakjanak oda elé egy olyan ellenséget aki méltó hozzá. Ezek a szörnyek annak látszanak. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Érdekes... Mondjuk nem tudom, melyik stúdió vállalta volna be, hogy az ikonikus kék-pirost leváltsák Alighanem egy középút lett volna a legjobb. Meghagyni a színkoncepció nagyját, esetleg kicsit vadítani rajta, és mellette modernizálni is. Mondjuk ezt a legnehezebb, de ezért profi designerek, hogy megoldják Na igen. Az X-Men első fotóinál is mindenki fel volt háborodva. "hogy hogy nem kék-sárga a jelmez???!!!" aztán miután meg nézték mozgásban is a figurákat mindenki elismerte, hogy a fekete nagyon jól működik. Azért az eléggé durva lett volna ha Hugh Jackman Sárga-kékben rohangál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Klasszak ezek a szörnyek, de valahogy nagyon nem tudom őket Superman ellen elképzelni. Bár nekem az egész Superman nonszensz. Ezek a szörnyik inkább illettek volna egy rendesen összeharácsolt Doom filmbe. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. (szerkesztve) Igen érdekesek ezek a képek Több a fantázia bennük, mint ami végül moziba került, pedig abból csak előzeteseket láttam És persze az újítás ráfért volna a sztorira. Szerkesztve: 2006. November 23. - MissKarrde Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Klasszak ezek a szörnyek, de valahogy nagyon nem tudom őket Superman ellen elképzelni. Bár nekem az egész Superman nonszensz. Ezek a szörnyik inkább illettek volna egy rendesen összeharácsolt Doom filmbe. Pedig ezek a szörnyek voltak a képregényben is és túl sokat nem változtattak rajtuk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Köszi a képeket Priest! Sokkal inkább vevő lettem volna egy ilyen vadabb supermenre, mint a régi motorosra. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Igen, a Superman rajzfilmsorozatban is akad egy-két ilyen rémség... azok jobban is tetszettek, mint a film-változatok Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Ezek a képek nekem is nagyon bejönnek. Habár én szeretem a régi Supermaneket, Johnny zenéje magával ragadó és az akkori Usa összes romlatlansága benne van, igaz mai szemmel sztori és akció alig üti meg a közepest, azért a nosztalgia szinten tartja. De egy biztos, azt a supermant valóban felesleges volt feléeszteni. Ha fel akarjuk frissíteni a sorozatot, akkor ez a szörny képregény vonal nagyon üde színfolt lett volna, reméljük lesz is a jövőben. Conceptek színvilága nagyon bejön. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Pedig ezek a szörnyek voltak a képregényben is és túl sokat nem változtattak rajtuk. Gondoltam, hogy a képregények fajultak el eddig, de nekem Superman ott se jött be Főleg a Superman vs Aliens, na az kész volt. Brrrrrr... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Habár én szeretem a régi Supermaneket, Az elég klassz, de ma már ne koppintsák le azt! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Ne koppintsanak hanem inkább turbózzák fel a régieket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Ne koppintsanak hanem inkább turbózzák fel a régieket. Szerintem inkább egy olyan frissítésen kellett volna átvinni, mint a Batmant. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hozzászólás ideje: 2006. November 23. Hülyének számítok, ha én aztmondom hogy ez a világ nem illik Superman-hez?Inkább hozzanak létre egy másik szuperhőst, mert ilyen zombik nem kellenek neki.Szerintem ha valamit jól megcsináltak az új Superman-ben, az a ruhája.Kellően korszerűsítették, már tényleg nem az a balettruha stílus.Sokkal gumisabb lett, a kissé idétlen piros színből sokkal bordósabb színt hoztak létre.Az egész öltözete sötétebb,és mélyebb színvilágúbb lett. A csajt kellett volna csak kidobni.Kár hogy már leforgatták ezt a részt, így a következőben még mindig az a deszka lesz benne. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.