Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. (szerkesztve) Nekem a legnagyobb szöveg a harmadikban amikor a tűzoltók fel akarják állítani a sérült Arniet az állatkórháznál történt összecsapás után. Faszi rángatja veszettül (persze hasztalan), mire megszólal:-Masszív a pasas. Hát az tényleg állat. Meg ott van még hogy a csaj a kocsiban azt mondja a Terminek hogy dögöljön meg amaz meg azt feleli hogy a kérés nem teljesíthető. Szerkesztve: 2007. Március 3. - Rog Ertay Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Nekem a legnagyobb szöveg a harmadikban amikor a tűzoltók fel akarják állítani a sérült Arniet az állatkórháznál történt összecsapás után. Faszi rángatja veszettül (persze hasztalan), mire megszólal:-Masszív a pasas. :D Hát bazz azt hittem lefordulok a székről. Amúgy nekem nagyon bejön az egész film is. Főleg az utcsó fél-háromnegyed óra amikor kitör végülis a végitélet. Király! A vége felé tényleg elkapják a fonalat... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Annyira belefolytunk ebbe a T3-ba hogy a végén még letöltöm. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Részemről a mozis nézés óta nem néztem meg. Nem hagyott bennem maradandó emlékeket, még egy szuper jó pasas sincs benne, akiért érdemes megnézni Az effektek meg hát.... azért nem nézek filmet Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. A T3 nekem is tetszik, jobban, mint a T1 (szvsz az a leggyengébb láncszem). T pajtás szövegeit bírom, a csajok is jók benne. A TX sem rossz masina, bár a T1000-est jobban csipázom. És a látvány nagyon ott van. Szvsz az abban lévő autós üldözés kenterbe veri a Mátrix 2 autós üldözését. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Annyira belefolytunk ebbe a T3-ba hogy a végén még letöltöm. Ha nem fájna a fejem én meg elővenném a DVD-t és megnézném. A legjobb magyar DTS ezen a lemezen van Az az atombomba az elején bazz odávág de piszkosul :D Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. A legjobb magyar DTS ezen a lemezen van Az az atombomba az elején bazz odávág de piszkosul :D Ha egyszer házimozi közelébe jutnék meghallgatnám, meg még az SW-k jöhetnének. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. A legjobb magyar DTS ezen a lemezen van Az az atombomba az elején bazz odávág de piszkosul :D Akkor még nem hallottad a Csillagkapu DTS-t. A kapu megnyílása és az utazás, max DTS-en a házimozin... pffffff... majdnem szó szerint átérezhető a kapu keltetette földrengés Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. (szerkesztve) Akkor még nem hallottad a Csillagkapu DTS-t. A kapu megnyílása és az utazás, max DTS-en a házimozin... pffffff... majdnem szó szerint átérezhető a kapu keltetette földrengés A Világok Harca DTS-ét nem überelheti semmi :D A tripod "kikelése" maga a kánaán Na meg az az kürtszó vagy mifene! Szerkesztve: 2007. Március 3. - Oldfighter Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Connor vs Skynet: a 3- ban látható jövő szerint már meghalt Connor. Legalábbis egy T-850 nagyon abban a hitben van, hogy megölte. Ja és a Skynet nem is azért küldte vissza TX-et, hogy megölje. Az másodlagos volt. Elsősorban segített a Skynetnek megszületnie. Legalábbis amikor hozápiszkál az első Terminátorokhoz, nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy magával hozott programot rak beléjük... vagyis a Skynet , ami vírusként kezdte, visszaküldte TX-et, az eredeti vírussal, hogy indítsa el, fertőzze meg az USA elérhető számítógépeit és szerteszét, és végeredményben hozza létre a Skynetet. Connort meg minél inkább megpróbálják elpusztítani mert veszélyes a Skyetre, annál inkább tapasztalt lesz mindentől amit túlél, és ezért veszélyesebbé válik, és méginkább el akarja a főgép pusztítani... És ezt nagyon kedvelem ebbn a filmben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. (szerkesztve) Connor vs Skynet: a 3- ban látható jövő szerint már meghalt Connor. Legalábbis egy T-850 nagyon abban a hitben van, hogy megölte. Johhny fiúnak lesz mire ügyelni a jövőben ha már megtudta a dolgot, bár senki sem lehet elég óvatos. Csak nehogy visszaküldjanek még egy Termit hogy kinyírassák mert az csak tovább bonyolítaná a dolgot. Szerkesztve: 2007. Március 3. - Rog Ertay Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Szerintem inkább az várható, hogy most már Connor tudja hogy majd a jövőben vigyáznia kell a Schwarzi-arcúakkal, és ugye pont azért tudtza megölni, mert nem vigyázott... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Szerintem inkább az várható, hogy most már Connor tudja hogy majd a jövőben vigyáznia kell a Schwarzi-arcúakkal, és ugye pont azért tudtza megölni, mert nem vigyázott... Vigyázni vagy nem vigyázni, ez itt a kérdés. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hogy ne legyen olyan könnyű eligazodni az egész Terminator sztorin ugyebár volt még időközben egy Terminator 2 3D alkotás is <object width='425' height='350'><param name='movie' value='http://www.youtube.com/watch?v=hBvXZcnpY_4'></param><param name='wmode' value='transparent'></param><embed src='http://www.youtube.com/watch?v=hBvXZcnpY_4' type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' width='425' height='350'></embed></object> Ez mi?Erről nem is hallottam még.Hogy kapcsolódik a storyba?Hogy jutottak a jövőbe?Ez hivatalos, vagy valami rajogói kreálmány?Amúgy marha jó. Arra én is emlékszem, hogy a Terminátorokba rak valamit, de én arra gondolok, hogy átkódolja őket.Magyarán forduljanak a tervezőik ellen.Mert amúgy katonai célra lettek létrehozva az emberek mellett.Vagy esetleg a védelmet kapcsolta ki bennük ami megakadályozná, hogy emberre támadjanak.Szerintem a skynet magától létrejön, nem kell ahhoz segítség.Az ember elpusztítja saját magát, nem kell ehhez segítség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. A Világok Harca DTS-ét nem überelheti semmi Ezt majd akkor mond, ha hallottad a csillagkapu DTS-ét. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. (szerkesztve) Ez hivatalos, vagy valami rajogói kreálmány?Amúgy marha jó. Ezt Cameron rendezte '96-ban a Universal Theme Park részére T2 3-D: Battle Across Time címmel. A lényege az hogy Terminek és Johnnynak el kell pusztítani a Skynetet amit egy T-1M (T-One Million) nevű valami őriz. Ez kicsit több mint a fele mert az egész amúgy 12 perces. Úgy tudom hogy Sarah, Reese és Silberman is feltűnik benne. Szerkesztve: 2007. Március 3. - Rog Ertay Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Ez mi?Erről nem is hallottam még.Hogy kapcsolódik a storyba?Hogy jutottak a jövőbe?Ez hivatalos, vagy valami rajogói kreálmány?Amúgy marha jó. Ezt ha jól tudom egy 3D mozira készült amcsiban, de különösebben semmi köze a sztorihoz. A TX szerintem sem a Skynet létrehozására lett odaküldve. Csak biztosította, hogy senki se állítsa le, mikor kiszabadul a kíbertérbe. Elvégre a CRS-ben elegen lehettek olyanok, akik mindent tudnak róla, így akár vírusírtót is lehetett volna létrehozni ellene. Viszont ha megölet mindenkit, aki ismeri a forráskódot, akkor szabad a pálya, már nem iktatható ki könnyedén. Szóval valszeg az van, amit frenkie mondott, átprogramozta őket. Skynet szabadulásához semmi köze. Plusz John Connor volt az elsődleges célpontja, a másodlagosak meg John tábornokait, köztük Brewster tábornok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. (szerkesztve) Ezt ha jól tudom egy 3D mozira készült amcsiban Kiegészítésképp kicsit bővebben kicsit lentebb. Szerkesztve: 2007. Március 3. - Rog Ertay Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Kiegészítésképp kicsit bővebben kicsit lentebb. Oh, THX, észre sem vettem, hogy megelőztél Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Emlékszek a videóra, a Discovery-n volt egy összeállítás pár éve róla. Egyébként szerintem nagyon rosszul sikerült a T3.Volt az előző két részben egyfajta feszültség, olyan horrorisztikus hangulattal, parás volt az üldözés érzete.De a T3 nagyon popcorn movie lett, csak a látványra és az akcióra hajt.Bár HD-ben nagyon szépen fest. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. (szerkesztve) Egyébként szerintem nagyon rosszul sikerült a T3.Volt az előző két részben egyfajta feszültség, olyan horrorisztikus hangulattal A T3-ban is van egy horrorisztikus elem. Amikor a T-X átnyúl az egyik kocsiban ülő mukin. Szerkesztve: 2007. Március 3. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. A T2 3D-ről van is egy kisfilm a hazánkban pár éve kiadott T2-es DVD kiadáson. Amúgy a teljes anyagra sajnos nem leltem rá a youtube-on mert annyira szét van szedve és a minősége is pocsék. Ez volt az a pár perc ami nézhető belőle. Amúgy tényleg nem tekinthető hivatalosnak, csupán direkt az előadásra (ehhez még színpad is társult) készítették el, mint ahogy lentebb már írtátok Ez a mozi illetve színpad a maga három gigantikus vásznával és a hangrendszerével ha jól tudom egyedülálló a világon Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Emlékszek a videóra, a Discovery-n volt egy összeállítás pár éve róla. Egyébként szerintem nagyon rosszul sikerült a T3.Volt az előző két részben egyfajta feszültség, olyan horrorisztikus hangulattal, parás volt az üldözés érzete.De a T3 nagyon popcorn movie lett, csak a látványra és az akcióra hajt.Bár HD-ben nagyon szépen fest. Feszültségre nálam a T1 viszi a pálmát Az egész film darkos hangulata marhára parás, nem is csoda, hogy akkoriban ha jól tudom a mozik horror filmként is aposztrófálták A T2 valahogy a tipikus '90-es évek akciófeelingjét hozzá és szinte csak itt-ott bukkan fel benne valamiféle feszültség. A harmadik résznél mint lentebb már írtam a film utolsó harmada az ami tényleg olyan ütősre sikerült, hogy rögvest el is felejtettem, hogy a film első percei a korábbi részeket paródizálta majdhogynem ki. A két terminator összecsapása a mosdóban az marhára pöpec, de úgyanígy szívbemarkoló az amikor John-ék rájönnek, hogy nincs semmiféle Skynet központ, hanem csak bunker van. Ezek után pedig a kamera mutatja a Föld görbületét és azt ahogy sorra csapódnak be az atomrakéták. Nagyon ott van a szeren ez a jelenet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Na erre a híre is most bukkantam (valahogy elkapott a Terminatoros hév ). Bevallom férfiasan nekem ez vadiúj hír. Pedig a dátum önmagáért beszél. A www.moziplussz.hu a forrás. Készül a Terminátor tévésorozat! 2005. november 10. 13:08 - Szöveg: tufee Egyre több nagyjátékfilmnek (legutóbb lásd Star Wars) készül el a kisképernyős változata, melyeknek a bőrlehúzáson kívül másodlagos célja a rajongók boldogítása és a történetfonalak kiteljesítése. Úgy hírlik Andy Vajna és Mario Kassar legújabb közös cége, a Carolco utód C2 megegyezett a Warner Bros. televíziós leánycégével és a Világok harca forgatókönyvét jegyző Josh Friedmannel. A közös együttműködés eredménye egy The Sarah Connor Chronicles (A Sarah Connor-krónikák) névre hallgató sci-fi sorozat lehet a Fox Television számára. A széria a Terminátor-filmek elhivatott robotvadászát, Sarah Connort és a cyberháború végkimenetelét eldöntő fiát, Johnt állítja középpontjába. A Variety értesülései szerint az időrendben a második és harmadik mozifilm közé illeszkedő sorozat bevezető epizódját Friedman írja, aki később, mint executive producer felügyelné a munkálatokat. Ő jelenleg azon ügyködik, hogyan adaptálja Sarah karakterét a tv-sorozatba, de mivel az eredeti történet az időutazás lehetősége és alternatív jövőképek körül forog, valószínűleg megengedhet magának néhány kirivó változtatást. Vajna és Kassar, a C2 tiszteletbeli elnökével, James Middletonnal kiegészülve szintén producerekként vesznek részt a szériában. A korábban Sarah Connort megformáló Linda Hamiltont Middleton elmondása szerint nem érdekli a projekt (hasonlóan a harmadik nagyjátékfilmhez). Szintén kizárható a mostanában kormányzóként tevékenykedő Arnold Schwarzenegger visszatérése is, lévén a sorozat a Connor-családra koncentrál. Története ott kezdődik, ahol a Terminátor 2 - Az ítélet napja abbamaradt. "Az egész világ súlya a vállára szakadt, ráadásul fel kell nevelnie a 14 éves fiát, aki az emberiség megváltója lehet" - nyiltakozta Middleton Sarah Connor karakteréről. Emellett Vajna megerősítette, hogy a negyedik Terminátor-mozi előkészületei már az utolsó fázisba érkeztek, ráadásul a sorozat és az új film között szoros összefüggés ígérkezik. A kettő együtt fog megalapozni egy új trilógiát, vagyis még további két epizód - egy ötödik és egy hatodik - várható a multiplexekbe. A munkálatok a tervek szerint Etyeken zajlanak majd. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. A munkálatok a tervek szerint Etyeken zajlanak majd. Na én arra kíváncsi leszek hogy mit hoznak össze Etyekwoodban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Ki gondolja úgy, hogy keresztet kéne vetni a Terminator 4-re? Azt hiszem, ez után újra feltehető a fenti kérdés... csak most már így: Ki gondolja úgy, hogy keresztet kéne vetni a Terminator folytatásokra? Amúgy - remélem - nem lesz ebből semmi. Lövessék ki ezt a Vajna gyereket (meg a térsait), vagy valami. Újabban úgyis az az érzésem vele kapcsolatban, hogy meg van huzatva (egész pontosan a T3 óta érzem így). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem hiába mondta a termi Johnnak, hogy a gyerekeik lesznek a fontosak a háború végkimenetelére. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Hozzászólás ideje: 2007. Március 3. Újabban úgyis az az érzésem vele kapcsolatban, hogy meg van huzatva (egész pontosan a T3 óta érzem így). Szerintem már akkor meg volt huzatva amikor parókával üzérkedett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Hozzászólás ideje: 2007. Március 4. Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem hiába mondta a termi Johnnak, hogy a gyerekeik lesznek a fontosak a háború végkimenetelére. Ez nagyon jó! Erre nem is gondoltam. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. (szerkesztve) Akit érdekel: két teszt video az EP3 lényeiről: http://www.mckeewildthings.com/video/Moncalamari.mov http://www.mckeewildthings.com/video/nute_no_tonguesml.mov És ez nagyon ajánlott! Igaz nem 100% film, de azért kapcsolódik hozzá. Életnagyságú full motion dino bábok. http://www.youtube.com/watch?v=OtfMIiinJso Szerkesztve: 2007. Március 5. - Priest Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.