Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. (szerkesztve) Az EP3-as filmecskékből kiindulva gondolom hogy valamikor a közeljövőben nem is kell már a színészeket más fajjá maszkolni. Egy olyan távvezérlős robocseket meg el is fogadnék igaz nem dínót hanem Spacebugot. Eljátszanám vele "A légy" végének a forgatását a teleportálós részig és még meg se kéne izzadnom tőle mert talán egy emberke is elég lenne mozgatni. A Telepod ajtóablaka helyett még az ablakunkat is kiveretném vele ha nem rokkanna meg tőle. Max én is karcolgatnám közben az üveget. Frászt kapnának tőle az emberek. Szerkesztve: 2007. Március 5. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Nos, újabb infók a The Sarah Connor Chronicles-ről (forrás: www.mozinet.hu) Sarah Connor a jövőnkről mesélt / 2007-03-05 / A SCI-FI Wire interjút készített a Fox csatornán nemsokára debütáló The Sarah Connor Chronicles főszereplőjével, Lena Headeyvel, aki készségesen beszélt az elkerülhetetlen jövőről: a műsor alapból egy konfrontációval fog elstartolni, melynek főszereplői a Headey által életre keltett Sarah, és annak fia, John Connor (akit a hazánkban most indult Hősökből beazonosítható Thomas Dekker alakít) között lesz. Emellett rögtön a show elején megismerhetünk két terminátort is: egy női (Summer Glau) és egy férfi (Owain Yeoman) modellt. A 300 sztárja ezeken felül elárulta még azt is, hogy az egyik robot a totális pusztításra, míg a másik a védelemre és egyéb pozitív tulajdonságokra van beprogramozva, de hogy ki-ki milyen formában fog testet ölteni, arról egyelőre még mélyen hallgatott. Halovány támpont lehet az a kis bennfentes információ, mely szerint a női cyborgot - nem tévedés - Cameronnak, míg férfi megfelelőjét Cromartie-nak hívják. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Szimat-szimat... ahaaaa... igen... ez a "kurva nagy bukás" illata. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Már megint csak azzal jönnének hogy egy védelmes és egy pusztítós Termi püföli egymást. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Hozzászólás ideje: 2007. Március 5. Miért, milyen más terminatorok vannak még? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Ezek után az ember már azt hiheti, hogy csak a múltaba visszautazni képes Terminatorok léteznek. Skynet nem tudom még mit szerencsétlenkedik a jövőben. Igazán visszaküldhetne egy Terminator sereget a középkorba, aztán kiírthatná az emberiséget. Summer Glau... hát valahogy nem tudom elképzelni terminatornak. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Nah hogy más is legyen mint a Terminator, itt van egy szép hosszú rész a Spiderman3ból. Tökéletes minőségben. Benne egy teljes rész a Goblinnal való harcból. Egész jó lett szerintem. SM3 És itt egy 300mp-es rész a 300ból. Na ez egy nagyon nagy film lesz! 300sec from 300 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Uh, bazz. Ez a 300 rohadtul bejön Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Uh, bazz. Ez a 300 rohadtul bejön Március 22-től vetítik, lehet menni megnézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Március 22-től vetítik, lehet menni megnézni. Ilyen sűrűn talán csak úgy 15 éve jártam moziba Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. (szerkesztve) Miért, milyen más terminatorok vannak még? Például olyanok amik a futószalagról lejönnek és még aktiválatlanok és programnélküliek meg olyanok amik már roncstelepen vannak. Igazán visszaküldhetne egy Terminator sereget a középkorba, aztán kiírthatná az emberiséget. OFF Ez ismerős. "Démon a jövőből" című könyvben Skynet még a T1 termije előtt visszaküldött egy kísérleti Termit valahová 1974 és '82 közé és így az Sarah híján az ő őseit akarta magát Isten küldöttének nevezve kiirtani egy általa megalapított szerzetesrend élén. Mondjuk ez csak egy Termis EU. ON Szerkesztve: 2007. Március 6. - Rog Ertay Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Egy nagyon jól összevágott anyag : Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Ilyesmi kéne nekem. Emberek gépek ellen és totális káosz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Tudja valaki, hogy a zene, ami 2:45-től szól eme videón minek a zenéje, és mi a címe? Mert már többszőr is hallottam és nagyon tetszik. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. (szerkesztve) Tudja valaki, hogy a zene, ami 2:45-től szól eme videón minek a zenéje, és mi a címe? Mert már többszőr is hallottam és nagyon tetszik. A Requiem for a Dream főtémájának remixe. Szerkesztve: 2007. Március 6. - yodamester Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Ezt a 300-at biztos megnézem moziban, szőröstökűnek látszik A Pók3 viszont nekem gagyinak tűnik, főleg a béna trükköket elnézve. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. A Requiem for a Dream főtémájának remixe. Tegnap is épp ezt a számot hallgattam. Clint Mansell - Lux Aeterna (Full Orchestral Remix) Ezt a remixet használják legtöbbször. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Köszönöm, le is kaptam Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Azt nem tudja valaki véletlenül hogy ebben 1:40 után mi szóldogál? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. 300. Ez most jó? Szimpla akciófilm, ami arra helyezi a hangsúlyt, hogy még "kúlabb" legyen társainál. Én tuti nem fogom megnézni. Pókember 3-nál elég volt meglátnom a szöveget: "The greatest battle ever begins NOW" pffff! Gagyi. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. 300. Ez most jó? Szimpla akciófilm, ami arra helyezi a hangsúlyt, hogy még "kúlabb" legyen társainál. Én tuti nem fogom megnézni. Én bírom a stílusos, kúl cuccosokat (Miami Vice... ). Persze biztos nem fogom én sem agyonnézni a 300-at, mert ugye sztori nem nagyon lesz benne, de egyszer nagyvásznon mindenképp bevállalom, csak a hatás végett. Meg hát azért helyenként érezni rajta a Sin City, GyU és egyéb hatásokat, amik számomra ezerszer érdekesebbé teszik a valóban gagyi hatású Póknál... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Biztos látványos lesz, és a póknál meg fényévekkel eredetibb, jobb, meg minden... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. (szerkesztve) Hir az origo-ról: "Most kaptuk a hírt a Grindhouse hazai forgalmazójától, a Budapest Filmtől, hogy a Tarantino-Rodriguez duplafilm amerikai forgalmazója, a The Weinstein Co. úgy döntött, elhalasztja a Rodriguez-féle Planet Terror nemzetközi bemutatóját. Mint ismeretes, az alkotást Amerikában április 6-án mutatják be, ahol a rajongók a két rendező által tervezett formában élvezhetik a filmet: a kettőt egymás után, köztük nem létező filmek kamuelőzeteseivel. Az már korábban kiderült, hogy a Weinstein fivérek úgy döntöttek, Európában és a világ más országaiban - ahol a duplavetítéseket tartó grindhouse moziknak nincs hagyománya - két részre vágva, és természetesen egy mozijegy ára helyett kettőért mutatják be a filmet. Eredetileg áprilisban került volna a mozikba Rodriguez Planet Terror-ja, májusban pedig Tarantino Death Proof-ja, ehelyett a legújabb döntés értelmében május 31-én mutatják be a Tarantino-filmet, a Rodriguezt pedig csak nyár végén vagy koraősszel. A döntést nem igazán értjük, különösen a keményvonalas rajongókat ismerve, akik a nyár folyamán nyilván világszerte elterjesztik a film amerikai verzióját az interneten." u.i.: Hát ezt se moziban fogom először látni akkor... Szerkesztve: 2007. Március 6. - Bomarr Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Tegnap épp ezt tárgyaltuk Miss Karrde-vel. Fogalmam sics , hogy mire jó ez a forgalmazónak :S Így a moziban tuti nem fogja megnézni senki se. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. 300: se a látvány, se a téma, se semmi nem fog meg belőle, sőt, valahogy még enyhe undorom is van... Pókimóki 3... hát majd DVD-n az is meg lesz nézve egyszer. Planet Terror/Death Proof: ez meg vicces, majd megnézi moziban, akinek nincs netje, és aki nem ismer olyat, aki képes megszerezni, vagy csak és kizárólag szinkronnal hajlandó filmet nézni. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. 300: engem a teaserével anno megvett kilóra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. engem a teaserével anno megvett kilóra. Ja. 300-ra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Bomarr neked tetszik a 300? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Bomarr neked tetszik a 300? Nagyon vegyesek az érzéseim... az első elözetest imádtam. Jó kis izomszagú marhaságnak tünik (elötte olvastam a képregényt is amiből készül). De aztán minnél többet mutattak és minnél többet néztem annál jobban csökkent a lelkesedésem. Ott van pl. az a jelenet, ahogy felülről mutatják a támadó perzsákat és a szorosban váró spártaiakat. Oké, hogy stilizáltság, de azért ezek az effektek néhol elég cikinek tünnek... most egyenlőre várakozó állásponton vagyok... azért Zack Snyderben bizok és remélem a lényeget nem puffogtatták el a trailerekben és kellemes meglepi ér a filmnél Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Én szórakoztató filmként nézek rá mintsem történelmi adaptációként. Elvégre képregényből készült...ámbár nem olvastam végig a sztorit. Majd érjen valami meglepi is a film alatt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.