Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. zért Zack Snyderben bizok A holtak hajnalát szerintem elég jól leremake-elte. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Én még nem vagyok biztos abban, hogy moziban nézem meg a 300-at. Bár az ókori témát imádom, a főszerepet egyik kedvencem játssza, és még ott van bónusznak drága "Faramirom" is, szóval van vonzóerő benne. Na meg egy rakat jó testű pasi Na jó, szóval nem tudom. Előző héten megyek mást nézni, lehet, hogy amiatt kimarad. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. A holtak hajnalát szerintem elég jól leremake-elte. Bizony, bizony... bár horror rajongók között szentségtörésnek számit, de szerintem jobb lett a remake-je, mint az eredeti Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Azt nem tudja valaki véletlenül hogy ebben 1:40 után mi szóldogál? Enigma: "The Eyes of Truth" Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Bizony, bizony... bár horror rajongók között szentségtörésnek számit, de szerintem jobb lett a remake-je, mint az eredeti Szerintem is. Múltkor hosszú idő után megnéztem az eredetit. Az atommeghajtású pláza volt a jéghegy csúcsa Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Ez már tényleg nevetséges, ami filmforgalmazás címén folyik a világban.Az eredmény az lesz, hogy a kutyát nem fogja érdekelni ősszel, írdatlan mennyiségben töltik majd le a netről.Nem tanultak a Baljós árnyakból.De meg fogják érdemelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Igen-igen. Ha a TPM-et világpremierben mutatják be, akkor simán egymilliárd felett hozott volna, 1999-ben!! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Nem ismerik az embert.Az emberek azonnal akarják látni, mikor bemutatják.Nem két hét múlva nem 3 hónap múlva.Akkor mikor be van mutatva az USA-ban. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Ma, amikor Internet van, nem lehet szórakozni. Vagy bemutatják, amikor kell, vagy viszlát, jön a mozimásolat, később DVD-rip, majd HR.HDTV rip, aztán előbb-utóbb maga a DVD a boltból. De a kukorica nem fogy. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. A jövő az lesz, amit Soderberg csinált a Bubble-al. Egy napon jött ki moziban és DVD-n is! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Hozzászólás ideje: 2007. Március 6. Én szórakoztató filmként nézek rá mintsem történelmi adaptációként. Elvégre képregényből készült...ámbár nem olvastam végig a sztorit. Majd érjen valami meglepi is a film alatt Nem hiszem, hogy a sztori olyan sok meglepit tartogatna Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. A jövő az lesz, amit Soderberg csinált a Bubble-al. Egy napon jött ki moziban és DVD-n is! Nekem úgy rémlik, hogy kábelen is lement aznap, vagy az mégsem valósult meg? Így mindenki választhat, hogy nézi meg. Aki moziszerető, az úgyis elmegy a moziba. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Én szórakoztató filmként nézek rá mintsem történelmi adaptációként. Elvégre képregényből készült...ámbár nem olvastam végig a sztorit. Majd érjen valami meglepi is a film alatt Pedig kérhetnéd a képregényt Egyébként meg szándékosan nem törihű, ha igaz, amit olvastam. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Nekem úgy rémlik, hogy kábelen is lement aznap, vagy az mégsem valósult meg? Ja, igen! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Egy nagyon jól összevágott anyag : A nyeszlett Johnny van benne az öreg halyett. Mínusz egy pont. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Nem hiszem, hogy a sztori olyan sok meglepit tartogatna A végkimenetelt persze a töritanulmányokból ismeri az ember, de nem is erre céloztam:-) Nade hamarosan megyek és megnézem Piás Dzsima kalandjait Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Pedig kérhetnéd a képregényt Egyébként meg szándékosan nem törihű, ha igaz, amit olvastam. Hát látva azokat a fura figurákat ebben biztos voltam Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. A nyeszlett Johnny van benne az öreg halyett. Mínusz egy pont. Ez akkor már jobban fog tetszeni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Nade hamarosan megyek és megnézem Piás Dzsima kalandjait Jó szórakozást hozzá Aztán beszámolni, hogy milyen volt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Nade hamarosan megyek és megnézem Piás Dzsima kalandjait :) Ez akkor már jobban fog tetszeni Azzal a gyenguszka múltbaküldéssel és az öreg Johnnyval jól kiegészíti egymást a kettő. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Levelek Ivó Dzsimáról. IGEN, IGEN, IGEN!!!! Így kell egy tökéletes giccsmentes, túlerőltetés nélküli háborús filmet összehozni! Egyszerűen remekmű mégha a teljes képhez hiányzik is a Dicsőség zászlaja. Eastwood egy zseni! Nem szarozik, kőkeményen mőgé látt a dolgoknak. Ha kell finoman érzelgős jeleneteket használ, ha kell akkor a durva erőszakot....de így van jól! Ez adja meg azt a feelinget amit más háborús filmben mégcsak keresni sem érdemes, mert legtöbbjük csak a lőjünk mintazállat hatásvadászattal él. De Eastwood nem! Simán elmehetne japán rendezőnek is. Nála a -japán- katonák nem gyilkológépek hanem ugyanolyan családapák mint a "rágógumizó" amcsi társaik. A film ismétlem kötelező darab minden olyan műkedvelőnek aki nemcsak a féktelen lövöldözés érdekli hanem maga az a érzelmi többlet ami egy egyszerű fiúból, apából katonát csinál. Na nem is szaporítom a szót; hatása alatt is vagyok, nameg a bővebb és apróbb dolgokhoz le kell ülepedjen minden . Továbbá a teljes képhez még hátravan a "testvére" 10/10 ui: Ami nekem egyedüli negatívum az a film zenéje. Nem az, hogy rossz hanem egysíkú. Egy dallam megy végig :S Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) 7 perces részlet a Póki3-ból: http://www.sg.hu/cikkek/50862/kozel_8_perc_a_pokember_3_bol Aki megtalálta az oldalon az szóljon.. EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=su1HZS3nn1U Szerkesztve: 2007. Március 7. - Obi1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Kb. három oldalon keresztül eljutunk a Póki hivatalos oldalára, ahol egy szimpla trailert lehet megnézni. Nekem bejött, mert csípem a Póki filmeket. Elszórakoztatnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Öregharcos, örülök, hogy tetszett a film Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Kb. három oldalon keresztül eljutunk a Póki hivatalos oldalára, ahol egy szimpla trailert lehet megnézni. Nekem bejött, mert csípem a Póki filmeket. Elszórakoztatnak. Ebből a szempontból én is szeretem, bár nem köt le túl sok ideig. Néha elég Kémkölykök 3D-s beállítások vannak a preview-ban.. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Á, engem sem köt le sokáig. Kémkölykökkel nem tudom összehasonlítani, mert nem láttam. Meg egyébként sem figyelem annyira az effekteket, felőlem lehet hibás, sokat észre sem veszek belőle. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Á, engem sem köt le sokáig. Kémkölykökkel nem tudom összehasonlítani, mert nem láttam. Meg egyébként sem figyelem annyira az effekteket, felőlem lehet hibás, sokat észre sem veszek belőle. Még én se láttam, és nem igazából az effekteket értettem a hasonlóság alatt.A beállítások, a párbeszédek nagyon gagyik.Például amikor a videóban Herry ráncolt homlokkal száguld Póki után.Brrr... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Na az lehet Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Ha már Spiderman akkor itt van ez is (VIGYÁZAT NAGYON SOK SPOILER VAN BENNE!!!!) : http://www.visualfxblog.com/?p=195 Venom tervek make-up tesztek forgatási fotók, szóval akit érdekel, hogy néz ki Venom a forgatáson, még a CG manipulálás előtt az nézze meg ezt! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Kémkölykökkel nem tudom összehasonlítani, mert nem láttam. Szerintem semmit sem vesztettél vele. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.