Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Én is utálom annyira, hogy még egy percet se láttam ebből a kalózos izéből. Preconception rulezzz! Igazat megvallva olyan túl sokat nem vesztettél Én máig nem értem mit esznek benne egyesek, mert szerintem nincs benne különösebb mint bármely más kalózos filmben. Lehet, hogy nálam is csak a műfajjal van e gond. Nagy elvárásaim nincsenek a folytaásait illetően, most is csak Richardsra leszek kiváncsi Az az ürge nagyon kész van Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 16. Na a tegnapi pozitiv mozis élményt ma rögtön sikerült megfejelnem egy borzalmassal. A Westend-ben a 'Levelek Iwo Jimáról'-ra ültünk be. A két órás film középtájon pont kezdett beindulni... a háborús jelenetek baromi jól szóltak a mozis rendszeren, ám egyszercsak elment a kép. Elöszőr művészi húzásra gyanakodtunk, mivel hőseink egy barlang-rendszerbe szorultak. Gondoltuk igy akarják átadni a totális sötétség élményét. Ám aztán a második perc környékén egyre gyanúsabbá vált a dolog, föleg, hogy a japán szövegek egyáltalán nem kaptak feliratot, ráadásul a hangokból itélbe kolosszális robbanásokat kellett volna lássunk... ez elment még pár percig, aztán feloltották a lámpákat, majd egy úriember elibénk állt, s közölte, hogy az előadás elmarad, a jegyünket a pénztárnál visszaválthatjuk. FUCK! Ki a fenének lenne kedve ezek után beülni újra, csak hogy láthassa az Iwo Jimás filmet moziban?! Marad a torrent... Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hát ha itt gáz volt a vér, akkor gondolom a moziban méginkább az lesz Átfogó képet a trükkökről persze csak mozi után kapunk, de azért engem egy kicsit megnyugtatott hogy nem erőltették túl a full-CGI képeket (lásd: a trailerben a szoros felülről mutatása). A vér direkt nem néz ki igaznak. A rendező imádja Miller vér ábrázolását és azt akarta, hogy ugyan olyan legyen. Plusz valószínűleg NC-17 et kaptak volna ha nem stilizált a vér. Azt meg nem nagyon akarták, szerintem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Igazat megvallva olyan túl sokat nem vesztettél Én máig nem értem mit esznek benne egyesek, mert szerintem nincs benne különösebb mint bármely más kalózos filmben. Ez azért van édes pici dédunokám, mert ezekhez a filmekhez nem véletlen mellékelik a 12 éven felülieknek karikát. :lol: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. A moziról jut eszembe.Újabb változások a budapesti moziknál.Hogy ezt miért találták ki rejtély?Akkor megvilágosítanám. Pár hete elhatároztuk kollégával, hogy megnézzük az egyik ,Clint Eastwood által rendezett háborús filmet.Megnéztük a hazai bemutatók dátumát.Levelek Iwo Jimáról:márc 1, a Dicsőség zászlaja: márc 15.Minden ok a 4 napos ünnep alatt megnézzük a Levelek Iwo Jimáról című filmet.Tegnapelött felemgyek a mozinet.hu-ra, hogy megnézzem mikor játszák a Eurocenterben.Semmi találat.Mondom, hülye nem vagyok már túl vagyunk a bemutató dátumán.Miért nem játszák?Biztos elnéztem valamit.Rákeresek a Dicsőség zászlajára, szintén semmi találat.Valami itt nagyon nem stimmel.Hívtam kollégát, ő sem találja.Mondom neki, találkozzunk 6-kor a Eurocenterben majd rögtönzünk.Odaérek, nézem a mozinál a műsort ott sencsenek a filmek.Odamentem a pénztárhoz, kérdezem hogyhogy nem játszá a filmeket mikor már bemutatták.KIderült ,hogy nem kaptak kópiát.Mondta acsaj, hogy nem minden mozi kap kópiát.Az állam majd leesett ,erre álmomban nem gondoltam.Tehát játszák a filmeket csak nem a Eurocenterben, hanem a Westendben.Ezzel az információval a birtokomban megnéztem a többi mozit, és a Duna Plaza szintén nem kapott kópiákat.Viszont a Westend igen. Ez még tavaly decemberben nem így volt.Nem tudom miért szívatják az embereket.Úgy el ment a kedvünk a mozitól, hogy inkább elmentünk billiárdozni. Ti hallottatok erről?Mi ennek az értelme?Olcsóbb így ha kevesebb kópia van?Vagy a Westendbe akarják csábítani az embereket?De akkor a Duna Plaza hall ki. Megint az lesz mint a Kádár-rendszerben, hogy 1-2 mozi játsza a tuti filmet és nem lehet majd rá jegyet kapni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. (szerkesztve) Nem játszanak minden filmet minden moziban. A dicsőség zászlaja odaát megbukott, persze, hogy nem tömik vele tele a mozikat, hanem kevés adja le. Vagy csak arról van szó, hogy a háborús filmek nem csalogatják be túlzottan a közönséget. Szerkesztve: 2007. Március 17. - MissKarrde Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Ti hallottatok erről?Mi ennek az értelme?Olcsóbb így ha kevesebb kópia van?Vagy a Westendbe akarják csábítani az embereket?De akkor a Duna Plaza hall ki.Megint az lesz mint a Kádár-rendszerben, hogy 1-2 mozi játsza a tuti filmet és nem lehet majd rá jegyet kapni. Igy konkrétan nem hallottam, de tapasztaltam és énse tudtam hova tenni. Nekem a Mammut mozi lenne igazán közel, de egy csomoszor volt, hogy az a film, amit akartunk ott pont nem ment (ugyanigy premier film) és elkellett menni a Westendbe. Hogy ebben mi a logika azt nem értem, vagy csak egyszerüen a Palace Mozik üzemeltetője (mert a legtöbb multiplex hozzájuk tartozik) egy s*ggfej Ennél jobb ötletem nincs Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Velem más sokszor előfordult, hogy utaznom kellett másik moziba, mert nem adta a Westend a kiszemeltet. Nekem ez van a legközelebb, mert a Nyugatinál van. Talán csak én tartom ezt normálisnak? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Szerintem egyrészről Palace immár monopol helyzetbe került, ergó nincs versenyben senkivel, saját maga határozza meg, hogy hol mit és mikor vetít. Másrészről meg tényleg elmegy a kedve az embereknek a mozizástól, főleg ilyen magas jegyárak mellett, nameg a letöltöoldalak kényelme miatt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Velem más sokszor előfordult, hogy utaznom kellett másik moziba, mert nem adta a Westend a kiszemeltet. Nekem ez van a legközelebb, mert a Nyugatinál van. Talán csak én tartom ezt normálisnak? Én, mikor a Séd itten Veszprémben végérvényesen megdöglött, Székesfehérvárra és Pestre jártam mozizni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hozzászólás ideje: 2007. Március 17. Hát nincs a szomszédban, főleg Pest. De én is feljárok 60 km-ről Pestre. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Seraphim Falls Üldözős film a legjavából. Úgy értem semmi mást nem nagyon lehet rá mondani, mert ezzel az egy szóval teljesen körbehatárolható. Semmi másról nem szól, mint a menekülésől. Párbeszéd - csakúgy mint történet - alig van benne. Bár utunk során bejárjuk a havas hegycsúcsokat, a füves prériket, és a legforróbb sivatagokat is. Szóval a látvány mindenképp a pozitívumok közé lehet sorolni, és a hangulatot is, mert bár az alapsztori rendkívül egyszerű, mégis megadták neki a "mindenképp túl kell élni" feelinget. Liamat nagyon bírom, ellenben Pierce-el, aki elfogultságom ellenére egész tűrhető volt. Végeredménynek kapunk egy aránylag izgalmas, látványvilágban bővelkedő, ám csavaroktól mentes háborús drámát. Érdemes egy szombat este megnézni. 7/10 Trailere: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Köszi az ajánlót, feljegyeztem Bírom Brosnant is, de Liam Neeson mégis kedvenc, így muszáj lesz megnézni Nem tűnik rossznak trailer alapján. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Mivel a DP-ban megszűnt a Hollywood Multiplex, átvette a helyét a Palace(ami a Westend-ben is van).Gondolom a Palace az eredeti székhelyére szereti gyűjteni a mozizókat, a DP amúgy is haldoklik mostanság. Amit sajnálok hogy a Palace egy nagy sz*r, a filmeket csak nagyon kevés ideig játszák.A Prestige-t már 2 hete nem például. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megnéztem ma a Rocky Balboa-t.Nagyon kellemesen csalódtam benne.Azt hittem szánalmas lesz, hogy Stallone 60 évesen bokszol de nem.B filmnek sem tűnik.Nagyon emberi a történet, és hihető Rocky életét eddig ismerve.Stallone visszahozta ezzel a Rocky filmek hangulatát.Nem tünik újnak.Teljesen beleillik az elöző öt részbe.Ugyanaz a csibészes mosoly van az arcán mint 30 éve.Elég sokszor meg is hatódtam rajta.Szerintem méltó folytatás. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Igen a Rocky Balboa szerintem is az utobbi év egyik legkellemesebb meglepetése. Elöszőr csak azért kezdtem nézni, hogy röhögjek rajta, aztán a végén leginkább tapsoltam volna Sly-nak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Még a végén színész lesz belőle? Soha sem késő. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Mintha a Rocky magáról Stallonéról szólna.Az utóbbi időben ő is eltünt, csinált pár felejthető filmet, de igazából kibukott Hollywood kegyeiből.Erre most megcsinálta ezt a filmet és visszatért.Mint Rocky.Ahogy mondja is a filmben:"Attól függ, hogy állod az ütéseket, és a pofonok ellenére mész előre". Ha jól tudom a Rocky Balboa sikeres Amerikában is. Most már előitétélet mentesen várom a Rambo 4-et is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Bizony elég szép siker a Rocky Balboa: 24 millió dollárba került leforgatni és nemzetközi szinten 146 milliót termelt! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Ha már Stallone akkor itt a legnagyobb kedvencem tőle. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Amit sajnálok hogy a Palace egy nagy sz*r, a filmeket csak nagyon kevés ideig játszák.A Prestige-t már 2 hete nem például. Bő két hónapos film, már nem csoda, ha nem játsszák. Néha előbb is levesznek filmet a műsorról, mert nem nézik túl sokan. Hetente meg jönnek az újabbak, kell a hely azoknak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. (szerkesztve) Pan's Labyrinth: röviden: nagyszerű és gyönyörű film. Úgy magával ragadott, hogy majd elsírtam magam néhol Little Miss Sunshine: vicces és remek szórakozás lökött karakterekkel és helyzetekkel. Még itthon is elnevettem magam pl. ezen: Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- - Hol a nagyapád? - A csomagtartóban Igazából ezen nem kéne nevetni, mert szegény meghalódott, de hát muszáj. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Pan's Labyrinth: röviden: nagyszerű és gyönyörű film. Úgy magával ragadott, hogy majd elsírtam magam néhol Örülök h így tetszett. Én 2 napja néztem meg megint. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Örülök h így tetszett. Én 2 napja néztem meg megint. Egyik nap le is szedem netről, mert muszáj, hogy meglegyen itthon Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Ruszki POTC 3 trailer! : http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=196&item=1 Aki nem akarja lelőni a poént az várja meg a reggelt, mert akkora jön ki hivatalosan jó minőségben, mind angolul mind magyarul is. Látványilag OK lesz a film, bár nem hiszem hogy többet fog érni ennél...Én csak abban reménykedek hogy megkomolyodik egy kicsit a sorozat és nem lesz annyi komédiai elem benne mint a második részben.Bár a sikerét ez adta neki a jegypénztáraknál. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Itt pedig már a szinkronos hivatalos trailer nagyban. Előre nem tetszett, de egész jónak néz ki. Remélem nem az lesz mint az előző résznél. A trailer tök jó, aztán a film meg egy semmi. POTC 3 trailer Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Nekem tetszik. Májusban már biztos megyek akkor moziba "Kálózok jönni! Kálózok jönni!" Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Ez a hülye benti gép nem akarja lejátszani Most várhatok, amíg késő délután hazaérek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Hozzászólás ideje: 2007. Március 20. Szerintem kurva jó trailer Hozza az előző filmek hangulatát és könnyed vételét. Isten őrizzen, hogy komolyabb legyen elvégre mesefilm Remélem hamar kijön majd DVD-n is DE HOVÁ TŰNT KEITH RICHARDS? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.